pjoc Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Még az sem biztos hogy oda is elmegyek... :D Mostanában olyan bizonytalan vagyok, ... vagy mégsem?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Vagy ha felköszöntötte a szülinapost, akkor akár utána ha kipihenték a fáradalmakat, akár kirándulhatnának is 1t Hajósra! :D Nem kell mindjárt másra gondolni... :D 1 nagyon jó barátom most volt 40 éves, és Őt köszöntöm fel... :D Szóval, tuti, hogy nem megyek/megyünk utánna hajósra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nem kell mindjárt másra gondolni... :D 1 nagyon jó barátom most volt 40 éves, és Őt köszöntöm fel... :D Szóval, tuti, hogy nem megyek/megyünk utánna hajósra. :D Aszittem nő van a dologban.Akkor nemjössz akko'! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Aszittem nő van a dologban..... Vazze...akkor azt írtam volna... :D Nem Tomi vagyok, hogy titkolnom kellene... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Na ilyen egy sütögetés! :D (Pajáéknál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Láthatod, a csaj nem most kezdte az ágyonállós észosztást! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Letesztelt nyári gumik: van amelyik életveszélyes... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Letesztelt nyári gumik: van amelyik életveszélyes... :D :D Főleg az olcsóbbak, azok között is sok olyan van, amik a multik polcain is zömében megtalálható.Ez a durva...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ne legyen gondolatod a coupe miatt, az ősszel megnéztem és 190ér nem hoztam el gondolhatod milyen állapotban van mentem vele egy kört, aztán megemeltük alábújtam 7 év nem volt benne olaj cserélve fék na az abszolút nincs rajta műszakit libáért kapta ami érték benne: a papírja + a belső minden más csipkésre van rohadva a festék alatt kosárból rakta össze a tulaj, aztán használta karbantartás nélkül a plussz alkatrészek használhatatlanok a voyage-om jobb állapotba volt mikor elhoztam somogyból Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 most nézem már 150 lett, de annyit se ér németből kétezért szállítással együtt ezerszer jobbat kapsz 1,2esből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Letesztelt nyári gumik: van amelyik életveszélyes... :D :D Na akor én megnyugottam Turanza ER300 Kiválloan megfelelt :D MI a hétvégi program kicst megvoltam csuszva és lemaradtam a héét eseményeiről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Láthatod, a csaj nem most kezdte az ágyonállós észosztást! :D http://img0.tar.hu/warwolf/size2/26639546.jpg Legyen cobász tepivel,a többi nem számít! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Pihizzél cimbora! Valamit nagyon benéztél! Veterán biztihez nem feltétel az OT! A mantám egy halom lom, mégis veterán biztije van, és az egész kerül 11000Ft-ba egész évben. Semmi vesztegetés, meg ilyenek. Annyi a lényeg, hogy 25 évnél legyen idősebb az autó/motor. Legyen róla 3-4 fénykép, hogy jó állapotban van a kocsi, és a biztosítás megkötésekor szentül fogadod, hogy forgalomban csak ritkán, főként hobby célra használod a szekeret, és annyi. Felétételek: -25 évesnél idősebb jármű -előny ha van mellette egy mindennapi használatra való autó a neveden (mert akkor ugye nem ezt hajtod) -egy klubnak legyél tagja -pár fotó, amin körbe lehet nézni az autót (nagyon lomra szerintem nem adják meg, mert az autónak bizonyos értéket kell képviselne) Ha mindez megvan, akkor irány Buda, megkeresed Muczán Gábort, a Trabant - Wartburg klub elnökét, és megkötöd nála a biztit. (persze azért érdemes előtte telefonon időpontot kérni) Azt hiszem 1000Ft-ért kapsz támogatói klubtagságot náluk, és így lesz cirka 12000 Ft a biztosításod egész évre. Maradjunk annyiba, hogy ez így telejesen pontos : Hobby : 0-25 év Youngtimer : 25-30 év Veterán : 30 év felett Muzeális minősített (30 év felett) Aki nem hiszi, az járjon utánna : http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Tomi!!Kellene kép a géped tetőspoileréről, mert ha Maci látná, lehet érdekelné az enyém ami éppen eladó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 most nézem már 150 lett, de annyit se ér németből kétezért szállítással együtt ezerszer jobbat kapsz 1,2esből Akkor joh... Köszi az infót ,megnyugodtam , tegnap tök letargiában voltam hogy hogyan lehettem akkora fa.... hogy ott vagyok mellette és nem veszem meg más meg elviszi. Nos akkor ezek szerint kint kell néznem ilyet. De mindenek előtt el kéne már végre adni vagy cserélni Corsámat/C20Xe :D / Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Tomi!!Kellene kép a géped tetőspoileréről, mert ha Maci látná, lehet érdekelné az enyém ami éppen eladó! elküldtem Macinak de ha dobsz egy email címet, neked is elküldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ráértem keresni: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab...userID=10075166 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ráértem keresni: http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab...userID=10075166 Ne is zavarjon, hogy pár oldallal előbbre, már volt erről szó... :D :D :D Szóval, le vagy maradva Csikánó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Szóval, le vagy maradva Csikánó! :D majd odafigyelek ki miben lesz lemaradva :D :D :D csak figyeld a mestert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 elküldtem Macinak de ha dobsz egy email címet, neked is elküldöm Oks! :D amúgymeg losikukacfibermélponthu. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 mielött bármit is Vennél németbe szó szerint értsd - hónapokig tanulmányozd a tipust és a kínalatot, azt is hogyan lehet belöle 2000est csinálni, mert fogsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Csabi ! Jó az avatarod.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Csabi ! Jó az avatarod.... :D :D :D Ugyehogyugye?! :D Paja, EZT MONDTAD az este? :D "Nem óhajtok Önnel kezet fogni!. Ha megtenném, nem simogathatnám meg soha többé a gyermekeim arcát, feleségem kezét" - fogalmazott a hatvanéves színész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Jó volt az az első szőke néni a krimóban......Még olyan sejhajt bakker..... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Tegnap jót szerelgettünk Hajóson... Itt van pár kép... KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts