warwolf Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 D??? :D Az Astrának készül az utódja........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Amúgy mipénzt érhet egy Blaupunkt Brighton MP34?Lenne egy cseredarab, de addig nem tudom megfinanszírózni, amíg a Blau értelmes áron (min. 18e.) el nem megy...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Voltam ma Kiss és tsánál, hogy Johnnynak beszrváljam az ígért kipufftartó gumiizét.Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy mennyiért lehetne hozzájutni náluk TRW fékcuccokhoz.Szal az Astrához, 256-ban, 24e. lenne a tárcsa+betét.Sztem több, mint baráti....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Voltam ma Kiss és tsánál, hogy Johnnynak beszrváljam az ígért kipufftartó gumiizét.Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy mennyiért lehetne hozzájutni náluk TRW fékcuccokhoz.Szal az Astrához, 256-ban, 24e. lenne a tárcsa+betét.Sztem több, mint baráti....... Kész a kipuff! Könnyebben megoldottam,lekaptam a bilincset és úgy könnyebb volt. Viszont lehet megvan az oka miért szakadt el!Lehet,hogy fordítva raktam fel az előzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Astrához, 256-ban, 24e. lenne a tárcsa+betét.Sztem több, mint baráti....... és ebben mennyi a kedv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tomi023! Következő a kérdés... Fax-gépet akarok vásárolni itthonra mert egyre többet kell, milyet érdemes venni? Persze drága se legyen jó is legyen stb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 vegyél egy scanner-t és kell egy fax progi azt kést annál jobb nincs, nekem is az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 vegyél egy scanner-t és kell egy fax progi azt kést annál jobb nincs, nekem is az van :D Baromság! Canon normál asztali fax Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 és ebben mennyi a kedv? 31e.ft a tényleges ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Baromság! Canon normál asztali fax Aha! Nem rossz de olyanra gondoltam amit telefonként is lehet alkalmazni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 31e.ft a tényleges ár. Esetleg ITT nézted már? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Esetleg ITT nézted már? :D Kisit lassan tölti be, de minjá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 van ám pangás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 van ám pangás... :D Kihalcság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Kisit lassan tölti be, de minjá! :D Szal nem bírtam érdemileg használni a dolgot..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 van ám pangás... :D Tömött foggal nehéz írni..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Tömött foggal nehéz írni..... :D ha még begipszelt kezet írtál volna........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az a fogdokinak lett majdnem..... :D megmondtam neki, ha fáj eltöröm a kezét..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az a fogdokinak lett..... :D megmondtam neki, ha fáj eltöröm a kezét..... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Losi! Kész a verda? Tibike megheftelte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Losi! Kész a verda? Tibike megheftelte? Igen.De lehet v.mi az áramlástani dolgokkal, mert az új leömlővel hajlamos lett ingadozni, vagyis elég alacsonyra kerülni az alapjárat.Olyan 500 környékére.Amúgy minden rendben van vele.A Vekit leadtam a Bazsiékhoz, a mosós tudja a dolgát. Viszafelé séta volt, de nem xaroztam, a Fornetti mellett szépen toronyiránt jöttem a céghez.Kerüljön a tök@öm akkorát.Gyakorlatilag pár perc alatt viszaértem a céghez. :D Na meg el van rehülve a jobb oldali első váltótartó gumibak.Szal majd azt is cserézni kell.Sok más aprósággal egyetemben. De a lényegen nem változtat.1998ccm, és teljesen legális. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Valakit érdekelne ILYEN ? Asszem Udinak is valami ilyesmi van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Az a fogdokinak lett majdnem..... :D megmondtam neki, ha fáj eltöröm a kezét..... :D Kemény vagy Csoki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Valakit érdekelne ILYEN ? Asszem Udinak is valami ilyesmi van :D Ennyiért nem rossz az ár.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Igen.De lehet v.mi az áramlástani dolgokkal, mert az új leömlővel hajlamos lett ingadozni, vagyis elég alacsonyra kerülni az alapjárat.Olyan 500 környékére.Amúgy minden rendben van vele.A Vekit leadtam a Bazsiékhoz, a mosós tudja a dolgát. Viszafelé séta volt, de nem xaroztam, a Fornetti mellett szépen toronyiránt jöttem a céghez.Kerüljön a tök@öm akkorát.Gyakorlatilag pár perc alatt viszaértem a céghez. :D Na meg el van rehülve a jobb oldali első váltótartó gumibak.Szal majd azt is cserézni kell.Sok más aprósággal egyetemben. De a lényegen nem változtat.1998ccm, és teljesen legális. :D Lehet,hogy még az ECU-nak is szokni kell az új torkot! A váltótartóbak meg 4000Ft,most néztem meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts