Gepard Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Látom mindenki jól érezte magát tegnap. Nálunk meg lassan összeáll a konyhaszekrény. Beszintezni nehezebb volt, mint összerakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Ha megelégszel szánalmas 137LE-vel, akkor olyat tudok egyet eladót! :D Én meg ezt találtam:CORSA 1.4 TURBÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 nézd csak? http://www.hasznaltauto.hu/1920811_opel_vectra_1998 kombi is...kell ez nekem? Tomi ! Térj már végre észre .... Ne légy barom :D , itt a TE AUTÓD Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én meg ezt találtam:CORSA 1.4 TURBÓ Erről a gépről asszem Peti mesélt már......hogy nem pont úgy sikerült, mint ahogy szerették volna..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Tomi ! itt a TE AUTÓD Tudod, hogy tetszik csak nincs rá keret most :D de ha minden igaz akkor lesz játszósautóra keret csak könyvelőt kell váltanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 C14SE-re turbót.....nem is tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 C14SE-re turbót.....nem is tudom... :D Egy próbát megérne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Egy próbát megérne! :D A tiédbe is lehetne tenni 1et! :D Az enyémben van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A tiédbe is lehetne tenni 1et! :D Az enyémben van... :D 1.2M, és csak a motoról beszéltem.Szal ilyesmi nem lesz benne mostanság.Talán ha bejön a Lotto 5ös, amire baromi nagy az esély! :D Főleg ha veszek is Lottót pl.! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 1.2M, és csak a motoról beszéltem.Szal ilyesmi nem lesz benne mostanság.Talán ha bejön a Lotto 5ös, amire baromi nagy az esély! :D Főleg ha veszek is Lottót pl.! :D Én is mindig álmodozom: hogy deYó is lenne, ha...de aztán rájövök, hogy még életemben nem vettem Lotto-t.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Tudod, hogy tetszik csak nincs rá keret most :D de ha minden igaz akkor lesz játszósautóra keret csak könyvelőt kell váltanom. Tok jó könyvelőt ha érdekel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Feri! Nem emléxel,hogy a hátsó hídba való belső merevítő stabrúdhoz hanyas csavarok kellenek gyárilag? :D A 10-es lötyög benne egy picit,a 12-es meg nem megy bele. Vettem hozzá 10-es 8.8-asokat,önzáróval,lehet azzal jó lesz. Ha van nálad GSi hátsó plusz stabrúd két darab,akkor Losival vevők vagyunk rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A pőre műszaki alapok elég szarul hangzanak: a Saab 9-3 egy Vectra platform Fiat-motorral. Horror, mi? Presztízs, muhaha. :D Winkler megint hatalmasat írt TC-ra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 A múlt7n éppen 2 Ford lagunát láttam, hogy kötélen tolt egy másik verdát...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sikeresen, zökkenő nélkül átírták az Astrát.Nagyon kár lett volna ezért bárkinek is pénzt adni, főleg 3500ft-ot. Az Okmányirodában is kedvesek és segítőkészek voltak, az egész procedúra jó, ha volt 1.5 óra 2Xi bemenetellel. Szal ha v.ki ilyesmit tervez, ne adjon érte pénzt másnak, inkább intézze maga.Nem nagy ördöngősség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sikeresen, zökkenő nélkül átírták az Astrát.Nagyon kár lett volna ezért bárkinek is pénzt adni, főleg 3500ft-ot. Az Okmányirodában is kedvesek és segítőkészek voltak, az egész procedúra jó, ha volt 1.5 óra 2Xi bemenetellel. Szal ha v.ki ilyesmit tervez, ne adjon érte pénzt másnak, inkább intézze maga.Nem nagy ördöngősség. :D Ráadásul, ha jól tudom, akkor lehet időpontot egyeztetni és akkor sorbanállni sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ráadásul, ha jól tudom, akkor lehet időpontot egyeztetni és akkor sorbanállni sem kell. Miután a kezembe nyomta a hölgy az összes papírt és csekket, már kérdezte is, hogy mikor jó nekem, és felsorolt kb. 6db időpontot.Szal most kelemesen csalódtam ebben a rendszerben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Johnnynak egy kis billiárd japán módra: http://www.indavideo.hu/video/Japan_Billiard_zseni Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Johnnynak egy kis billiárd japán módra: http://www.indavideo.hu/video/Japan_Billiard_zseni Láttam már a fószert,nem sámli! :D A pool-t kezdem unni,aszem most hétvégén snooker lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ma este igazán elgondolkoztam azon hogy nem is akkora marha aki új autót vásásról... :D Este haveromnál nekifogtunk kicserélni az audimban a féltengely csuklót, minden oké megvan a művelet elindulok vele hm, mi ez a nagy morgás elölről?... Vissza gurulok megnézzük; mit ád isten hát kerékcsapágy olyan szinten kész hogy kerék kb 3-5 cm lóg de ezt úgy teszi hogy mindeddig csapág hang semmi. Szóval kezdek belefáradni szögelésbe és ahogy látom olyan ez a popszakma hogy szuhos fába hiába versz új szöget attól nem lessz jó csak esélyt adsz egy kis idő nyerésére a következő új szög beveréséig :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ma este igazán elgondolkoztam azon hogy nem is akkora marha aki új autót vásásról... :D Este haveromnál nekifogtunk kicserélni az audimban a féltengely csuklót, minden oké megvan a művelet elindulok vele hm, mi ez a nagy morgás elölről?... Vissza gurulok megnézzük; mit ád isten hát kerékcsapágy olyan szinten kész hogy kerék kb 3-5 cm lóg de ezt úgy teszi hogy mindeddig csapág hang semmi. Szóval kezdek belefáradni szögelésbe és ahogy látom olyan ez a popszakma hogy szuhos fába hiába versz új szöget attól nem lessz jó csak esélyt adsz egy kis idő nyerésére a következő új szög beveréséig :D :D :D Beszélgess csak el Bazsival milyen jók is az új autók... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Szóval kezdek belefáradni szögelésbe és ahogy látom olyan ez a popszakma hogy szuhos fába hiába versz új szöget attól nem lessz jó csak esélyt adsz egy kis idő nyerésére a következő új szög beveréséig :D :D :D Az új verdákkal is az a gáz, hogy baromira olcsó cuccból vannak öszerakva, szal annyi velük a különbség, hogy azokat a gari miatt nem te, hanem a márkaszervíz molyolja. A verdáddal meg az a baj, hogy még mindig luxuskotlának számít, ezért az alkatrészek még bontva is aranyáron vannak hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 SOK BOLDOG NÉVNAPOT A SZEKCIÓ JÓZSEF nevezetű tagjainak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Boldog Joe névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 biztosan jó autó az új autó de csak megfelelően nagy motorral ugye :D S60 2.5T autómata :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts