HPety Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Ha corsára vadásztok akkor csak is 4 hengerest ill 8 szelepes technika szerintem a legigénytelenebb ill legkisebb hibajelenséget produkálo szerkezet. Szerintem 1.2 vagy 1.4 b corsa tehát C12NZ ill C14Nz az jó választás lehet a 16 szelepeseket én hanyagolnám ,fogyasztásban is jók a 8 szelepesek és motorjuk szinte elnyűhetetlen. :) De kinek mi a tapasztalata. Én a bontóból vásárolt alkatrészek ill vásárlók elmondása ill némi tapasztalat után állítom ezt :) Köszi a véleményt. Editnek is volt C12NZ, nagyon jó kis gép volt, szerettük, hibátlanul adtuk el 12éves korában... Akkor ilyen literes szörnyet nem ajánlok neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 1.0 5 ajtó? minek? hacsak nem akarsz bele egy C20XE-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Hy! Ha állandó vendég akarsz lenni nálam a bontóban akkor hajrá ! Félretéve a cinizmust... szerintem az opel szégyene is lehetne ez a tipus ez alatt nem a corsát értem hanem a hajtányát X10XE az egyik legsza.....bb motor a földön. Kiscit pajkosan bánsz a gázzal és már oda is a vezérműlánc stb ami egy 50-es aztán folyamatosan elromlik a légtömeg mérő, fordszám jeladó stb. Egy kész hibajelenség az egész nem is beszélve a kávédaráló járásról egyszóval ultra gááááááááááááááááázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) Bocs ha valakit megsértettem de ez van . Napi tapasztalatok vannak róla Kimerítő válasz volt, legalább tudom, hogy ha 1X úgy hozza a sors, én sem nevezek be ilyenbe...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sok Boldog Születésnapot Kívánok MAJA Cartársnőnknek! :) Mi is csatlakozunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Szia Márti! Én is boldog szülinapot kívánok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 http://search.ebay.de/search/search.dll?so...earch&fgtp= Astra F Angelek........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Ma felhívott a barátom, hogy valami gáz van az astrájával...(ex wolfi astra) :) A hibakódot kiolvasták ami a következő: 0170. Gondolom ebből senki nem tudja megmondani, hogy mi lehet a gond, de gondoltam beírom, hátha... :) Valami szerelőt tudtok ajánlani? Igaz az autó Ercsiben van, de ott a környéken, nem nagyon tudják megmondani mi a baja a gépezetnek... :) Dunaújvárosban (Ercsitől kb. 30km) tudok egy szakembert aki opelekkel foglalkozik és ért is hozá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Húzgáld meg a füleit a szekció nevében... :lol: :) Megtettem. Elég fura fejet vágott. Lehet túl lelkesen csináltam :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Dunaújvárosban (Ercsitől kb. 30km) tudok egy szakembert aki opelekkel foglalkozik és ért is hozá. Az jó! :) Ha tudod, küld már el, pü-ben nekem a számát, meg a címét! THX előre is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Megtettem. Elég fura fejet vágott. Lehet túl lelkesen csináltam :D :lol: :lol: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Megtettem. Elég fura fejet vágott. Lehet túl lelkesen csináltam :) :) :) Csípőmagasságban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Csípőmagasságban? :) Szép is lett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Szép is lett volna :) Lehet, hogy Valkai mesternek , annyira nem tetszett volna...:):lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Lehet, hogy Valkai mesternek , annyira nem tetszett volna...:):lol: Zsolti nem fél a kihívásoktól! :) Ezért szeressük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Na ideértem én is. Feri az én sasomban Angel Eye van (klikk) de nem fekete. Coupé astrájában gyári fekete van ahogy Losi is írta. A kettő fényerejéről, és megbízhatóságáról megoszlanak a vélemények. Coupénál nem vált be (szerintem kifogott egy rosszat) de nálam, Losinál, és még pár embernél az a tapasztalat, hogy jobban világít a gyárinál. A gyári fekete hátteressel nincs tapasztalatom, de a fekete szín mint olyan, elég sok fényt elnyel (ettől még lehet jó) A fekete, és a tükrös háttérrel is azt kell megnézni, hogy az autóhoz mennyire passzol. Én világos kocsira nem tennék sötétet, és fordítva. Mártinak Boldog Szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Na ideértem én is. Feri az én sasomban Angel Eye van (klikk) de nem fekete. Coupé astrájában gyári fekete van ahogy Losi is írta. A kettő fényerejéről, és megbízhatóságáról megoszlanak a vélemények. Coupénál nem vált be (szerintem kifogott egy rosszat) de nálam, Losinál, és még pár embernél az a tapasztalat, hogy jobban világít a gyárinál. A gyári fekete hátteressel nincs tapasztalatom, de a fekete szín mint olyan, elég sok fényt elnyel (ettől még lehet jó) A fekete, és a tükrös háttérrel is azt kell megnézni, hogy az autóhoz mennyire passzol. Én világos kocsira nem tennék sötétet, és fordítva. Mártinak Boldog Szülinapot! Ok! Ez elég konkrétnak látszik angyalka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Egy kis video: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Egy kis video: :) Nagyon jóó kis videó.Kitűnő munka, és nemutolsó sorban kitűnő reklám is a klubnak is és nekünk is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Jól sikerült a videó! Az a csoda, hogy a dudám túlélte :) Renike igen csak rá volt ragadva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hamarosan felkerül a többi pályanapos video is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Én meg közben beszéltem Kiskaszával, megnézte is kiprószálta az Irmschert.Nincs semmi baja, csak ami rossz lehet rajta, az rossz is. Kéket füstöl a motor, cserés a kuplung, nem működik a klíma, nem működnek az elektromos ablakok, cserés a 2 féltengelycsukló.......és még ki tudja mit lehetne találni rajta.Szal inkább otthagyta. Ja igen.Hervadt a 2 hátsó sárvédőív, festeni kell az első és a hátsó lököst........ Szal ilyen laza 400K-t még rá lehetne tolni, hogy piaci áránál legyen, és megérje megvenni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Lehet megvan még itt Debrecenben az a C20XE caraván, és az jobbnak tűnt, mit amiket itt most leírtál Wolfi! Meglessem, hogy megvan-e még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Lehet megvan még itt Debrecenben az a C20XE caraván, és az jobbnak tűnt, mit amiket itt most leírtál Wolfi! Meglessem, hogy megvan-e még? Köszi Maci, de amíg Veki van, addig nem kell.S, nem hívott még senki sem, hogy megnézné/venné és vinné.....Gyanítom, nem is fognak.Majd szépen lejár a hiretés, és minden megy tovább.Ebben az országban nem a jó műszaki állapotú, hanem a szép fényes autóknak van létjogosultsága.....Sajnos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ebben az országban nem a jó műszaki állapotú, hanem a szép fényes autóknak van létjogosultsága.....Sajnos. :) Azért nem mindenkinek. Én még olyat nem vettem. Igaz, ilyet sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Egy kis video: :) Nagyon király videó! Még így nézve is visszajön a hangulata. Kár, hogy nem lehettem én is ott veletek a konvojban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts