J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 De akkó mé vákony, ha annyira tömködöd ? :) Vákony? Az milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Vákony? Az milyen? www.google.com képkeresés Aztán meglátod, hogy milyen a vákony :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 4elektromos ablak,2lufi,klima ilyesmi...neked ezek hol vannak? :) Tényleg Losi.Ülésfütés van benne? :D :D 2e ablak, meg lufi az van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 2e ablak, meg lufi az van. Kpzár nálad is van?Jól emléxem?Gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Fotóckodjatok szépen a következő pénteken :) El is lehet ám jönni... Kpzár nálad is van?Jól emléxem?Gyári? van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 El is lehet ám jönni... van Ha megint tavasz lesz, akkor majd megvizsgáljuk a kérdéskört közelebbről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha megint tavasz lesz, akkor majd megvizsgáljuk a kérdéskört közelebbről :) Okés, szavadon fogunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha megint tavasz lesz, akkor majd megvizsgáljuk a kérdéskört közelebbről :D megint templomba mész? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 holnap bemegyek megnézem ezt a csajt már annyit beszéltek róle...de ha valami bányarém lesz leverem rajtatok... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 holnap bemegyek megnézem ezt a csajt már annyit beszéltek róle...de ha valami bányarém lesz leverem rajtatok... :) :D :D Csak nehogy nagyon benézz valamit :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Most csíptem EZT :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ez már a nosza határát súrolja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Most csíptem EZT :D Persze, teljesen véletlenül... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Cartársak...közülünk senki nem akar elmenni ide? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 gyerünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Mennék, de már foglalt a dátum számunkra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én sem érek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Én sem érek rá. Ülésfűtés nincs benne, amúgy én is pont azért nem érek rá.Menni kell Hajósra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Hajóson leszek én is minő véletlen... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Cartársak...közülünk senki nem akar elmenni ide? :huh:http://h4rd.hu/tali.jpg Én tervezem, de még nem vagyok teljesen biztos, hogy össze is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Tényleg de rövid az eszem, megyünk Hajósra grillezett húst enni :) A hiace-al menyjünk? 6fő meg sok cucc Talán gazdaságosabb mint 4-5 szgk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Tényleg de rövid az eszem, megyünk Hajósra grillezett húst enni :) A hiace-al menyjünk? 6fő meg sok cucc Talán gazdaságosabb mint 4-5 szgk. Részemről gyanus, hogy Kiskőrösről mejek....szal Thx! :D No meg ha minden jól menne, akkor már a GSi-vel.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 bocsi de akkor ez egy 5a gsi vagy majdenm gsi? nemcsk kombi gsi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 bocsi de akkor ez egy 5a gsi vagy majdenm gsi? nemcsk kombi gsi volt? Valójában csak CDX felszereltség, de ez mind benne volt a GSi-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts