mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Jóhogy... Amúgy, ma amikor voltunk ott, volt egy 5 fős társaság is,az ajtó mellet, munkás pasik... Amikor a kiscsaj vitte ki a kaját, és behajolt az asztal főlé, a szemben ülő 2 csávónak majd kiestek a szemei, és ledöbbenten bámulták a csajszi dekoltázsát... :) :D Méén te mit néztél ? A cukortartót ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A cukortartót ? :D :D Milyen étterembe jársz te,ahol cukortartó van az asztalon? :) :D Max sótartó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Milyen étterembe jársz te,ahol cukortartó van az asztalon? :) :D Max sótartó! :D Kávézni nem szoktál miiiii ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...40px-Uranus.jpg Akkor erre egy angol szó vicc: U-ranus! :) (gy.k.: You-r anus) Van egy hasonló vicc: A kiéhezett nagydarab fekete NATO katona járja a kis magyar falut és találkozik egy idős nénivel. Elkezdi molesztálni, mire a néni megfenyegeti: "Fiacskám! Ha nem hagyod abba, kikapsz a fakanállal!" Mire a fickó: - Ááá! Fákk ánál! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kávézni nem szoktál miiiii ? :D :D Rühellem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Rühellem! :D Rendben, akkor te nézheted a sótartót :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Rendben, akkor te nézheted a sótartót :) :D Két,hatalmas "sótartó" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Két,hatalmas "sótartó" :) Nem hatalmas, de formás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Nem hatalmas, de formás :D :) jaja :D:D Amúgy JOhnny barátomnak nem is tetszene, mert nem az Ő súlycsoporja... ahhoz ez a leányzó elég vékony :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 :) jaja :D:D Amúgy JOhnny barátomnak nem is tetszene, mert nem az Ő súlycsoporja... ahhoz ez a leányzó elég vékony :P Fotóckodjatok szépen a következő pénteken :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Fotóckodjatok szépen a következő pénteken :D OK! :D :D :P csak akkor cseszünk rá, ha épp nem a csaj lesz műszakban... :) De lesz még péntek máskor is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Amúgy JOhnny barátomnak nem is tetszene, mert nem az Ő súlycsoporja... ahhoz ez a leányzó elég vékony :D A liba is akkor hízik,ha tömik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 A liba is akkor hízik,ha tömik! :P :) :D :D (marha) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 OK! :D :D :P csak akkor cseszünk rá, ha épp nem a csaj lesz műszakban... :) De lesz még péntek máskor is ;) Ha nincs csaj akkor nem is kajáltok ? :D Tudom-tudom. Joee akkor is ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ha nincs csaj akkor nem is kajáltok ? :) Tudom-tudom. Joee akkor is :D :D Én tuti :D Amúgy nem hiszem hogy esténként ő melózik, szerintem csak napközben van. Legalábbis én mindig csak akkor látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Én tuti :D Amúgy nem hiszem hogy esténként ő melózik, szerintem csak napközben van. Legalábbis én mindig csak akkor látom. Este nálam főz és szolgál fel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Este nálam főz és szolgál fel! :) Fenéket hagynád te főzni :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Este nálam főz és szolgál fel! :) Éhes disznó, makkal álmodik... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 miért ne főzhetne? és ha utána megéheznek?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tomi! Szerinted ehhez hasonló számlapot tudnál kreálni az astrába? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 miért ne főzhetne? és ha utána megéheznek?! :) Ne is mond! :D Egy jó ránott hús/hasáb burgonya utána...egy hideg sörrel megfejelve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Este nálam főz és szolgál fel! :) "A liba is akkor hízik,ha tömik!" Akkó itt valami ellentmondás van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 "A liba is akkor hízik,ha tömik!" Akkó itt valami ellentmondás van :) Attól,hogy nekem főz,ő is velem vacsizik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Attól,hogy nekem főz,ő is velem vacsizik. :) De akkó mé vákony, ha annyira tömködöd ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tomi! Szerinted ehhez hasonló számlapot tudnál kreálni az astrába? :) Hehe ;) Biztos tud Tomi ilyen számlapot csak egy a baj hogy mindig 4493km fog mutatni... :D :D :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts