Udi Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Most értem haza... most már Sleepy-nek is Magicar G Astrája van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Most értem haza... most már Sleepy-nek is Magicar G Astrája van.... :D De legalább a műszerfala okés, és nem szedtétek ki.......poénból! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Tegnap az nekem is jó volt nagyon.... :D Voltam Drift edzésen Tökölön, hát besza....ás az nem pitti amit ott műveltek VALAMI ilyesmi féleség volt naon állat, a fő poén egy nagyon szép csajszi volt. Az ahogy nyomta nem semmi volt . Rögtön eszembe jutott hogy egy ilyen csaj barátnőnek... mit csinál a barátnőd hétvégén? kötöget? Áh drift edzésre ugrott el :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Rá gondoltál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Rá gondoltál ? http://www.drifter.hu/download/gallery/tok...adirpapi/18.jpg Ja JA naon jó kis-csaj... Képet levettem linkre. Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2008 Megoszt Elküldve Március30, 2008 Kerestem én is Demót, de nem vette fel, írtam neki SMS-t ill. Mor-nak is SMS-t.Ha minden igaz, akkor már beszéltetek is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ma viszem a Hiace-t szakműhelyekbe, ahol megnézik mi a baja miért zörög. Már kinyomtattam a váltó robbantott rajzát. talán találunk valamit ha találok olyat aki már látott ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ma viszem a Hiace-t szakműhelyekbe, ahol megnézik mi a baja miért zörög. Már kinyomtattam a váltó robbantott rajzát. talán találunk valamit ha találok olyat aki már látott ilyet. Hm... Forma1 ben is van baj de látom itt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 ez nagyon messze van az F1 technikától...Bár a kardánom 16+áfa ért kicsentírozzák Bp. http://hidropress.webgeneral.hu/index.php?...hetosegeink.nml Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 akkor már elvihetnéd az én kardánom is keresztcserére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 akkor már elvihetnéd az én kardánom is keresztcserére... akkor este csörögj és viszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Voltam ma Fortunában.A veki hitelügyintézés alatt van.Astrakocsi Rlz...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Pénteken jöhet a váltó? Ha már többen is váltóval szenvednek.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Pénteken jöhet a váltó? Ha már többen is váltóval szenvednek.... :D Adok neki egy utolsó lehetőséget olajilag..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Adok neki egy utolsó lehetőséget olajilag..... :D Mi van a váltóval? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Keresek 195/50 R15 gummakat. New-ra most nem igen van le, jo lenne valami hasznalt barati aron. Ha tudtok valamit jelezzetek legyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Mi van a váltóval? :D Alacsony rodulaton menet közben zörög, és elég hülje hangja van.Magasabb fordulaton elmúlik.Valszeg a csoporttengelyek csapágyazása fáradt el.Felújítani meg igennagymarhaság lenne.Első körből kap friss olajat, mert sanszos, hogy kevés van benne.Ha nem segít, akkor F20CS.De majd csak ha széthullott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Most jön Zoli és hoz még egy kardánt amit viszek pestre ... nagyon remélem hogy ez megoldja a Hiace bajom, ha nem akkor a KOMA embereit állítom rá az ügyre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Keresek 195/50 R15 gummakat. Gumi Sped Bt Biztosan van nekik, sokat hoznak be! Láttam a rossz gumid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Joe! Van 2 db egy szezont futott Barum Bravuris + 2 db Fulda Carat Extremo ami talán még 1 szezont kibír. Filóztam rajta, hogy 2 db Barum gumát vegyek...de szerdán kapok egy garnitúra Michelin-t akciósan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Joe! Van 2 db egy szezont futott Barum Bravuris + 2 db Fulda Carat Extremo ami talán még 1 szezont kibír. Filóztam rajta, hogy 2 db Barum gumát vegyek...de szerdán kapok egy garnitúra Michelin-t akciósan. :D Na ezt jól megbeszéltük MSN-en :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Ha már többen is váltóval szenvednek.... :D csak semmi személyeskedés! a kurvát sem smárolod le :D :D :D Udi reggel a pályán a fehér kombi én leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Holnap hazai pályán leszek... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 csak semmi személyeskedés! a kurvát sem smárolod le :D :D :D :D :lol: :D Ezen besz@rtam! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Gumi Sped Bt Biztosan van nekik, sokat hoznak be! Láttam a rossz gumid :D Vagy akár itt is érdemes nézelődni.Sztem nem vészesek az árak..... :D No meg meg lehet venni 2Xrre is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts