ENDYKA Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Isten éltesse sokáig a Józsefeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Köszi mindenkinek! Mondjuk hozhattunk volna melegebbet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Köszi mindenkinek! Mondjuk hozhattunk volna melegebbet is :D Kicsit nagyonmegkésve, én is Boldog Névnapot kívánok. :D A meleggel kapcsolatban meg beszélj a Benedekkel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 pang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 pang... Lap vagy pity? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Lap vagy pity? :D :D most inkább lap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Node itt a tavasz, korábban kel a nap, és mallik a pity! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Node itt a tavasz, korábban kel a nap, és mallik a pity! :D ja és bacsnak a madarak mi? :D bár nyitva az ablakom épp és csak a bagzó macskák hangját hallom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ja és bacsnak a madarak mi? :D bár nyitva az ablakom épp és csak a bagzó macskák hangját hallom. ...a bagzás hangja :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Nekem meg fáj a fejem. Nem kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Boldog Joe névnapot! Javítok, hozzáveszem Pjoc-ot is, meg az összes Józsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Megkésve de jobb mint soha....boldog Joe és Pjoc napot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 De mostmár hozzátok a meleget b@kker, mert itt épp esik a hó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Köszönöm még1x mindenkinek! Viszont szégyellem magam a szar idő miatt :D Meg FÁZOK is!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Köszönöm még1x mindenkinek! Viszont szégyellem magam a szar idő miatt :D Meg FÁZOK is!!!!!!!!! Nincs miért. Úgy néz ki ti győztetek. A nap érdekes módon végig sütött. Lehet, hogy csak fölöttem esett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Megkésve de jobb mint soha....boldog Joe és Pjoc napot kívánok! Szintén minden jót az érintetteknek.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Megvan az Astra első hivatalos fogyiadata, ami 8.5L a BC szerint, számításaim szerint pedig 9.1L. Viszont baxta a fantáziám az üza.keveréses dolog, és első próbálkozásként tankoltam 15L E85-t, majd bementem és kifizettem.Majd tankoltam volna hozzá benyát, de v.miért újra az E85-t nyomtam bele, szal beleugrott még 5L, az összesen 20L.Erre sikerült még rátankolnom 20L benyát is, szal az arány a tankban eltekintve a benzin minimális E85 tartalmától 20L E85 és 30L benzin ami az OiL kúton továbbra is 291ft.Kisit be voltam toljva, hogy gáz lesz, de gond nélkül működik! :D Egyelőre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Megvan az Astra első hivatalos fogyiadata, ami 8.5L a BC szerint, számításaim szerint pedig 9.1L. Viszont baxta a fantáziám az üza.keveréses dolog, és első próbálkozásként tankoltam 15L E85-t, majd bementem és kifizettem.Majd tankoltam volna hozzá benyát, de v.miért újra az E85-t nyomtam bele, szal beleugrott még 5L, az összesen 20L.Erre sikerült még rátankolnom 20L benyát is, szal az arány a tankban eltekintve a benzin minimális E85 tartalmától 20L E85 és 30L benzin ami az OiL kúton továbbra is 291ft.Kisit be voltam toljva, hogy gáz lesz, de gond nélkül működik! :D Egyelőre! :D :D Nyugi... Én a is elbactam a múltkor, mert 27L E85-öt tankoltam, és 15L 95-öst! :D :D :D Eddig nekem sem volt semmi gondom...viszont jobban ment a gép, a fogyasztásom, meg 10L átlag lett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én meg megint nem tudtam E85-öt tankolni, mert elfogyott. Kérdeztem a kutast, hogy mikor lesz olcsóbb a cucc, mert haver Pestről olcsóbban hozza. Nagyon nézett az árat meghallván. Egyébként azért akadozik az E85 ellátás, mert elszámolták a féléves rendelésüket, és mivel Ausztriából jön nekik a cucc nehéz az utánrendelés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ennyi E 85 után már nem is tom mit tankoljak : EZT :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én meg megint nem tudtam E85-öt tankolni, mert elfogyott. :D Akkor beelőztelek, mert én ma voltam délelött... :D mert haver Hestről olcsóbban hozza. Az merre van? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 .... : EZT :D Erről csak 1 dolog jutott eszembe: -Hogy lehet a Női mellet becézni: -kicsi cici; -cici; -mell; -duda; - csöcs; - húúú bazzeg... Na amit linkeltél az utolsó kategória :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 S ha megtankoltál akkor nem árt ha a gépedbe valami Dögös zene szól :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Tényleg ki lehet az előadó? De most tényleg nem a pun ...ra gondolok hanem a zenére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Vazze Feri, egyik sem szőke. :D Akkor beelőztelek, mert én ma voltam délelött... :D Az merre van? :D :D Én este 8 után voltam. Eredeti hsz-t javítottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts