three Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Hogy mennyi pénz, ez mind állapotfüggő.Érdemes többet is alaposan szemügyre venni.Értelemszerűen minél fiatalabb, és minél jobb állapotú legyen, minél kedvezőbb áron. Az átírásra min. 70e.ft-t rászámolhatsz, mire minden a helyére kerül. A szervó pedig csak az elindulás pillanatáig fog zavarni, utána pillekönnyű lesz a kormányzás! :) Ebként, ahogy elnézem van eladó kiskocsi most éppen 3 ish...... Kiskasza gépe..... Az ÉN v.mikori kedvencem........ S, egy ismeretlen versenyző is........ szép szép,de maradok a B corsánál,nekem az A nagyon kockás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 nekem meg anno túl "kerek" volt a B :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 ...Van egy másik,amivel 2 baj van,nincs benne klíma és szervo. Ezeket szerintetek utólag beleépíthető-e?.... Minden lehetséges, de én nem feltétlenül erőltetném, ha van választási lehetőség, amelyben mindkettő megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Minden lehetséges, de én nem feltétlenül erőltetném, ha van választási lehetőség, amelyben mindkettő megvan. Hát igen.Az utólag beépítős dolog nem mindig végződik Happy Enddel.Mindig kibukik v.mi, hogy ez is kell meg az is kell még........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 szép szép,de maradok a B corsánál,nekem az A nagyon kockás :) Nekem örök kedvenc marad.Főleg a 2. ............ :) (A barátaim én ÉM csináltuk/tam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem örök kedvenc marad.Főleg a 2. ............ :) (A barátaim én ÉM csináltuk/tam) 300-é okosba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 300-é okosba? :) 350, üsse kő kezet rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 350, üsse kő kezet rá! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Nekem örök kedvenc marad.Főleg a 2. ............ :) (A barátaim én ÉM csináltuk/tam) Ti építettétek a fehér corsát?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ti építettétek a fehér corsát?? :) A 2. hirdetés amit linkeltem, az piros......... :) Ehunea' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ti építettétek a fehér corsát?? :) Az nem fehér, hanem piros... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az nem fehér, hanem piros... :) Pircsi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az nem fehér, hanem piros... :) Attól függ, hogy melyik másodikat nézzük :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Attól függ, hogy melyik másodikat nézzük :) :) Természetesen az ÉN exemet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Attól függ, hogy melyik másodikat nézzük :) :) jó így mér értem :D :lol: én a másik 2.ra gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha minden jol megy akkor szombaton en is tudok csatlakozni, de meg veszelyben van. Sogorkam is koltozik, csak meg nem 100 hogy most hetvegen. Ha csuszik a dolog akkor jelentkezem. Mas ugyben meg kereslek holnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 elvitték az Astra-t. Már csak egy Opelem maradt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 elvitték az Astra-t. Már csak egy Opelem maradt :) Azt mikor viszik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 hehehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 itt az új vas :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 itt az új vas :) Akkor királyság akkor! :) Aztán majd intézed az Avensis kombit is....... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ebként szeretnénk internet és kábelTV szolgáltatót váltani, mert van náluk olcsóbb is.Eddigi befutó a DigiTV mint televízió, és ADSL mint internet, összekötve vonalassal..... Kinek mi a véleménye/tanácsa/5lete ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Ebként szeretnénk internet és kábelTV szolgáltatót váltani, mert van náluk olcsóbb is.Eddigi befutó a DigiTV mint televízió, és ADSL mint internet, összekötve vonalassal..... Kinek mi a véleménye/tanácsa/5lete ezzel kapcsolatban? Digi tv ok lehet,Bazsi féle megoldással,de csak akkor,ha egy tv-d van. Akkor egyszer 16E,aztán soha többé fizetsz! :) Adsl-nél számold bele,hogy van a vonalas telónak havi költsége,bár azt hiszem van már olyan megoldás,amikor csak net van rajta,telefon nem kell. Úgy már megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Digi tv ok lehet,Bazsi féle megoldással,de csak akkor,ha egy tv-d van. Akkor egyszer 16E,aztán soha többé fizetsz! :) Adsl-nél számold bele,hogy van a vonalas telónak havi költsége,bár azt hiszem van már olyan megoldás,amikor csak net van rajta,telefon nem kell. Úgy már megéri. A diginél nem kell előre fizeni semmit, havi 2700ft, és cserébe van 35 csatorna.Az ADSL meg egyelőre 1Mbit+teló így jönne ki 7e.ft-ra.....A Fibernél mindez 14e.ft.....Aztán éves szintre lebontva az sok...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 A diginél nem kell előre fizeni semmit, havi 2700ft, és cserébe van 35 csatorna.Az ADSL meg egyelőre 1Mbit+teló így jönne ki 7e.ft-ra.....A Fibernél mindez 14e.ft.....Aztán éves szintre lebontva az sok...... A digis megoldás "levelezős"! :) Egyszer fizetsz a mókolt vevőért sokat(kb 16E) és utána soha többé semmi havi költség és minden csatornát bámulhatsz ingyé. Vonalas telefon szerintem neked sem kell,szal ezt még járd körbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts