Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ne aprózzuk el, ha más pénzét költhetjük : http://www.hasznaltauto.hu/1561308_opel_speedster_2005 :D :D Pénteken, láttam itt a petőfivárosban egy ilyet,feketében, SZM-es rendszámmal... Szép volt ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Jól elmentek vele...... :) Ne azt nézd vazee,hanem hogy milyen faca gép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ne azt nézd vazee,hanem hogy milyen faca gép. :D Facának faca, szóseróla....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Pénteken, láttam itt a petőfivárosban egy ilyet,feketében, SZM-es rendszámmal... Szép volt ... :) Milyen mocis vót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Milyen mocis vót ? 1.4 sokszelep! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 :) :D most,télleg jó lenne a nyasgemes smiley... :D Amúgy, meg mindíg kevés van csajból a talikon :D Akkó még most jelöld be, mielőtt jön Tomi :P ;) Edit, Halld meg a panasz hangját, kerítősködj kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Milyen mocis vót ? aztat nem láttam, mert csak elsuhant keresztben előttünk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Edit, Halld meg a panasz hangját, kerítősködj kicsit :D tudom én, hogy nem lehet erőltetni, úgyhogy nem is teszem. én csak megadtam a sorsnak a lehetőséget. :D a nyáron vette az autóját, rá akartuk beszélni Opelre, de nem volt olyan a környéken, ami tetszett volna neki. Igy lett fordos. Pedig akkor tényleg jöhetne talikra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Hm gondoltam mikor ide írogatok nem régész fórumon vagyok. :D Kiskaszának, és Tominak, akkor ajánlanám EME OLDAL ismerőseinek a megnézését, és ott lehet szemezgetni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 szerintem ez odacsapós Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Kiskaszának, és Tominak, akkor ajánlanám EME OLDAL ismerőseinek a megnézését, és ott lehet szemezgetni :D :D Szerintem nagyon jó kis oldal semmi rossz nincs ott :) Van ilyen szakmában tevékenykedő ismerősöm lehet hogy közületek is ismeri valaki; egy fekete TT-vel rohangál itt kis városunkban C.... Bella Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Szerintem nagyon jó kis oldal semmi rossz nincs ott :) Nem is azt mondtam, hogy rossz dolog van ott, hanem, hogy ott vannak ám cééép jányok, az ismerősei között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 De én személy szerint ŐT ajánlanám KEDVES TOMI BARÁTUNKNAK :P :D :D :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 csajom fekete corsájára egy ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Tényleg valakinek nincs eladó 13-14" felnije valami aranyos corsára? Persze ocsóééé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 ilyen :) Szép felgen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Van ilyen szakmában tevékenykedő ismerősöm lehet hogy közületek is ismeri valaki; egy fekete TT-vel rohangál itt kis városunkban C.... Bella Mi is ismerjük a "művésznőt" és már eladta a TT-s is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 De én személy szerint ŐT ajánlanám KEDVES TOMI BARÁTUNKNAK ;) :D :P :) :D :D Őt is ismerem,anyám munkatársnőjének a lánya.Én annyira nem kezdenék ki vele,ha tudnád milyen ember is valójában. :D Iszonyat kíngörcs és akkor még enyhén fogalmaztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Őt is ismerem,anyám munkatársnőjének a lánya.Én annyira nem kezdenék ki vele,ha tudnád milyen ember is valójában. :) Iszonyat kíngörcs és akkor még enyhén fogalmaztam. Hm... Ezt nem nekem kell elmesélned hanem Tomi kartársnak :D Az ő halmazában játszodik az esemény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mi is ismerjük a "művésznőt" és már eladta a TT-s is. :) Rossz az infód még megvan neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Akkor csak Tominak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 csajom fekete corsájára egy ilyen :) Jól nézne ki........De sztem van ott néked B Corsa alól felgen, azzal mégjobban.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Rossz az infód még megvan neki... Valkai mester említette kb 2 hete, hogy el lett adva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Akkor csak Tominak! Sanyi, bameeeg :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Áááá, majd Tomi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts