warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nem csodálkozom! Reni az astrát sem szereti már annyira vezetni. Rövidek a lábai :) Nálunk az autó mérete, és kezelhetősége a gond.Pici asszony, kis kocsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nálunk az autó mérete, és kezelhetősége a gond.Pici asszony, kis kocsi! :) Csakhogy kis kocsiba nem fér a család! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Nem csodálkozom! Reni az astrát sem szereti már annyira vezetni. Rövidek a lábai :D Nálunk az autó mérete, és kezelhetősége a gond.Pici asszony, kis kocsi! :D Mutattátok már nekik, hogy lehet az ülést előlre-hátra mozgatni? :D Lehet kényelmesebb nekik, ha közelebb vannak a kormány+pedálokhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Mutattátok már nekik, hogy lehet az ülést előlre-hátra mozgatni? :D Lehet kényelmesebb nekik, ha közelebb vannak a kormány+pedálokhoz. :) Nem szereti oszt annyi.Kár eztet tovább ragozni.Én pedig azt akarom, hogy de.Az ésszerűség határain belül persze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mutattátok már nekik, hogy lehet az ülést előlre-hátra mozgatni? :D Lehet kényelmesebb nekik, ha közelebb vannak a kormány+pedálokhoz. :) Láttad már az én asszonykám? Koppra előre húzza az ülést és akkor sem tudja kényelmesen benyomni a pedálokat. Elvezeti, nem arról van szó, beáll ő a garázsba is stb, ezzel nincs gond. Csak szivesebben elvezette a régi kis fiat uno-ját, meg a mostani kis suzuki-át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Láttam már Joee. :) akkor ilyen szempontból a kispolák a legjobb, mert abban a 140 centis ember is ha kinyújtja magát, benyomott kuplungnál is eléri a hátsó szélvédőt a kezével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Na ma hozom el a vectrát az új szerelőtől. Nem bántam meg, hogy kipróbáltam, bármelyikőtöknek szerelőre lenne szüksége, bátran merem a katonatelepi srácot ajánlani, mert tudja mi a dolga és piszok lelkiismeretes. Nagyon megvagyok vele elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Láttad már az én asszonykám? Koppra előre húzza az ülést és akkor sem tudja kényelmesen benyomni a pedálokat. Rá kell ültetni valamire....... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Akkor a megoldás egy kis autó a Timinek...pl.: Corsa... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Megkérdeztem az fm-cuccot. Alpha névre hallgat. Remélem segít valamit! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Én nagy ember vagyok, mégis én is teljesen előrehúzom az ülést. valahogy igy érzem magam jól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Rá kell ültetni valamire....... :D :) Akkor még távolabb lesz a lába a pedálaktól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Láttam már Joee. :D akkor ilyen szempontból a kispolák a legjobb, mert abban a 140 centis ember is ha kinyújtja magát, benyomott kuplungnál is eléri a hátsó szélvédőt a kezével. Kapott egy kis swiftet, azt kényelmesen vezeti. Nekem meg maradt az astra. Tudom rá férne már a csere, de minden nem megy egyszerre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Tudom rá férne már a csere, de minden nem megy egyszerre :) Akkor vagy állat,ha lecseréled... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Akkor vagy állat,ha lecseréled... Igen. Ilyen oldalról is lehet nézni :) Valszeg nem leszek állat mostanában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Igen. Ilyen oldalról is lehet nézni :D Valszeg nem leszek állat mostanában :D Már csak kedv miatt sem, gondolom...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Már csak kedv miatt sem, gondolom...... :) Nem akarok ujjal mutogatni,de adott példa mutatja mekkora hiba volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Nem akarok ujjal mutogatni,de adott példa mutatja mekkora hiba volt... Mennyit is érne most a gépem?talán 650e.-t?Lehet nem is volt akkora hiba...... :D Klímával talán a 850e.-t is súrolná, de mivel fehér.....Szal jó volt ez így, csak mikor kész volt, akkor szép volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Ha cserélnék, akkor nem az értéke miatt cserélnék. Hanem mert már nem tetszik, nem megbízható stb. Szerencsére talán ezekkel nincs gond (kop kop kop) Ha az ember másik gépet vesz akkor mindig rákölt egy vagyont. Vezerlés+olaj+átírás meg apró cseprő dolgok. Max a klíma hiányzik néha kicsit, de abba meg nem halok bele. Szóval marad egyenlőre szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Mennyit is érne most a gépem?talán 650e.-t?Lehet nem is volt akkora hiba...... :D Klímával talán a 850e.-t is súrolná, de mivel fehér.....Szal jó volt ez így, csak mikor kész volt, akkor szép volt. :D És az enyém mennyit ér? Ki fizetné meg a rengeteg melót,amivel rendbe hoztuk? Ezen soha nem agyalok.Viszont tudom,hogy van egy jó gépem,ami keveset fogyaszt és sok örömöt okoz. A baleset óta minden perc ajándék,mert tudom milyen könnyen elveheti valaki ezt a kis örömöt is. Arról nem is beszélve,hogy mostmár minden benne lesz,ami eddig hiányzott...eablak,etükör,kpzár,ülésfütés lassan tényleg már csak a klima kell! :) A rohadt kurv@ BMW-sek,pffhuujjj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ki is ez a katonatelepi szerelő ember? Hol a műhelye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 És az enyém mennyit ér? Ki fizetné meg a rengeteg melót,amivel rendbe hoztuk? Ezen soha nem agyalok.Viszont tudom,hogy van egy jó gépem,ami keveset fogyaszt és sok örömöt okoz. A baleset óta minden perc ajándék,mert tudom milyen könnyen elveheti valaki ezt a kis örömöt is. Arról nem is beszélve,hogy mostmár minden benne lesz,ami eddig hiányzott...eablak,etükör,kpzár,ülésfütés lassan tényleg már csak a klima kell! :D A rohadt kurv@ BMW-sek,pffhuujjj! :D Most mé" szidod őket, ha nem lennének, nem lenne az a sok cucc amit felsoroltál az autóban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Hy! Kissé elgondolkodtam ezen ; nem éri el a pedált a lába hm hm hm ...eladjuk kocsit . Azon nem gondolkodott még senki sem el hogy nem csak autó cserével lehet megoldani ezt a kérdést?????????????????????????? Esetleg itt található megfelelő lábhosszúság ,és probléma orvosolva nem kell megválni nehéz munkával megszerzett nagy szerelmünktől: OPEL :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 ki is ez a katonatelepi szerelő ember? Hol a műhelye? Tomi vazze nembirsz aludni? /hozzászólás 05.26 ma/ :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts