corsarulez Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 Jobbulást Johnnynak! :) ém tantumverdével kezeltem magam tegnap, erre ma allergiás pöttyeim lettek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Jobbulást Johnnynak! :) ém tantumverdével kezeltem magam tegnap, erre ma allergiás pöttyeim lettek. :) Bárányhimlő????? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ennek a végkifejletét láttam tegnap. Jóól összekócolódtak, de hogy hogyan hozták össze......... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ennek a végkifejletét láttam tegnap. Jóól összekócolódtak, de hogy hogyan hozták össze......... :) Egyszerüen meglehetne ezt oldani!Meg kellene tiltani mindkét oldal felöl a körútról a balra kanyarodást és szigorúan figyelni.Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 "Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom!" ? depi.hu ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 "Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom!" ? depi.hu ? :) :) Láttad már EZT a filmet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Láttad már EZT a filmet? Valamikor régesrégen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Valamikor régesrégen :) Na ebből van az idézet! :) Joe Hallenbeck: Ne aggódj! A nők titkolóznak. A víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak. Kit érdekel?? Kérsz egy sört? Sarah Hallenbeck: A fenébe is... hiszen épp most csaltalak meg téged. Hát nem mondasz semmit? Joe Hallenbeck: Most mit mondjak? Azt, hogy rohadj meg? Sarah Hallenbeck: Azt! Vagy mást... Ami éppen eszedbe jut! Mondd azt, hogy hazudós dolgozó lány vagyok, hogy legszívesebben leköpnélek, ha nem lennének itt a zsaruk! Joe Hallenbeck: Akarod, hogy leköpjelek? Sarah Hallenbeck: Legalább látnám, hogy van még benned büszkeség! Joe Hallenbeck: Nincs elég turhám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Mitulátbáti hotta........Banyek még ezt az időt...... :wa :) cko: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egyik pillanatban szakad a hó,most meg süt a nap! Normális? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Szevasztok! Tegnap voltam pesten és megnéztem azt a fehér GSI corsát amiről már beszéltem. Háááát... Elmesélem nektek mi is történt. Eljött a krapek,megnéztük a kocsit. jól átnéztem,jobb hátsó sárvédő javítva volt, Olyan mint,ha az egész kocsi újra lenne fényezve,bár erre nem merek megesküdni,mivel tört fehér a kocsi színe és emiatt csalókás. Állítható lengéscsillapítós (kolin márkájú),amiből a bal elsőt javítani kell. Kijelez az ABS a műszerfalon,de pár kör elteltéve elalszik... Akkor úgy higgyétek el,h a krapek vezetett :) és 1-től a 3-as váltásig,full lepadlózta a kocsit,amely 6700fordulaton pörgött és max 7100 az óra szerint, szóval ez egészséges??????? :) A fékek nagyon jók rajta. A spolierek barkácsolva lehetnek,mivel mindenhol kb 3mm rés van a kaszni és a műanyag spoiler között,körben az autón.(ez gittel akár szépen hozzá lehet simítani). Akkor nincs benne Servo. 4sávos úton nem bírt megfordulni :) De amúgy,igen,azért érezhető volt a GSI élmény :D jah és bal első lámpa csere. Kb ennyi. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Szevasztok! Tegnap voltam pesten és megnéztem azt a fehér GSI corsát amiről már beszéltem. Háááát... Elmesélem nektek mi is történt. Eljött a krapek,megnéztük a kocsit. jól átnéztem,jobb hátsó sárvédő javítva volt, Olyan mint,ha az egész kocsi újra lenne fényezve,bár erre nem merek megesküdni,mivel tört fehér a kocsi színe és emiatt csalókás. Állítható lengéscsillapítós (kolin márkájú),amiből a bal elsőt javítani kell. Kijelez az ABS a műszerfalon,de pár kör elteltéve elalszik... Akkor úgy higgyétek el,h a krapek vezetett :) és 1-től a 3-as váltásig,full lepadlózta a kocsit,amely 6700fordulaton pörgött és max 7100 az óra szerint, szóval ez egészséges??????? :) A fékek nagyon jók rajta. A spolierek barkácsolva lehetnek,mivel mindenhol kb 3mm rés van a kaszni és a műanyag spoiler között,körben az autón.(ez gittel akár szépen hozzá lehet simítani). Akkor nincs benne Servo. 4sávos úton nem bírt megfordulni :) De amúgy,igen,azért érezhető volt a GSI élmény :D jah és bal első lámpa csere. Kb ennyi. Vélemény? Szerintem ilyen egy tipikus használt Gsi :lol: :lol: Az ABS-nél lehetséges, hogy halódik az egyik jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Szerintem ilyen egy tipikus használt Gsi :) :D Az ABS-nél lehetséges, hogy halódik az egyik jeladó. Jaja.Ha nem volt durván rommá törve, még jó lehet.Az, hogy újra volt fényezve, nem jó hír bizonyos értelemben, de ne feledjük, hogy ezek a gépek megették már a kenyerük javát, és utcai sportautók.Az ABS lehet jeladó, de lehet a féltengelyen lévő "érzékelő borda" hibája is. Szal egynek jó volt, ha van időd, nézz meg másikat is.Bár ennyi pénzért már Astra GSi-t is kapsz..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egyik pillanatban szakad a hó,most meg süt a nap! Normális? :) Johnny ! Az a nem NORMÁLIS hogy ezt a változékony időt nem Vele töltöm :) egy szép meleg szobában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Johnny ! Az a nem NORMÁLIS hogy ezt a változékony időt nem Vele töltöm :) egy szép meleg szobában... Akarsz róla beszélni?Kijezacsaj? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Johnny ! Az a nem NORMÁLIS hogy ezt a változékony időt nem Vele töltöm :) egy szép meleg szobában... Egye fene,bár nem az esetem. Inkább most az idegesít,hogy miért morog a moci 60-as tempó közben.Lehet valamelyik motortartó bak adta meg magát vagy a kipuff torok repedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Akarsz róla beszélni?Kijezacsaj? :) Hm... Be vok jelölve nála iwiw-en. Meghívtam egy fotózásra /opel corsával/ és várom hogy válaszoljon ennyi... :) Na meg persze csak az izié lök...ém mint a tö...öt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egye fene,bár nem az esetem. Inkább most az idegesít,hogy miért morog a moci 60-as tempó közben.Lehet valamelyik motortartó bak adta meg magát vagy a kipuff torok repedt. Mindent lehet kapni hozzá a bontóban .... :) ez nem akkora baj mint az enyém :)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Egye fene,bár nem az esetem. Inkább most az idegesít,hogy miért morog a moci 60-as tempó közben.Lehet valamelyik motortartó bak adta meg magát vagy a kipuff torok repedt. Akkor találtam neked egy eset-et :) Hajrá ne légy nyúúl Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Akarsz róla beszélni?Kijezacsaj? :) Hm.... NEKED KEDVES BARÁTOM kicsin szülőfaludban találtam kellemes eset-et Hm ... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Hm... Be vok jelölve nála iwiw-en. Meghívtam egy fotózásra /opel corsával/ és várom hogy válaszoljon ennyi... :) Na meg persze csak az izié lök...ém mint a tö...öt :) Értem.Gondolom amikor melegebb lesz az idő, akkor lesz megjátszva a fotózás ish...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Hm.... NEKED KEDVES BARÁTOM kicsin szülőfaludban találtam kellemes eset-et Hm ... :lol: :lol: Had'lássa má mindenki! :D De ennél a csajnál akkor lennék partyképes, ha legalább 745i-vel járnék......Ismerve a "hazai" viszonyokat. Amúgy teccetős, kétségtelen. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Had'lássa má mindenki! :D De ennél a csajnál akkor lennék partyképes, ha legalább 745i-vel járnék......Ismerve a "hazai" viszonyokat. Amúgy teccetős, kétségtelen. :) :) :) Szerintem egy ilyen is elég lenne neki. Amúgy pedig egy barátom szokta volt mondani hogy ; egy NŐT vagy pézze vagy Lőcse kell birni ha egyik sincs akkor rábasz-----á :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Dieseles barátom remélem nem szaladtál ki astra kocsihoz motortér kenöcsé vagy valmi síkosságot nyújtó cuccé mert nagyon nagy csendbe vagy mióta küldtem neked Egri Lánykát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Reája gondolok... J0hnny alias sétálos .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts