J0hnny Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem meg kész a 4. kerék is! Este 6-kor pedig meet Losi emberével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Nekem meg kész a 4. kerék is! Este 6-kor pedig meet Losi emberével. Akkor zajlik a dolog.Helyes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akkor zajlik a dolog.Helyes. :) Majd meglátjuk mit agyalt ki és mennyit akar adni! :) Ha kapok ugyanennyit és fix munkaidő,akkor megyek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akkor már csak gempát kellene keríteni.... :) gempa az lesz bár már görcsöl a kezem a sok torokszorítástól :) ha nem szarik bele az ördög, holnap elhozom... de nehogy beleszarjon mert az ördög is megbánja ha a Don-nal kezd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 gempa az lesz bár már görcsöl a kezem a sok torokszorítástól :) ha nem szarik bele az ördög, holnap elhozom... de nehogy beleszarjon mert az ördög is megbánja ha a Don-nal kezd :) Csoki NE beszélj spanyolul! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Losi! Kell-e neked BPE 85? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Losi! Kell-e neked BPE 85? :lol: Egyelőre nem, köszönöm.Még tart ami van, no meg asszem amíg masszívan hideg van, visszaállok benyára.Nagyon szaggat a masina meg baróó nehezen indul.Kicsit később majd újra...... Egy kis vidámság. :) :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Losi! Kell-e neked BPE 85? :) bpről D? :) 200é Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 bpről D? :) 200é :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 ezeket én is végignéztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mióta a Skodás indítási módszert használom simán beindul...kíváncsi lennék nálad miért nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Mióta a Skodás indítási módszert használom simán beindul...kíváncsi lennék nálad miért nem? Az elmúlt néhány napban olyat csinál, hogy 0 fok környékén nem indul be elsőre.....meg 3.ra sem.Volt ma olyan, hogy lámpánál elejtette az alapjáratot, és leállt a gép.Gyanítom több szálon fog futni a dolog, és előbb-utóbb vennem kell egy gyári alapjárati léptetőt.50e.-ért....De elsőre hátha csak a hideggel van a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 14000. hsz.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 14000. hsz.. :D :lol: :) Gratula... offmester... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 :) Gratula... offmester... :lol: :) :D Az a Johnny...... :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na jó reggelt mindenkinek! Kicsit én is elvesztem a nagy költözködésben. Iszonyat milyen szívatás megy a bürokrácia miatt ebben az országben, a hétfői napom szinte teljesen rá is ment. Szal a költözködés: Bazsi hívott, hogy péntek du.4-től ráér a kocsija tud jönni segíteni ő is, szombaton pedig 13:00-tól. Ha Tominak meglenne a büszke, akkor ő is tett felelőtlen ígéretet, rá is számítok, meg persze mindenkrei aki él és mozog, jöhet az említett két napon. (vasárnap le kéne adnom a jelenlegi kulcsait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na jó reggelt mindenkinek! Kicsit én is elvesztem a nagy költözködésben. Iszonyat milyen szívatás megy a bürokrácia miatt ebben az országben, a hétfői napom szinte teljesen rá is ment. Szal a költözködés: Bazsi hívott, hogy péntek du.4-től ráér a kocsija tud jönni segíteni ő is, szombaton pedig 13:00-tól. Ha Tominak meglenne a büszke, akkor ő is tett felelőtlen ígéretet, rá is számítok, meg persze mindenkrei aki él és mozog, jöhet az említett két napon. (vasárnap le kéne adnom a jelenlegi kulcsait. Szombaton 3 után mi is tudunk segíteni, sajna délelőtt meló, úgyhogy a péntek estének is löttek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az a Johnny...... :) :) :) Nyasgemes smiley! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na jó reggelt mindenkinek! Kicsit én is elvesztem a nagy költözködésben. Iszonyat milyen szívatás megy a bürokrácia miatt ebben az országben, a hétfői napom szinte teljesen rá is ment. Szal a költözködés: Bazsi hívott, hogy péntek du.4-től ráér a kocsija tud jönni segíteni ő is, szombaton pedig 13:00-tól. Ha Tominak meglenne a büszke, akkor ő is tett felelőtlen ígéretet, rá is számítok, meg persze mindenkrei aki él és mozog, jöhet az említett két napon. (vasárnap le kéne adnom a jelenlegi kulcsait. Remélem addigra én is jobban leszek,tegnap este óta 38felett van a lázam,szal elhúzok orvoshoz.Persze szabadságot kell kivennem,mert a fönököm nem táppénzkifizető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Remélem addigra én is jobban leszek,tegnap este óta 38felett van a lázam,szal elhúzok orvoshoz.Persze szabadságot kell kivennem,mert a fönököm nem táppénzkifizető :) mert tegnap is kabát nélkül jöttél hozzám :) Gyógyulj, költözünk vazze! Az nem rendes szabadság, hanem betegszabadság, 15 nap jár egy évben. Ha ezt túlléped, akkor kapsz az OEP-től TP-t. A rendes szabadságot ez nem befolyásolja. A 15 napra jár a fizetés. a TP-re 70% Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 mert tegnap is kabát nélkül jöttél hozzám :) Gyógyulj, költözünk vazze! Az nem rendes szabadság, hanem betegszabadság, 15 nap jár egy évben. Ha ezt túlléped, akkor kapsz az OEP-től TP-t. A rendes szabadságot ez nem befolyásolja. A 15 napra jár a fizetés. a TP-re 70% Nem a kabát nélküliség tett be,eddig sem volt gond ebből,hanem tegnap voltam egy ügyfélnél,aki kajak infulenzás volt.Szerintem ott kaptam el. Betegszabi?Akkor ezt nem vonja le a rendes,éves szabikból? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Betegszabi?Akkor ezt nem vonja le a rendes,éves szabikból? :) nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 nem Bameg!Akkor beszélek vele erről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Remélem addigra én is jobban leszek,tegnap este óta 38felett van a lázam,szal elhúzok orvoshoz.Persze szabadságot kell kivennem,mert a fönököm nem táppénzkifizető :) Jóbbulást!... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Tegnap reggeltem a Szerbek opel fórumán és betettem nekik Udi videóját a pályanapról. A reakció: Great video, we all had a lot of fun in your country. I have found some new reasons to love OMEGA..... Hope to visit you soon majd Udi lefordítja, úgy is övé a dícséret :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts