tomi023 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tominak mikor nem mozog a fantáziája a csajoktól? :D az vese rám az első követ aki nem forgolódik a csinos lányok után a vezetőülésből! Tegnap este két kört is mentem egy fekete csaj miatt este :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 az vese rám az első követ aki nem forgolódik a csinos lányok után a vezetőülésből! Tegnap este két kört is mentem egy fekete csaj miatt este :D Tomi én is láttam azt a csajt de én nem mertem 2 kört menni EZ után... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ferenc ! 1 kérdés : hátsó ajtó..... :D ERRE gondoltál., Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 ERRE gondoltál., Ez sztem kicsit nagyonsok..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ez sztem kicsit nagyonsok..... :D :D Ha gyorsan nyomkodja a gombokat akkor még repülni is tud vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 EZ :D :D :lol: a sextől is elment a kedvem okádószmájli soha többet nem klikkelek linkedre!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha már nekem ilyen gyorsan megoldódott a gumi problémám Udi jóvoltából, ha tud valaki sógornak valo gimukat, akkor szóljon. 185/60 R14-est szeretne venni 4db-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha már nekem ilyen gyorsan megoldódott a gumi problémám Udi jóvoltából, ha tud valaki sógornak valo gimukat, akkor szóljon. 185/60 R14-est szeretne venni 4db-ot. Nekem van.Igaz a gumák már 3 évesek, de használhatóak.Az egyik defektes volt, de normálisan lett javítva.Ha kell, megbeszéljük.Még felnin vannak...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem van.Igaz a gumák már 3 évesek, de használhatóak.Az egyik defektes volt, de normálisan lett javítva.Ha kell, megbeszéljük.Még felnin vannak...... Dobj már pü.-ben árakat, márkát, esetleg képet ha van és továbbítom az infót. Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha már nekem ilyen gyorsan megoldódott a gumi problémám Udi jóvoltából, ha tud valaki sógornak valo gimukat, akkor szóljon. 185/60 R14-est szeretne venni 4db-ot. Nekem meg van két darab Pneumant, amikor megvettem az astrát 4 éve akkor szedtem le róla, ha kell odaadom ingyen. Nálam (öcsémnél) csak a helyet foglalja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem meg van két darab Pneumant, amikor megvettem az astrát 4 éve akkor szedtem le róla, ha kell odaadom ingyen. Nálam (öcsémnél) csak a helyet foglalja. Elfüstölni még jó lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Az is egy lehetőség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Nekem meg van két darab Pneumant, amikor megvettem az astrát 4 éve akkor szedtem le róla, ha kell odaadom ingyen. Nálam (öcsémnél) csak a helyet foglalja. Holnap meglesi ha minden igaz Wolfi gummait, de azert mondom hogy van egy ilyen lehetoseg is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hinye e,Nyócezer! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Joe! A pénzügyi oldalt nézted-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Tomi: úgy 300juróért megy el átlagba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Joe! A pénzügyi oldalt nézted-e? Néztem és el is utaltam a szekciópénzt. Majd csörögj rám, hogy mennyi kellene még. Holnap 10óra után már én is többet tudok a pénzügy helyzetemről elvileg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 :D skodabomba Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 :D skodabomba Ez egy régi átépítés, de kétségtelen, hogy nagyon szépen sikerült! Ha ilyen lenne a Skoda, tuti vennék egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 :D skodabomba ez nem semmi. kicsi tleesett az állam :D . szééééép Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Tomi: úgy 300juróért megy el átlagba Köszi de ez még kevés :D A kardán teljesen felújítva, hiba ua, ezzel aza M+F jól mellé lőtt, de sajna nekem került 78-ba :D :D :D Most Zsolti hoz egy difit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Köszi de ez még kevés :lol: A kardán teljesen felújítva, hiba ua, ezzel aza M+F jól mellé lőtt, de sajna nekem került 78-ba :D :D :D Most Zsolti hoz egy difit... ne mán Tomi akkor belenyultál ebbe az autoba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ne mán Tomi akkor belenyultál ebbe az autoba :D a te haverod volt vazze :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 a te haverod volt vazze :D :D haver nem volt csak ismertem :D De most mi a baj akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 haver nem volt csak ismertem :D De most mi a baj akkor? A baj az hogy kis "sületlen :D " hátsó kerekes toyotát vesz az meg köztudott hogy mind szinte szar. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts