warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azért nem mindenkinek. Én még olyat nem vettem. Igaz, ilyet sem. :) Hát olyat én sem.Talán az Astra volt az egyetlen, ami korekt autónak volt mondható eddigi pályafutásom során.A legnagyobb melléfogás pedig Albert jelenlegi GSi-je, mert arra lazán rátoltam a 3K-t anélkül, hogy érdemileg bármi is látszódott volna erajta...... Nagyon király videó! Még így nézve is visszajön a hangulata. Kár, hogy nem lehettem én is ott veletek a konvojban :) Majd a következőn! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Gratulálok UDI nagyon klassz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 ... Majd a következőn! :) Az már remélhetőleg Morzsás lesz. Majd Demóval erősítjük az "A" oldalt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Az már remélhetőleg Morzsás lesz. Majd Demóval erősítjük az "A" oldalt :) No meg Fuxal, aki megvette az exem...... :) kicsit gépészkedtek a fiatalok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Köszi Maci, de amíg Veki van, addig nem kell.S, nem hívott még senki sem, hogy megnézné/venné és vinné.....Gyanítom, nem is fognak.Majd szépen lejár a hiretés, és minden megy tovább.Ebben az országban nem a jó műszaki állapotú, hanem a szép fényes autóknak van létjogosultsága.....Sajnos. :) Rendics! De ha valaki mégis úgy gondolja, szívesen elgurulok, hogy rálessek, megvan-e még. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 No meg Fuxal, aki megvette az exem...... :) A C20NE-t csak azért nem említettem, hogy ne feszegessem a sebeidet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A C20NE-t csak azért nem említettem, hogy ne feszegessem a sebeidet :) Már túl vagyok rajta........a'sszem.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 kicsit gépészkedtek a fiatalok! Jó a videó :) Rendes tőle, hogy megvárta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jó a videó :) Rendes tőle, hogy megvárta :) Tegnap fogadkozott, hogy ha kész lesz az új XE, akkor majd Fux is motort akar cserélni.(Megjegyezném, hogy minden úgy van megcsinálva, hogy tényleg csak a motort+köteget kell cserézni hozzá, aztán mehet tovább) De elnézve a gyorsulási versenyeket, az NE-nek is van létjogosultsága az XE-vel szemben...... Szerintem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Tegnap fogadkozott, hogy ha kész lesz az új XE, akkor majd Fux is motort akar cserélni.(Megjegyezném, hogy minden úgy van megcsinálva, hogy tényleg csak a motort+köteget kell cserézni hozzá, aztán mehet tovább) De elnézve a gyorsulási versenyeket, az NE-nek is van létjogosultsága az XE-vel szemben...... Szerintem...... :) Lehet, hogy lóerőben nem sokkal nagyobb a C20NE, mint a C16SEI, de azért a nyomatékkülönbség látszik. Ha jól értelmeztem a videó az 1.6-osból készült és azért tiporták ők is. Persze azért egy C20XE vs. C20NE létjogosult ugyan, de szerintem nehezen verné, ha csak ez a különbség a két motor között és nem könnyebb a kasztni vagy valami más turpisság is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Persze azért egy C20XE vs. C20NE létjogosult ugyan, de szerintem nehezen verné, ha csak ez a különbség a két motor között és nem könnyebb a kasztni vagy valami más turpisság is van. Le-ben jelentős, közel 34LE különbség van a 2 motor között, de nyomatékban mind2 motor ugyanazt tudja.Annyi, hogy az NE már alacsony, 1800rpm körül elkezdi leadni a maximális nyomatékát, míg az XE-nél ha jól tudom, akkor ez olyan 3500rpm-től indul..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 egyszerűen idióta http://www.youtube.com/watch?v=8ILpZnGvglo...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 pangás van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 olvasgatunk, nincs energia gépelni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 msn microfon... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 pangás van... Még melózom......v. ilyesmi..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Még melózom......v. ilyesmi..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris85 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok! Andrisnak hívnak, esetleg vki emlékezhet rám, Pályanapról (Dini cimborája Jászberényből). A kérdésem annyi lenne, hogy valakinek esetleg van, vagy tud olyat akinek van Vectra A-ba első pár ülést sinestül. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Talán Hajóson :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 jóestét!ma eldőlt - mégsem Opellel gyarapodott a családi flotta. Susi lett a dolgoból. :) apósom jól élvezkedett a Trabi után :) végre ment 60-al többel is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sziasztok! Andrisnak hívnak, esetleg vki emlékezhet rám, Pályanapról (Dini cimborája Jászberényből). A kérdésem annyi lenne, hogy valakinek esetleg van, vagy tud olyat akinek van Vectra A-ba első pár ülést sinestül. Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek! Mindenképpen keresd meg Demót.Van nála pár Vectra A. jóestét!ma eldőlt - mégsem Opellel gyarapodott a családi flotta. Susi lett a dolgoból. :) apósom jól élvezkedett a Trabi után :) végre ment 60-al többel is. :D Sztem nem csinált rossz boltot..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 EZT a trabit az orrom előtt vitte a trailer, mikor jöttem haza a melóból......Szerencsétlen eset.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csöndessség van.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csöndessség van.... :) meg sok gond...ilyenkor írni sincs kedvem... legalább megvan az eredetvizsga meg a biztosítás a Toyotára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 meg sok gond...ilyenkor írni sincs kedvem... legalább megvan az eredetvizsga meg a biztosítás a Toyotára :) Akkor már csak gempát kellene keríteni.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts