warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 a tengelyt az elsőt a hátsóhoz képest Szombat délután én is tervezek kimenni hozzá, mert stabrúdcserét tervezek a ződön.De asszem holnap beszélek vele a rend kedvéért.Szabad legyen az akna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jó az Opel fateré... Elvittem ma Bogár Zolihoz kiolvasott minden szart belőle de semmi hiba ,időközben fater tankolt a gépbe 20 lityi 98-as benyát autókázott vele semmi hiba tökéletesen műkszik jóóóó :D Szóval ultra gáz hogy 3 hónap állás után elöregszik a benzin és olyan mint a higitó. GRATULÁLOK MAGYAR OLAJTÁRSASÁGOK ILL BENZINKUTAK... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Jó az Opel fateré... Elvittem ma Bogár Zolihoz kiolvasott minden szart belőle de semmi hiba ,időközben fater tankolt a gépbe 20 lityi 98-as benyát autókázott vele semmi hiba tökéletesen műkszik jóóóó :D Szóval ultra gáz hogy 3 hónap állás után elöregszik a benzin és olyan mint a higitó. GRATULÁLOK MAGYAR OLAJTÁRSASÁGOK ILL BENZINKUTAK... :D Erre én is gondoltam.De lehet, hogy már baromi régen járt normálisan, csak beindították, ki nem próbálták, meg ki tudja mi volt benne előzőleg.... Én mondtam!Én megmondtam!Szal ki kell írni rá, hogy eladó, és járni vele. Nem Ker.be tolni egy darabig! :D Sztem...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Szóval ultra gáz hogy 3 hónap állás után elöregszik a benzin és olyan mint a higitó. GRATULÁLOK MAGYAR OLAJTÁRSASÁGOK ILL BENZINKUTAK... :D Minden évben a motoros kaszával és a fűnyíróval szopjuk így be: pár hónap és a benzin, olyan mint a tej, persze csodálkozunk, hogy nem indul be, de az új benya rögtön orvosolja a problémát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ha van még valakinek télibenzinje átveszem mosóbenzinnek occsóóbb mint brigeciol Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megvettem életem 3. motorját.A hazafelé vezető úton kicsit rakoncátlankodott a végén, de sztem egy kiadós tisztítás, gyertyaellenőrzés és tsai majd helyre teszi a dolgokat. Amúgy egész jó! :D Piaggio Sfera.Nem kicsi, de nem is nagy.Amolyan közepes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megvettem életem 3. motorját. ú de kellett ez... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 ú de kellett ez... :D :D :lol: Mint dekorosnak a hapci.... :D :D "by Wolfi" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megvettem életem 3. motorját... Hú, kezdődik megint előlről? A következő meg egy Corsa lesz nem? Én mondjuk megértenélek, szóval rábeszélésre számíthatsz rám! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hú, kezdődik megint előlről? A következő meg egy Corsa lesz nem? Én mondjuk megértenélek, szóval rábeszélésre számíthatsz rám! :D :D Marad a mikrobi.Jóó kis készülék lesz ez....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Jóó kis készülék lesz ez....... :D Ezt már hallottam párszor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Ezt már hallottam párszor... :D Most éppen 2 ilyen jóó kis készülékem is van a háznál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Tominak........jáccóskocsi, de Caravan...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Opeles nyelven hogy mondod a kezes bárányt? Kara van! (tudom, hogy szar, de ez van. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tominak........jáccóskocsi, de Caravan...... Finom!!! lenne mit csiszolni rajta. de az ára elég barátsagos. Habar tominak lehet tele van most a fa.....a az auto szerelgetéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Finom!!! lenne mit csiszolni rajta. de az ára elég barátsagos. Habar tominak lehet tele van most a fa.....a az auto szerelgetéssel. sok minden jöhet de nem lenne baj, ha elfordítom a kulcsot és legalább beindul :D :D :D Erre meg kéne még fél milla legalább...játszós :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Morgóhoz se mejünk többet.Nem hagyott bennünket szerelni.Elrontotta a játékunkat! :D Direkt! :D Azt mondta, hogy mivel kihagytuk a Demó Corsájából, ez a büntetés! :D De a stabrúd a helyén.nagyon faca lett a fuómű elöl.Jobban feszíti az útra a kerekeket, nem pörög el induláskor, és az úthibákat is jobban lekezeli.Nem üt fel a futómű.Amúgy 20mm-es stabrúd volt benne, most 24-es lett. Kiskaszának pedig Thx a stabrúdért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Tűlünk még v.ki?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Megtaláltad a színes betűket ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Megtaláltad a színes betűket ? :D :D Feldobom kicsit a topicot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 :D :D :D :lol: Nagyon beszürkült, aztán..........no meg a stabrúd is öhöm et bódottá! :D A fékcsere dolog már kevésbé vidám téma, de rutinból megy már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Morgóhoz se mejünk többet.Nem hagyott bennünket szerelni.Elrontotta a játékunkat! :D Direkt! :D Azt mondta, hogy mivel kihagytuk a Demó Corsájából, ez a büntetés! :D De a stabrúd a helyén.nagyon faca lett a fuómű elöl.Jobban feszíti az útra a kerekeket, nem pörög el induláskor, és az úthibákat is jobban lekezeli.Nem üt fel a futómű.Amúgy 20mm-es stabrúd volt benne, most 24-es lett. Kiskaszának pedig Thx a stabrúdért! :D Én mondtam,hogy jó dolog. :D A féket nem nála csináljuk,hanem nálam,mert megint nem hagy nekünk melót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Üdv mindenkinek! Végre itthon, és végre magyar billentyűzet... :D királyság... :D Habár, az idő itt sem jobb sajnos mint kint, mert itt is esik, na de a levegő... az egészen más... :D Amúgy, elég jó időt futottunk hazafelé, 1 tranzittal, megpakolva. a 980 kmt, cirka 8,5 óra alatt sikerült lezavarni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts