three Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ebayezek. de nekem 7" kell :) és ugyan annyira jön ki,mint ha itthon vennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 "cipő végig"! :D :) hol cipőztetek? a soroksárin eltüntetek a visszapillantóban és ha táborfalván nem állok meg nem értek utól :D :D :P gsi, na persze... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hát nemsemmi taliga, az egyszer szent.Végre olyasmi autóba sikerült legálisan beülnöm, mint a Corsa. Éveztem a haza vezető utat.Tomi nemkicsit állat volt! :D Deénnem..... :D :) Az viszont tény, hogy meg kell tanulni normálisan közlekedni ezzel az autóval, mert képes furi dolgokra. :P Na, gratula! Végre! Már csak a szokásos kérdés: képek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 hol cipőztetek? a soroksárin eltüntetek a visszapillantóban és ha táborfalván nem állok meg nem értek utól :) :D :D gsi, na persze... ;) Cöcöcöcö..... :D Lajosmizse tábla után? Hm? :P Budai kapu? ;) Na, gratula! Végre! Már csak a szokásos kérdés: képek? :D Ha szép lesz az idő, meg le lesz mosva....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Na, gratula! Végre! Már csak a szokásos kérdés: képek? :D Képek, ugyan, meg kell élőben nézni. Reggel hoztam neki új pollenszűrőt, a régi enyhén poros volt. Belülről olyan, mint az enyém, de a motorja...... Iwiw-en nincs kép a pincércsajról? Csakhogy biztos érdemes-e pénteken odamenni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Képek, ugyan, meg kell élőben nézni. Reggel hoztam neki új pollenszűrőt, a régi enyhén poros volt. Belülről olyan, mint az enyém, de a motorja...... Iwiw-en nincs kép a pincércsajról? Csakhogy biztos érdemes-e pénteken odamenni.... :) gondolom elgondolkoztató a Wolfi gépe. :D meg a pincér csaj is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 gondolom elgondolkoztató a Wolfi gépe. :D meg a pincér csaj is. :) Gondolom, hogy gondolod, hogy gondolod, hogy gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Wolfi: Használd egészséggel a taligát! Sok balesetmentes km-ert kívánok neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ... Ha szép lesz az idő, meg le lesz mosva....... :) Végül is Caravan lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Gondolom, hogy gondolod, hogy gondolod, hogy gondolom. gondolom, hogy gondolod... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Wolfi: Használd egészséggel a taligát! Sok balesetmentes km-ert kívánok neked! :D Köszönöm! :D tegnap haza felé már használtam! :D Végül is Caravan lett? 5 ajtós.Elég az nekünk.Amennyit cuccolunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Képek, ugyan, meg kell élőben nézni. Reggel hoztam neki új pollenszűrőt, a régi enyhén poros volt. Belülről olyan, mint az enyém, de a motorja...... Iwiw-en nincs kép a pincércsajról? Csakhogy biztos érdemes-e pénteken odamenni.... :) Hogyne lenne érdemes odamenni... Megyek én is pénteken és ellövünk pár patront... A Gp-m ból :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 5 ajtós.Elég az nekünk.Amennyit cuccolunk... :) Meg amúgy is ha akarod van levágott kombi hátulja tetővel nem sok meló és kész is sw-on :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Hogyne lenne érdemes odamenni... Megyek én is pénteken és ellövünk pár patront... A Gp-m ból :) Mejek majd hozzád, rendezem amit kell, meg viszem a féktárcsákat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ja és tóld arra az orcád kiváncsi vok a gépsasra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Erről mi a vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Ja és tóld arra az orcád kiváncsi vok a gépsasra... Há' fentebb írtam, hogy mejekk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kis Corsára csak itt városi pötyögés stb?... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kis Corsára csak itt városi pötyögés stb?... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Belülről olyan, mint az enyém 4elektromos ablak,2lufi,klima ilyesmi...neked ezek hol vannak? :) Tényleg Losi.Ülésfütés van benne? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kis Corsára csak itt városi pötyögés stb?... Hát ha wan-lí,akkor én azért picit jobbat vennék! :) Megkaptad az ablakemelőket?Elek úrnak ott hagytam. Van még egy bilencs cucc,majd hétvégén beviszem már,mert itt csak a helyet foglalja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 ... Tényleg Losi.Ülésfütés van benne? :) :P Kukifűtés? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Kukifűtés? :) :D :D Tojásföző vagy ánuszmelegítő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Tojásföző vagy ánuszmelegítő! :) Varánusz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Akkor erre egy angol szó vicc: U-ranus! :) (gy.k.: You-r anus) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts