Kacsero Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Keresni fogom a városban,ha a srác vezeti:vége van! :D Van rendszámod róla? csak több szem többet láthat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Van rendszámod róla? csak több szem többet láthat :D Mi kell a srácról? Személyije,kocsi forgalmija,minden megvan róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 J0hnny! Szerintem kár erre időt pazarolni elhiheted, hogy kiemelt figyelmet fog kapni. :D Inkább koncentrálj a következő fejlesztésre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 J0hnny! Szerintem kár erre időt pazarolni elhiheted, hogy kiemelt figyelmet fog kapni. :D Inkább koncentrálj a következő fejlesztésre... :D Értettem Mester! :D Fluxuskondit megrendeltem már! :D Az elektromos tükröket szétszedtem,nem lesz egyszerű a burkolatcsere! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Keresni fogom a városban,ha a srác vezeti:vége van! :D Minek ez neked?Ettől jobb lesz?Hagyd a rákba......vagy ha van rendőr ismi, egy telót persze megér majd.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Minek ez neked?Ettől jobb lesz?Hagyd a rákba......vagy ha van rendőr ismi, egy telót persze megér majd.... :D Jól esne lerugni egy-két dolgot róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Jól esne lerugni egy-két dolgot róla! :D Eh........inkább egy olyan bugyitépős dolog jobban jönne már néked! :D Amúgy beraktam a magnót a gépbe, mert már untam csöndben autózni.Egész jó.Mondjuk a kijelző elég setét....mármint a gyári.Elvileg a csatinak azon része amit le kellett műteni róla, vezérli.De érdekes ugyanakkor, hogy "csak" 4 vezetékről van szó.Barna és barna/fekete.Felmerült bennem a kérdés, hogy ha esetleg megfelelő lábba dugnánk át, nem változna?Tehát akkor nem vinné a közp.kijelzőt is? Kivi leszek Udi vagy v.ki hozzáértő mit szól ehhez a dologhoz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 HY! Voltam ma Pesten autó-tuning kiállításon, hát mit ne mondjak nagy sz...r volt az egész szerintem. 2500 volt a belépő amitől majdnem dobtam egy hátast de sebaj gondoltam biztosan jó lesz... Szal gáz az egész kiállítás semmi extra dolog, a kiállított gépek koszosak sok esetben még arra sem vették a fáradságot hogy felniről a koszt letakarítsák, ami meg a csúcs volt számomra hogy kiállítanak utcai mercedes s500 coupét merthogy nagy felni van rajta ... A csajok is nagyon undormányok voltak, pl; wc-nél gyenge szöveg: baz....eg tegnap este bebas...tam mint állat most meg már olyan szar ez az egész fotózás a fas....om ki van tőle, erre a másik jaj ne is mond a pasim most vett egy full verdát de nem is tom milyet mer én is bevoltam szíva teljesen. Ezzel csak a minőséget akarom érzékeltetni ami a kiállításra jellemző volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 HY! Voltam ma Pesten autó-tuning kiállításon, hát mit ne mondjak nagy sz...r volt az egész szerintem. 2500 volt a belépő amitől majdnem dobtam egy hátast de sebaj gondoltam biztosan jó lesz... Szal gáz az egész kiállítás semmi extra dolog, a kiállított gépek koszosak sok esetben még arra sem vették a fáradságot hogy felniről a koszt letakarítsák, ami meg a csúcs volt számomra hogy kiállítanak utcai mercedes s500 coupét merthogy nagy felni van rajta ... A csajok is nagyon undormányok voltak, pl; wc-nél gyenge szöveg: baz....eg tegnap este bebas...tam mint állat most meg már olyan szar ez az egész fotózás a fas....om ki van tőle, erre a másik jaj ne is mond a pasim most vett egy full verdát de nem is tom milyet mer én is bevoltam szíva teljesen. Ezzel csak a minőséget akarom érzékeltetni ami a kiállításra jellemző volt... :D Na ezért nem megyek ilyenekre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Losi! Tudnom kellene milyen fejegység van a verdában? Ha alkalmas rá vagy létezik hozzá interfész akkor megoldható. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Eh........inkább egy olyan bugyitépős dolog jobban jönne már néked! :D Amúgy beraktam a magnót a gépbe, mert már untam csöndben autózni.Egész jó.Mondjuk a kijelző elég setét....mármint a gyári.Elvileg a csatinak azon része amit le kellett műteni róla, vezérli.De érdekes ugyanakkor, hogy "csak" 4 vezetékről van szó.Barna és barna/fekete.Felmerült bennem a kérdés, hogy ha esetleg megfelelő lábba dugnánk át, nem változna?Tehát akkor nem vinné a közp.kijelzőt is? Kivi leszek Udi vagy v.ki hozzáértő mit szól ehhez a dologhoz..... :D Ez azért nem ilyen egyszerű, sajnos. Kell 1 interfész..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Tegnap este 1 piros cryslerrel,tipust nem tudok, az osantól toltunk egyett az izsákin befelé...de az AGIP kútnál már sikerült beelőznöm őt is... :D (Paja,Te tudod ki az, Viktor volt) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Eh........inkább egy olyan bugyitépős dolog jobban jönne már néked! :D Majd ma este meglátjuk mi lesz fater! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Majd ma este meglátjuk mi lesz fater! :D :D 1 kalappal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 :D 1 kalappal :D A csodákban már nem hiszek,de hátha mégis csak... :D A reményhal meg utoljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Majd ma este meglátjuk mi lesz fater! :D "Ma " estére valami hasonló nem volna ROSSZ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Losi! Tudnom kellene milyen fejegység van a verdában? Ha alkalmas rá vagy létezik hozzá interfész akkor megoldható. :D Blaupunkt brighton MP34. Majd ma este meglátjuk mi lesz fater! :D helyzet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 helyzet? :D Csak a halál biztos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Csak a halál biztos! :D Zsír! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Zsír! :D De ma teszek egy huszáros "lépést"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 De ma teszek egy huszáros "lépést"! :D Ahogy kell! :D Aztán majd csak lesz v.hogy...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Losi! Megnéztem ennek a fejegységnek nincsen display out kimenete ezért nem lehet megoldani, maximum annyit lehet csinálni, hogy a kijelző ne menjen el amikor bekapcsolod a fejegységet hanem alaphelyzetben maradjon azaz időt és a szokásos dolgokat fogja mutatni akkor is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Tegnap este 1 piros cryslerrel,tipust nem tudok, az osantól toltunk egyett az izsákin befelé...de az AGIP kútnál már sikerült beelőznöm őt is... :D (Paja,Te tudod ki az, Viktor volt) :D Hát igen, hogy is mondta...3500 ccm 260 paci.....hogy v6 vagy v8 az már nem is számít.....igaz van vagy 2 tonna... :D Konkrétan Itt a tettes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Hát igen, hogy is mondta...3500 ccm 260 paci.....hogy v6 vagy v8 az már nem is számít.....igaz van vagy 2 tonna... :D Konkrétan Itt a tettes. Na igen, ez az ótó volt az... :D Jó a súly-előnyt is ki kell használni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2008 Megoszt Elküldve Március24, 2008 Esti program ugrott,elnapolva elvileg köv hétre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts