J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Vegyél A Corsát akkor megint lesz egy darabig elfoglaltságod. :D :) Szerintem meg végre vegyen olyat,amiben boldog lehet a töke! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Szerintem meg végre vegyen olyat,amiben boldog lehet a töke! :D ülőfürdő :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Olyan kocsija sose lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 ülőfürdő :) :D Nem a te aranyér problémáidra gondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nem a te aranyér problémáidra gondoltam! :) Nekem nincs is olyan :D összekeversz valakivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Nekem nincs is olyan :D összekeversz valakivel... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Olyan kocsija sose lesz. :) De lesz! :D Ha olcsóbb lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De lesz! :P Ha olcsóbb lesz! ;) http://www.mobilewhack.com/reviews/1-2007-...n-ix-fq-360.jpg :) :D Először tanulj meg 1 ilyet vezetni... :D Elsőre biztos érdekes lesz a jobb oldalról... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kiskaszának: Opel VECTRA B Caravan 2.0DTH torotten elado! Y20DTH; full-full extrasan, szep allapotu fekete bor belso, gps, ulesfutes, xenon,minden elektromos, nagy szines display... 2001evj, 135.000km, kuldok fenykepet! Rendezett magyar papirokkal. Valoban alcsony arert oda tudom adni. (450.000 HUF korul) Kerem e-mailben, vagy telefonon jelentkezen akit erdekel! (e_fuzessery@qmark.hu;(30)743-7753) ebből nekem kéne pár dolog... pl a komplett belseje meg elektronika, neked meg az adagoló nem? Hali Tomi! Ez meg milyen hirdetés lenne? Igazából a társamat érdekelné adagoló de igazából ebből a verzióból szerintem nem lesz semmi sem... 450 körül az kissé sok is lehet mert a motorból a legtöbbet az adagoló éri a többi dolog motorból eladhatatlan, a kaszni gondolom szép lehet szóval szerintem nekünk nem lehet érdekes...:D A hiba nem az ön készülékében van :) De amugy köszi Tomi hogy gondoltál ránk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Uraim, úgy tűnik, hogy a Veki gazdára lelt, de segítséget kért az Úriember, autóhitel ügyben.Viszont Lombardosat nem akarnak kötni, mert egy korábbi tranzakció során sokba volt a korai hitelmódosítási díj. Holnap azért felhívom az ismim, de kellene még help.A lényeg, hogy minél kevesebb kezdővel el lehessen indítani a dolgot. S, hogy mi lesz helyette? Az még a jövő zenéje...... :) Elkelt a gépmadár ? :D Hm nem semmi vagy , mondhatni kis zugnepper :D Szerintem ez sem lehet rossz . Vagy ez itt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Hm nem semmi vagy , mondhatni kis zugnepper :D Hát nekem nem ez jut először eszembe! :) Jó lenne,ha végre venne már valami olyat,amiből széles mosollyal látom kiszállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :) :D Először tanulj meg 1 ilyet vezetni... Elsőre biztos érdekes lesz a jobb oldalról... Gyorsan ráéreznék ,elhiheted. :D A hangsúly a típuson volt. :P Elkelt a gépmadár ? Hm nem semmi vagy , mondhatni kis zugnepper ;) Szerintem ez sem lehet rossz . Vagy ez itt :D A bubu nagykirályság lenne, de gyanítom, nem a megkímélt verzióból való.Az ódi durva lenne, de megint csak bevarrtzseb rlz van. :D Hát nekem nem ez jut először eszembe! ;) Jó lenne,ha végre venne már valami olyat,amiből széles mosollyal látom kiszállni. Azt GSi-nek hívják, és túl nagy hozzá a család. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 De ha gondolod tok egy jó kis piros gépsast is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Tényleg és mit szolt család? Vagy most hogy hogy tényleg eladtad a gépet ? Már kezdem nem érteni magyart... :D :) MI A TERV???????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 C20XE f astra caravan... Wolfi! Meglessem, hogy megvan-e még az a caraván itt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 C20XE f astra caravan... Wolfi! Meglessem, hogy megvan-e még az a caraván itt? Azt mondta soha többé opel,szal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Azt mondta soha többé opel,szal... Szia Wolfi! :) Azért majd ő is válaszolhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A vectra a b vectra fórumon van fent, gondoltam ha benneteket is érdekel, beszéljetek a gyerekkel és hozzátok el ti, mi meg majd megyünk hiénázni, pl fekete bőr belső stip-stop az enyém! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A vectra-t én még nem adom el... a Hiace után nagyon jó A kardán még mindíg muzsikál, pedig már egy 100-as benne van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Erről valami vélemény ? 1 db kulcsom van ,tehát kell így is úgy is vennem mégeggyet, meg a riogató sem ártana... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Szia Wolfi! :) Azért majd ő is válaszolhat. :D Mondjuk te is helyette írtad : C20XE f astra caravan.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Erről valami vélemény ? 1 db kulcsom van ,tehát kell így is úgy is vennem mégeggyet, meg a riogató sem ártana... :D én ezzel már futottam egy kört. ha jól megnézed a kulcsról készített képeket láthatod, hogy a hosszanti bemarás pont a másik oldalon van (vw, skoda...etc). meg lehet oldani a tollcsrét, ehez kell egy opel nyers kulcs ami kb 15eHUF na így már annyiba kerül mintha vennél gyári újat kulcsszám alapján. Persze az nem bicskakulcs. Ha a forgalmazó ad opel nyers tollat akkor semmi baj. www.tssgroup.hu Amúgy marha vagány :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 talán a 11-es szár való a Vectrahoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Úgy nézem a 3-as jó lehet az F astrához... :D Nem a bicskakulcs a lényeg, persze az sem hátrány.... :D A gyári kulcs pótlás is benne lenne 15-20-ezerbe... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Mondjuk te is helyette írtad : C20XE f astra caravan.... :D :D Tudom. Na de írta, hogy amiből vigyorogva szállna ki, az egy GSi. Az a caravan meg C20XE-s. Nah. www.teccikérteni.hu? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts