kiskasza Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos tegnap megrendeltem a gumikat kis corsára... /piros diesel/ ez a tipus lett. 6790/db áron kapom pénteken elmegyek érte, beszéltük veled Losi hogy ugorjak ki drink44 mellé; kimentem de srác szerintem kicsit sokért hozta volna ezt a méretet azonfelül hogy nevesincs valami gumi lett volna. Szal maradt ez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nos tegnap megrendeltem a gumikat kis corsára... /piros diesel/ ez a tipus lett. 6790/db áron kapom pénteken elmegyek érte, beszéltük veled Losi hogy ugorjak ki drink44 mellé; kimentem de srác szerintem kicsit sokért hozta volna ezt a méretet azonfelül hogy nevesincs valami gumi lett volna. Szal maradt ez... :D Viszont Máténál benne van a szerelés is az árban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Viszont Máténál benne van a szerelés is az árban. Ez igaz csak kicsit furi volt számomra hogy elsőre benyomatott 40 körüli árat aztán kis alkudozás már 35 aztán így tovább a végén mikor kérdeztem milyen tipus akkor már 32-33 szal furi volt. Ettől függetlenül semmi bajom vele kinek pap, kinek papné... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Lehet,hogy még az ECU-nak is szokni kell az új torkot! A váltótartóbak meg 4000Ft,most néztem meg! :D Akkor majd a vezérléscserével meg lesz ejtve az is! :D Vagy ha nagyon rérünk Demónál, akkor ott........esetleg korábban. :D De akkor konkrétan ki az aki jön Hajósra? Nekem előtte lenne annyi programom, hogy Kiskőrösön kidobom a csajokat, utána Kecelen egy 2 órás műtrágyaszórás, és utána tudok majd csak menni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ez igaz csak kicsit furi volt számomra hogy elsőre benyomatott 40 körüli árat aztán kis alkudozás már 35 aztán így tovább a végén mikor kérdeztem milyen tipus akkor már 32-33 szal furi volt. Ettől függetlenül semmi bajom vele kinek pap, kinek papné... :D Ő is eladni akar.....ebből él! :D Akár csak te! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Akkor majd a vezérléscserével meg lesz ejtve az is! :D Vagy ha nagyon rérünk Demónál, akkor ott........esetleg korábban. :D De akkor konkrétan ki az aki jön Hajósra? Nekem előtte lenne annyi programom, hogy Kiskőrösön kidobom a csajokat, utána Kecelen egy 2 órás műtrágyaszórás, és utána tudok majd csak menni.... Én tuti megyek!Tomi is!Lehet GSiCsabi is!Udi nem fogja kihagyni a nyakamat rá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Én tuti megyek!Tomi is!Lehet GSiCsabi is!Udi nem fogja kihagyni a nyakamat rá! :D Akkor nyilván főzni kellene bográcsban..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 De akkor konkrétan ki az aki jön Hajósra? Én azt hiszem végre kivágom az utolsó rossz helyen lévő fát is, majd a nyáron abból tüzelünk a bogrács alá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 GSICsabi! Nekem Magicar van amit belinkeltél nem ismerem, árban viszont nem rossz. Kérdés hogy mit tud... :D Hajós pedig egyértelmű... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Pajának jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 GSICsabi! Nekem Magicar van amit belinkeltél nem ismerem, árban viszont nem rossz. Kérdés hogy mit tud... :D Hajós pedig egyértelmű... :D Majd légyszi told már át újra a haszálati linkjét, mert úgy elmentettem, hogy nemtalálom a PCn ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Valakit érdekelne ILYEN ? Asszem Udinak is valami ilyesmi van :D Én itt vettem asszony szusijába a riasztót, és a központi zárat. Eddig tökéletesen működik (kop kop kop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Losi! Beszerelési leírás: http://www.caesaralarm.hu/riasztok/215/ct-215u_besz_v_11.pdf Felhasználói kézikönyv: http://www.caesaralarm.hu/riasztok/215/ct-...lhaszn_v_11.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Losi! Beszerelési leírás: http://www.caesaralarm.hu/riasztok/215/ct-215u_besz_v_11.pdf Felhasználói kézikönyv: http://www.caesaralarm.hu/riasztok/215/ct-...lhaszn_v_11.pdf Köfönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Hajósra kellene egy időpont, és nekem csak Hiace lesz a hétvégére. Ketten jövök, ha kell mehetünk az enyémmel, de az 2000/Fő :D :D :D vagy 4? :D Persze ha van hely egy kis dieselben akkor az is megfelel, ne pacsáljunk megint 6Ft-al drágább... Esetleg etanolos? :D Persze a Hiace-ba sokkal több pörköltnek való befér :D ...mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mikor próbálod fel a felniket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mikor próbálod fel a felniket? lehet jövő nyáron... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 lehet jövő nyáron... A kövi nyár jobban hangzik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 lehet jövő nyáron... Akkor meg is egyeztünk akkor.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tegnap voltam a kisasszonynál, és megleptem egy kis utónőnapi figyelmességgel. Olyan boldog volt, mint aki sose kap ilyet :D Miért nem csodálkozom? :D Csilla mit kapott? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Akkor meg is egyeztünk akkor.... :D akko meg akko :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Csilla mit kapott? :D jogosítvány tanfolyamot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Tegnap voltam a kisasszonynál, és megleptem egy kis utónőnapi figyelmességgel. Olyan boldog volt, mint aki sose kap ilyet :D Mert lehet, hogy nem is kapott eddig, csak "kardvirágot".... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 GSICsabi! Nekem Magicar van amit belinkeltél nem ismerem, árban viszont nem rossz. Kérdés hogy mit tud... :D Azért is írtam, hogy valami ilyesmi a Tied is... :D Amúgy, érdekesség képpen, megnéztem az ABLAKEMELŐ MODULT, amit vettünk Gepárddal, innen, és azt írják, hsz-ben, hogy nem volt semmi gond a beszereléssel...szóval, nem értem, hogy akkor Bazsi, miért is nem tudta beszerelni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Mert lehet, hogy nem is kapott eddig, csak "kardvirágot".... :D :D Má meginmá' ! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts