Demó Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Jók a képek. :D Köszi szépen még egyszer mindenkinek a segítséget! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Jók a képek. :D Köszi szépen még egyszer mindenkinek a segítséget! :D Nincs mit... :D Nagyon szívesen...jó volt a "buli"...:D Végülis, mikorra sikerült befejeznetek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Corsa hebrák képei... Udival és Losival 1-kor jöttünk el,de lényegében a nagyja kész. Valahogy nekem ez a kép nagyon tetszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nincs mit... :D Nagyon szívesen...jó volt a "buli"...:D Végülis, mikorra sikerült befejeznetek? :D hajnali 2 órára voltam itthon Kméten.A nagyja kész........elvileg.Ha minden igaz, a power cup is útra kelt délelőtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nah... Most értem haza Hajós faluból :D Levittem Demonak a powercup-et, most kezdett neki vezetékelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 hajnali 2 órára voltam itthon Kméten.A nagyja kész........elvileg.Ha minden igaz, a power cup is útra kelt délelőtt. :D Én is kettőre értem haza...piszok jó volt éjjel autózni egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Levittem Demonak a powercup-et, most kezdett neki vezetékelni... Vezetékelni?Mi maradt még ki?Udi sztem mindent megcsinált... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Corsa hebrák képei... Udival és Losival 1-kor jöttünk el,de lényegében a nagyja kész. Királyság... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Én is kettőre értem haza...piszok jó volt éjjel autózni egyet! :D Akkor te sem teljesen 90km/h-vl jöttél....... :D Mer'én nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Nah... Most értem haza Hajós faluból :D Levittem Demonak a powercup-et, most kezdett neki vezetékelni... Ahhoz képest, hogy tegnapra mondtad, hogy jössz, elég hamar odaértél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Ahhoz képest, hogy tegnapra mondtad, hogy jössz, elég hamar odaértél... :D Biztos megint a nőők! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Akkor te sem teljesen 90km/h-vl jöttél....... :D Mer'én nem! :D 90-100-csak én tudom,hogy hol nincs rendőr éjjel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 90-100-csak én tudom,hogy hol nincs rendőr éjjel! :D Bócsa előtt jött mögöttem egy busz, ami baromira nem akarta lekapcsolni a távolságiát.Mikor kapcsoltam elakadásjelzőt, akkor levette.Bócsán belül utolért.Szinte tolt.Ahogy elhagytuk a Bócsa helységjelzőt, villantott, és elkezedett előzni.Én meg otthagytam! :D Aztán leléptem még egy Octavia kombit is, és baromira elhúztam, ezek meg lemaradtak.Jakabon utolért mind2.nem tudom mennyivel jöhettek, de bőven 140km/h felett, mert Jakab előtt sehol nem láttam őket.Mivel Jakab után baromi sok 60-as tábla van,nem mertem tolni neki.A busz persze megelőzött, szerb volt a lelkem.Én pedig elfelejtettem levenni a távolságit.Kicsit zavarja már ŐT is.Aztán mikor már nagyon villogott, levettem, és rátapadtam.110-el.had menjen csak bele először Ő a fényképbe.Aztán felment az M5-re.Én meg beértem utána Kmétre.Itt még bepróbálkozott egy Nexia. :D Végül is legalább megpróbálta! :D Viszont piszkosul elfáradtam tegnap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Visszafele 11.35 kor indultunk asszonykám büszkéjével /fekete corsa/ kb 130 utazó , csak kicsit ingadozott majdnem tengeri beteg lettem... :D Demónál lévő motor nagyon kivánkozna bele, + van egy ültető szettem hm... Lehet hogy le kell ugranom transittal Demóhoz... :D Ja és Kecel után kb 140 temponál elkaptunk egy fácánt is szélvédő felső részével , visszamentünk még talánt éldegélt de nem volt bennem elég puca kitekerni nyakát + nem akartam anyámnak munkát délutánra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Visszafele 11.35 kor indultunk asszonykám büszkéjével /fekete corsa/ kb 130 utazó , csak kicsit ingadozott majdnem tengeri beteg lettem... :D Demónál lévő motor nagyon kivánkozna bele, + van egy ültető szettem hm... Lehet hogy le kell ugranom transittal Demóhoz... :D Na már megest.Nem elég anyukának a 14NV? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Biztos megint a nőők! :D Hm nem most éppen quadoltam aztán meghottam estére. NŐK: tuttikák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 nézd csak? http://www.hasznaltauto.hu/1920811_opel_vectra_1998 kombi is...kell ez nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 vagy talán inkább ez...még ismerem is a tulajt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Fogyi?Szervíz?Alaktrészárak?V6 szakértelem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Tegnap jót szerelgettünk Hajóson... Itt van pár kép... KATT :D estére azért látom befutott a munkafelügyelő is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 :D estére azért látom befutott a munkafelügyelő is :D jah, mert azassszony nem engedett dolgozni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 jah, mert azassszony nem engedett dolgozni... :D hát miután egy párszor beálltam már utcai ruhában játszadozni meg is értem lassan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 hát miután egy párszor beálltam már utcai ruhában játszadozni meg is értem lassan :D De láttam rajtad,mint a drogos vazee akinek az anyagot kínálják! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 De láttam rajtad,mint a drogos vazee akinek az anyagot kínálják! :D Beszéltél Petivel?Hol tartanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 nézd csak? http://www.hasznaltauto.hu/1920811_opel_vectra_1998 kombi is...kell ez nekem? Ha megelégszel szánalmas 137LE-vel, akkor olyat tudok egyet eladót! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts