tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Paja volt az embered! majd kérd el a jutalékod :) két wc csap meg egy melegvizes csap betét csere + görényezés meg valami fehér igen maró anyaggal átmosás. 15 egység volt... 1000 THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ma este aki teheti és érdekli a régi magyar metál zene, az nézze majd az RTL-n a XXI. századot........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 CarStyling.hu Tuning Show 2008 2008. március 22. - 24. Helyszín: Budapest(Hungexpo) valamelyiktek nem jön fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 CarStyling.hu Tuning Show 2008 2008. március 22. - 24. Helyszín: Budapest(Hungexpo) valamelyiktek nem jön fel? Nekem elég csak símán a weblap látogatása is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nekem elég csak símán a weblap látogatása is! :D pedig ott kézzel fogható csinos lányok lesznek alig ruhában :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 pedig ott kézzel fogható csinos lányok lesznek alig ruhában :D vagy sapka/sál/kesztyű...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ilyen jó kis mulatságból nem szabad lemaradni :) :D kinézem,h melyik pózoljon nekem a kocsi mellett,néha-néha 1 kis szélvédő mosás jól jön :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ilyenek lesznek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ilyen jó kis mulatságból nem szabad lemaradni :D :P kinézem,h melyik pózoljon nekem a kocsi mellett,néha-néha 1 kis szélvédő mosás jól jön :D ;) Ez pl. símán menni fog majd a Blitz Weekenden is! :D http://www.carstyling.hu/pic/chicken/1195301964_0938.jpg ilyenek lesznek ;) beszép eeee!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Paja volt az embered! majd kérd el a jutalékod :) két wc csap meg egy melegvizes csap betét csere + görényezés meg valami fehér igen maró anyaggal átmosás. 15 egység volt... 1000 THX Nincs mit, legalább megoldódott a csöpögős gondod is.... :D Eléggé el vagyunk havazva mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ez pl. símán menni fog majd a Blitz Weekenden is! :) és ott még mennyi mindent lehet majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 és ott még mennyi mindent lehet majd... Little 15 years Rlz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 köszi a képeket! megjöttek,tettszetős járgány, szépen átlehet pofozni,de pont a vectra az amit nem szeretnék javítgatni,javítgattatni... Egyszer hoztunk be,eladásra,egy gyönyörű olajzöldet,full extra,bőrtől amit eltudsz képzelni. Sajnáltam is,h eladtuk,bár jogsim akkor még kilátásban se volt :) Megvárom a tavaszt,majd csak olcsóbban osztogatják őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 köszi a képeket! megjöttek,tettszetős járgány, szépen átlehet pofozni,de pont a vectra az amit nem szeretnék javítgatni,javítgattatni... Egyszer hoztunk be,eladásra,egy gyönyörű olajzöldet,full extra,bőrtől amit eltudsz képzelni. Sajnáltam is,h eladtuk,bár jogsim akkor még kilátásban se volt :) Megvárom a tavaszt,majd csak olcsóbban osztogatják őket. Márciusban már indul a "vegyünk autót" időszak, akkor sztem irreálisan fel fognak menni az árak....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 és ott még mennyi mindent lehet majd... És máshol is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Úgy látom, kellene szervezni egy "pajzán-opel-hétvégét" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Úgy látom, kellene szervezni egy "pajzán-opel-hétvégét" :D Szervezni? Mire gondoltál pontosan? :D :D Ma megint láttam az Ex Corsáda-t,az EZR-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 el kéne hívni talira egyszer. az avataromban a képen épp az van, mikor otthagyom a kereskedésben, miután leszedtem róla az opelklubos rendszámkeretet. A corsaklub matrinya is rajta maradt.... :) meg a szuper kazettás magnóm! de vettem a teszveszem zsírúj panasonic walkmant 1500-ért, most azt halggatom az astrában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ja, a "pajzán-opel-hétvége" az a "családi hétvége" ellentéte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 CSongrádi vs. Perc utca sarok.Elég sokunknak, beleértve magam is herótom az a xar kereszteződés.Itt most ez a Corsa lett az áldozat.Ha nem tévedek sokat, akkor éppen a GSi fajtából.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Holnap kapok infókat, hogy mit kell átalakítani C14NZ-nél ha E85-el szeretnénk használni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Losi! Szerintem ez a mükerti C16Xe B Corsa Gsi! Gondolom nem 50-nel ment a srác befelé a csongrádin és a másik meg kitolta az orrát... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Losi! Szerintem ez a mükerti C16Xe B Corsa Gsi! Gondolom nem 50-nel ment a srác befelé a csongrádin és a másik meg kitolta az orrát... :) Aztán leütötte ahogy kell.Ahogy elnézem, elég sok minden meg lett csináltatva a Corsán, és lett rá Angel meg Lexus Style is hátra......Kár érte...Még a nagytető is elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 el kéne hívni talira egyszer. az avataromban a képen épp az van, mikor otthagyom a kereskedésben, miután leszedtem róla az opelklubos rendszámkeretet. A corsaklub matrinya is rajta maradt.... :D meg a szuper kazettás magnóm! de vettem a teszveszem zsírúj panasonic walkmant 1500-ért, most azt halggatom az astrában. :D Nem mondod komolyan, hogy nincs fejegység az Asztmában ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 http://www.indavideo.hu/video/Ingyensor mi is mehetnénk segíteni pakolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts