Kacsero Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Szevesztok Cartärsak! Vegre sikerült net közelbe kerülnöm. Mondtam mär, hogy UTÄLOM nemet orszäg?! Na mind1, majd äpr.10-e utän leszek otthon sajos... Jo mindent mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ....orszäg?!.... Ékezetek sem az igaziak ugye ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Megint csak ékezet probléma van? Emléxem Angliából mikor írogattam, mindig beszóltatok az ékezetlenségem miatt . Mondjuk úgy megtanultam gépelni ékezet nélkül, hogy újra gyakorolnom kellett itthon a magyar billentyűzettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Megint csak ékezet probléma van? Emléxem Angliából mikor írogattam, mindig beszóltatok az ékezetlenségem miatt . Mondjuk úgy megtanultam gépelni ékezet nélkül, hogy újra gyakorolnom kellett itthon a magyar billentyűzettel. Vagy raa kell szokni a taavirati stiilusra, ha eeppen kuelfoeldoen vagyunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Megint csak ékezet probléma van? Dehogy,csak a admin unatkozik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Dehogy,csak a admin unatkozik. :D ja igen ez előfordulhat. . Na még pár hét és szórakoztatjuk Vadkerten egy kicsit. Szóban könnyebb is használni az ékezeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Dehogy,csak a admin unatkozik. :D Csabi írta, hogy mennyire nem kedveli Németországot, erre reflektálva írtam, hogy még az ékezetek sem az igaziak. Gondolttam leírom, mielőtt 2-3 oldalt telírkáltok ennek kapcsán a semmiről :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Na még pár hét és szórakoztatjuk Vadkerten egy kicsit. Ez izgalmasan hangzik... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Csabi írta, hogy mennyire nem kedveli Németországot, erre reflektálva írtam, hogy még az ékezetek sem az igaziak. Gondolttam leírom, mielőtt 2-3 oldalt telírkáltok ennek kapcsán a semmiről :D :D Mondja ezt egy OffMaster! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Dehogy,csak a admin unatkozik. :D Látom nem csak az admin :D ma vettem új akksit a hiace-ba, még jó, hogy kettő van benne...dupla péz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Látom nem csak az admin :D ma vettem új akksit a hiace-ba, még jó, hogy kettő van benne...dupla péz Nekem meg kormányműcsere majd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A CPt megszállták a kecskék. de és du is ott dekkoltak a sárga villogó rendőrlámpa után és kiszedték akik hibáztak, Azt nem is remélném, hogy beállna irányítani a sok lámát az egész napos sárgavillogó helyett... dehát ők nem tanultak tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A CPt megszállták a kecskék. de és du is ott dekkoltak a sárga villogó rendőrlámpa után és kiszedték akik hibáztak... Hóvége van... :D Ma a mumus helyemen, (praktiker körforgó) egy B omegás (2.0 16v, szürke) húzta rám a kormányt. Kifelé mentem a kf-ból a külső sávban, ő meg irányjelző nélkül (előtte mindenütt használta ahol nem kellett volna) a belsőből kanyarodott a külsőbe elém/rám. Ha nem fékezek akkor astra eleje 0. Dudáltam, de szerintem észre sem vette a barom. A rendszáma HJK, vagy HKJ-500 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Az egy veszélyes hely....nem árt figyelni mások helyett is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hóvége van... :D Ma a mumus helyemen, (praktiker körforgó) egy B omegás (2.0 16v, szürke) húzta rám a kormányt. Kifelé mentem a kf-ból a külső sávban, ő meg irányjelző nélkül (előtte mindenütt használta ahol nem kellett volna) a belsőből kanyarodott a külsőbe elém/rám. Ha nem fékezek akkor astra eleje 0. Dudáltam, de szerintem észre sem vette a barom. A rendszáma HJK, vagy HKJ-500 volt. Engem előtte a JET kútnál a kereszteződésben kapott el majdnem egy balra kanyarodó szusis nő.Ha nem figyelek és fékezek,megint csinálhattam volna a bal elejét a fastrának! :D Megálltam,mint a villám,vészvillogó ki és kiszálltam megkérdezni tőle,hogy mégis szerinte kinek van elsőbbsége?Rávágta,hogy neki!Hát amit utána mondtam nem bírja a fórummotor! :D Vagy 10percig remegtem az idegtől,mert ha egy picit nem figylek,megint KO lett volna a kocsim egy barom miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Wolfi! Ezek szerint mégsem mondtál még le végleg a Morzsa projektről? Egyszer még akármi is lehetséges lehet? :D A reményhal meg utoljára....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 A reményhal meg utoljára....... :D Azért jó volt hallgatni, hogy mostmár mások a prioritások..család..meg már kinőttem ebből.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Engem előtte a JET kútnál a kereszteződésben kapott el majdnem egy balra kanyarodó szusis nő.Ha nem figyelek és fékezek,megint csinálhattam volna a bal elejét a fastrának! :D Megálltam,mint a villám,vészvillogó ki és kiszálltam megkérdezni tőle,hogy mégis szerinte kinek van elsőbbsége?Rávágta,hogy neki!Hát amit utána mondtam nem bírja a fórummotor! :D Vagy 10percig remegtem az idegtől,mert ha egy picit nem figylek,megint KO lett volna a kocsim egy barom miatt! Figyelni kellett ma, mert a meleg miatt közlekedtek a népek.Én is majdnem fogtam egy pezsót..........de gyorsabb voltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Ékezetek sem az igaziak ugye ? :D Ugy ahogy mondod...(vagyis irod) :D Az hogy nincs ekezetes betü, ez is csak a nemetek baromsäga... :D Amugy, Nürtingenben vagyunk,ez kb 1000 km kecsotol... :D Amikor jöttünk ki kedden nagyon esett a ho, ami mära mär nem lätszik, mert kezd jo idö lenni itt is... De most azert kicsivel jobb kint lenni, mint amikor konkretan dolgozni jöttem ki, mert most szerencsere mindent a ceg äll, kaja,pia, szälläs... :D Mindenesetre, azert mär mennek haza, de sajnos az majdcsak 10.-en lesz . :lol: Jo 7veget, mindenkinek...es vigyazzatok az autokra, meg magatokra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Amugy, Nürtingenben vagyunk,ez kb 1000 km kecsotol... :D Itt szép idő van..........amíg süt a nap.utána már niccsa. :D Amúgy technikai délután volt.Végre normálisan működik a hifi az Astrában..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Itt szép idő van......... Ahogy mondod. Ennek örömére kis is takarítottuk asszonykával mindkét járművet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Ahogy mondod. Ennek örömére kis is takarítottuk asszonykával mindkét járművet. Akkor nálatok is technikai délután volt! :D Jellemző! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 japán élet ami élet indonéz (4a limó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 japán élet http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...chev_01147l.jpg http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...chev_01148l.jpg ami élet http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...vrolet_vega.jpg http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...chev_00387l.jpg (4a limó) Szép ótók....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Bevezettük Bazsi garázsába a netet és nemsokára kész az Astra hekkelés. A Toyotával csak rossz hírek vannak, még levesszük a váltót megnézzük mi lehet... Hoztam palacsintát és nyomjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts