warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...1&rd=1&tc=photo ez jol mutan a kicsikén ha piros!!! és ugy tudom piros Kellllll!!!!!!!!!!!! :smt026 :supz: :smt041 :smt035 :smt028 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Háát inkább mszv. után.A féknyereg csavarjait meg kalapáld meg erősen, előbb-utóbb engedni fognak. :wink: Az én Corsámon is az erőszak nyert a kerékcsavarokkal szemben, miután eltörtem egy keresztkulcsot, meg a sajátját egy kicsit meggörbítettem.Aztán jött az 5kg-os krampács, és pikkpakk kijöttek. :roll: Hát szerintem is inkább műszaki után, de előbb-utóbb jön a következő... :? Na ezt a kalapácsos dolgot holnap betesztelem, köszi. :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hát szerintem is inkább műszaki után, de előbb-utóbb jön a következő... :? Na ezt a kalapácsos dolgot holnap betesztelem, köszi. :twisted: :twisted: Erőszakban otthon vagyok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 És szerintetek azt tudják hogy gyárilag milyen fék van hátul az Astrán? Ha ráteszek egy sport feliratot és azt mondom hogy így jött Németó-ból, akkor belémköthetnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Hááááááát Wolfi!! Sajna 10 euro a postaköltség + az árú ára + meg utalás 2000! nem tudom mennyi lenne a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW ez nem érdekel drága barátom ezzel mutana ám csak a gép igazán!!! http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4&rd=1&tc=photo na és ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW ez nem érdekel drága barátom ezzel mutana ám csak a gép igazán!!! http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4&rd=1&tc=photo na és ez 60/40 na az aztán szép halál lenne! :lol: :lol: ;) :( A lámpákat irányjelzőstől Kaposváron megszerváltam.Igaz, nem 5 Euroért! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hááááááát Wolfi!! Sajna 10 euro a postaköltség + az árú ára + meg utalás 2000! nem tudom mennyi lenne a vége OK!Akkor 10 Euroig elmehetünk árban+P.K.!Még így is belefééér!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Megmihálylott a hátsó dobom.Szépen kipöszörög a hátsó dob becsatlakozásánál, felfelé a cső.Érdekes.Mitnemondjak. :evil: Nah', mivel most minden a Corsa körül forog, ezért a sportdob projekt elhalasztva.Helyette egy 1500Ft-os heggesztéssel megoldottuk átmenetileg a problemet.A jövő hónapban viszont kíméletlenül le lesz cserézve! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Dob? Minek Dob? Sima cső meg sportvég aztán hadszoljon!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ültetést megnézzem mit lehet tenni? hátha nagyon jo áron meglenne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Hétvégi programkiegészítésként, mondjuk aki nem jön Halasra: Fogathajtó világkupának ad otthont Kecskemét 14 év felett belépő 1000 Ft, alatta 0 Ft --------------------- Egy másik dolog a Kecskeméti illegális gyorsulásokról: Illegális gyorsulás Kecskeméten megint , ez egy fúrumindító a hiros.index-en. A múltkor a fényképezős tali után még maradtam kicsit, megszemléztem gyorsulást a parkolóban, nem írnék véleményt mert nincs mihez viszonyítanom., de érdekes volt h egy zsír újnak tűnő széria Mercit hogy meghajtott a "gazdája". ----------------------- nameg volt egy JAWA fesztival Csemőbe, sajna én is csak későn tudtam meg, ez aztán tényleg nem volt messze. III. JAWA FESZTIVÁL remélem lesz jövőre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Berlina! Azért ird le, mit, kit láttál, miylen kocsikat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Egy másik dolog a Kecskeméti illegális gyorsulásokról: Illegális gyorsulás Kecskeméten megint , ez egy fúrumindító a hiros.index-en. Naa... már forumon is fut a téma? :lol: Parázs a vita, látom! ;) Én mellesleg végig jártam az összes helyszínt... és állat volt tényleg! :lol: Egy darabig még Tomiék is jöttek... de aztán az utolsó helyszínre ők már nem jöttek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ugyan van erre egy külön topic...de azért leírom! Mi elég rendszeresen kijártunk a hasonló eseményekre de mára teljesen meghalltak! ellehetetlenítették a minden helyszínre kijáró Rendőr, KPM, kommandós, Polgárőr sereg.... DE! Majdnem minden héten van valahol legálisan szervezett verseny, és a hírek alapján nem is rosszak! Más ugyan a feeling, de a lehetőség adott! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ugyan van erre egy külön topic...de azért leírom! Mi elég rendszeresen kijártunk a hasonló eseményekre de mára teljesen meghalltak! ellehetetlenítették a minden helyszínre kijáró Rendőr, KPM, kommandós, Polgárőr sereg.... DE! Majdnem minden héten van valahol legálisan szervezett verseny, és a hírek alapján nem is rosszak! Más ugyan a feeling, de a lehetőség adott! :wink: Mit szokott csinálni a "Rendőr, KPM, kommandós, Polgárőr sereg...." ??? Mit tehetnek? Mit tesznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Csak csupán kijönnek hermetikusan lezárnak mindent, és egyesével engedik ki a kocsikat...végig kameráznak mindent, és ahol a legkisebb bibit is meglátják kérdezás nékül kpm szigorított vizsga, mellé persze egy csekk csak úgy mexokásból... Már elérték, hogy nem megy ki senki... És nem viccelnek, mindenkit végigbüntetnek, ha reggelig állnak ott akkor addig... Azok meg akik kijárnak ezekre a versenyekre, hát őszintén biztos, hogy alakítottak már valamit a verdán, amit a vizsgabiztos nem nézne jó szemmel...a szigorított vizsga előtt meg tuti jó kis móka megpróbálni visszalakítgatni a verdát ha még lehet... :roll: NA ez 1x még esetleg elmegy, de hetente .... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Csak csupán kijönnek hermetikusan lezárnak mindent, és egyesével engedik ki a kocsikat...végig kameráznak mindent, és ahol a legkisebb bibit is meglátják kérdezás nékül kpm szigorított vizsga, mellé persze egy csekk csak úgy mexokásból... Már elérték, hogy nem megy ki senki... És nem viccelnek, mindenkit végigbüntetnek, ha reggelig állnak ott akkor addig... Azok meg akik kijárnak ezekre a versenyekre, hát őszintén biztos, hogy alakítottak már valamit a verdán, amit a vizsgabiztos nem nézne jó szemmel...a szigorított vizsga előtt meg tuti jó kis móka megpróbálni visszalakítgatni a verdát ha még lehet... :roll: NA ez 1x még esetleg elmegy, de hetente .... :? Ezt nem mondod komolyan!!! Ennyire parasztok? Bazz... ezt elkezdik Kecskeméten is... az biza elég nagy szopatás lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 nem báj Ánti komám marad nekünk a street és a nonstreet de racing 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Na igen az utcát úgy sem zárhatják le... :lol: Multkor So.... 200 felett zúgott el a Hung. parkoló sorában, én meg lobobogtam utána... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 tulajdonképpen csak spoiler-ezett autókat láttam "". Hogy belül mi van azt ugye nem figyeltem. Alapvetően rendben ment minden, úgyahogy szervezetten, de volt olyan h futamból visszafelé már a középső utcában/sávban (minek nevezzem) a fekvőrendőrön a peresgumival úgy keresztül tépett, mintha légpárnással suhanna 10 centivel a föld fölött, de ezzel csak a saját autóját tudja tönkre tenni. Szerintem azokat a fekvőrendőröket föl kéne újítani, már jónéhány kocka hiányzik, én se szeretem őket, de mondjuk, ha egy gyerek gurul éppen akkor ott, persze éjfél volt, tehát gyerek nem sok szaladgál, viszont a gördeszkások éppen ilyenkor szoktak chipset meg kólát venni. Ezen kívül (középső sávban viszonylagos gyorshajtás) csak a mélynyomókkal zavarták a rendet. Ja: meg volt aki hideg motorral gyorsult, beröffentette és már állt is a rajtvonalhoz. Szerintem ez sem példás. Még kóláspalackból se ivott senki, semmi olyat nem láttam, ami utalt volna ilyen jellegű rosszaságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Ültetést megnézzem mit lehet tenni? hátha nagyon jo áron meglenne!!! Tavasszal indul majd el az ültetős, motorpöckölős projekt!Addig ki kell v.hogy nyögni ezt a néhány pézt, amibe idáig kerül majd a verda!!! Azé köszke!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Cartársnők, és cartársak!Akit érdekel, Bikini koncert lesz ma Kecskeméten!!! :rock: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Az jóóó! Én már voltam egy páron, de sajna, munka van.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Hello mindenki!! Én péntek hajnal 3 kor indulok nyaralni 2 hétre, ezért szeretmnek mindenkitől elköszönni de azért majd meg jövök!!! A talival kepcsolatban okoskodjatok Geprad tudja a tel szamot!!! A lámpával kapcsolatba Wolfi kersed meg Markot mert én mar nem leszek itthon amikor véget és a licit!!!! Itt a link. http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 Mindenkinek jo időtöltést majd meg lehet hogy jelentkezem külföldről is!!!! BYBY Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts