Udi Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ha egy kicsit több infót mondana a hibajelenségről akkor tudnék segíteni...egyébként 0173 a lambdaszonda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Udi mikor lesz fent a mai video? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 autofit -> astra f -> X16XEL : 0170= lambda a gép dobta, én csak beírtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 hisz neked az ilyenekre nincs szükséged. :) Hál istennek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Legalább tudod finanszírozni a dieselkombit! :) Lassan kezd összeállni, de azért még van pár kanyarom Kiskaszához... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ha egy kicsit több infót mondana a hibajelenségről akkor tudnék segíteni...egyébként 0173 a lambdaszonda. :) Nagyon megnövekedett a fogyasztás Rángat, mindtha nem kapna rendesen benzint... Most akkor nem koogásvezérlő, és nem is lambda? akkor mi a 0170 kód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sok Boldog Születésnapot Kívánok MAJA Cartársnőnknek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sok Boldog Születésnapot Kívánok MAJA Cartársnőnknek! :) Csatlakozom!!! Mi is szülinapi ebédre megyünk Valkai-hoz. Szép kerek 30 lett a srác :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Mi is szülinapi ebédre megyünk Valkai-hoz. Szép kerek 30 lett a srác :) Húzgáld meg a füleit a szekció nevében... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 autofit -> astra f -> X16XEL : 0170= lambda a gép dobta, én csak beírtam. :) Megerősítem. :) Eddig bírta az U.GY. :) Sok Boldog Születésnapot Kívánok MAJA Cartársnőnknek! :D Csatlakozunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Húzgáld meg a füleit a szekció nevében... :) :) OK, nem fogom kihagyni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Csatlakozom én is! Happy... :) GSICsabi! A jelenségek egyértelműen lambdaszonda hibára utalnak, kizárólag csak gyári mehet bele! :) Tomi! Bazsi videót pénteken lehet megnézni...ha valaki biztosít tárhelyet felrakhatom oda is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Megerősítem. :) Eddig bírta az U.GY. :) Csatlakozunk! :lol: Hy Losi! Más téma ... Honnan lehetne beszerezni olyan lámpát mint a sárga gsi kombi astrában van elöl? HA jól láttam akkor angyali szem... :)) Nagyon tetszik szerintem sötét szinű astrában is elmenne... :D gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 GSICsabi! A jelenségek egyértelműen lambdaszonda hibára utalnak, kizárólag csak gyári mehet bele! :) A lambdaszondát már kicserélték...és a hiba továbbra is fentáll... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Boldog szülinapot Mártinak!!! :) Apósom úgynéz ki megvette álmai szuszkiját: 2000-es évjárat, literes, 40 000 km, nagyon újszerű, 750e-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 A lambdaszondát már kicserélték...és a hiba továbbra is fentáll... beszéltem a sráccal riogató ügyben, mert az mindig bekapcsol neki, ha kell, ha nem.utána filóztam a dolgon.Elképzelhetőnek tartom, hogy a lambda vezetéke sérült v.hol, és emiatt dobja a hibakódot.Javasoltam, hogy végig kellene mérni a kötegben is azt a szálat. Boldog szülinapot Mártinak!!! :) Apósom úgynéz ki megvette álmai szuszkiját: 2000-es évjárat, literes, 40 000 km, nagyon újszerű, 750e-ért. Gratula neki!Amúgy tennap Kiskőrösön a Petőfin jöttetek szembe Petivel és a Rapiddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 beszéltem a sráccal riogató ügyben, mert az mindig bekapcsol neki, ha kell, ha nem.utána filóztam a dolgon.Elképzelhetőnek tartom, hogy a lambda vezetéke sérült v.hol, és emiatt dobja a hibakódot.Javasoltam, hogy végig kellene mérni a kötegben is azt a szálat. Jaja, én is beszéltem vele, és modta,hogy éjjel bekapcsolt a riasztó, és reggelig nyomta... :) Meg, hogy beszélt már Veled is :) majd megy ma szerelőhöz délután, és átnézik a vezetékekeket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Majd megy ma szerelőhöz délután, és átnézik a vezetékekeket... :) Korábban, mikor elszállt a rendszerbizti, Bazsi kibontotta a köteget, elég sok helyen ki volt dörzsölődve a műa.kábelcsatornában 1-2 vezeték, azokat leszigetelte.Elképzelhető, hogy v.hol a lambdáé is megadta magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Losi! Nem vesszük meg bontásra? :) Ez viszont durva: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Losi! Nem vesszük meg bontásra? :) http://www.baon.hu/lapokkepek/kepgaleria/7...76_DSC_3829.JPG Én inkább beajánlanám Kiskaszának.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Én inkább beajánlanám Kiskaszának.... :) Eltudom képzelni mekkorát szólt,amikor nekimentek! Azt a hangot soha nem fogom elfelejteni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Eltudom képzelni mekkorát szólt,amikor nekimentek! Azt a hangot soha nem fogom elfelejteni! :) Hát én sem, mikor belénk szállt a Transit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 milyen aktív a "kolléga" :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 ráérek adok munkát, fel kell ásni és be kell trágyázni a kertet nem nagy... meg lehetne lerakni a térkövet :) szóval dolog az van. Ma kitakarítottam a szamócát, előkészítettem a virágoskertet, és a sziklakert környéke is elkészült :) De építeni kelle a 3. garázst a Toyotának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts