tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Udi elmondta hol dolgozik, holnap reggel megyek oda :) remélem intézkedik, hogy kapjak vezetőségi pass-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 És ha Bazsi beleolvas? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 És ha Bazsi beleolvas? :) Nem szokott ő ide járni. Sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Van már v.mi hír a meglepi ügyében? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Johnny! Öcskös asszonyának szekerét is oda viszitek? Ha igen, akkor hétfőn vagy kedden én is küldök mondjuk 2000 Ft-ot. Igencsak csekélység, de ha jól dolgozik és olcsón, akkor ennyit igazán megérdemel még messzi távolból is. :) Node mostmár irány Mediterránia, keddig nem is igen leszek gépközelben. Csá mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Na srácok! Elkelt a lakás, megkaptam a pénzt, hétfőn megyek kulcsot intézni, úgyhogy jövő héten költözés. Aki tud segíteni, az jöhet. Majd este beszélünk részletekről is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 No ma vettem gumikat: 13/db szerelve,vacsi újak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 No ma vettem gumikat: 13/db szerelve,vacsi újak. http://www.autogumibolt.hu/images/nfuto/profilergn.jpg Hirtelen úgy olvastam, hogy 13db... Azt hittem kamionra lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 No ma vettem gumikat: 13/db szerelve,vacsi újak. http://www.autogumibolt.hu/images/nfuto/profilergn.jpg Elég konkrét esőmintának tűnik...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Délelött elviték a suzit... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Délelött elviték a suzit... :) :) :) Mennyiért adtad el a GSX-R-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 310... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Megyek , mert kezdődik a kilincsrugó projekt..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Megyek , mert kezdődik a kilincsrugó projekt..... :) Az jó buli! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 310... :) Legalább tudod finanszírozni a dieselkombit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ma felhívott a barátom, hogy valami gáz van az astrájával...(ex wolfi astra) :) A hibakódot kiolvasták ami a következő: 0170. Gondolom ebből senki nem tudja megmondani, hogy mi lehet a gond, de gondoltam beírom, hátha... :) Valami szerelőt tudtok ajánlani? Igaz az autó Ercsiben van, de ott a környéken, nem nagyon tudják megmondani mi a baja a gépezetnek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Ma felhívott a barátom, hogy valami gáz van az astrájával...(ex wolfi astra) :) A hibakódot kiolvasták ami a következő: 0170. Gondolom ebből senki nem tudja megmondani, hogy mi lehet a gond, de gondoltam beírom, hátha... :) Valami szerelőt tudtok ajánlani? Igaz az autó Ercsiben van, de ott a környéken, nem nagyon tudják megmondani mi a baja a gépezetnek... :) 17 Kopogás érzékelő 2 - nincs feszültségváltozás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 17 Kopogás érzékelő 2 - nincs feszültségváltozás :) :) Ezt lefordítanád emberi nyelvre? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 :) :) Ezt lefordítanád emberi nyelvre? :D :) A motor hátulján,a tűzfal felöl van egy kopogás szenzor,ha jól emléxem. Ez állítja az előgyujtást. Vagy a vezetéke szakadt,vagy nincs a helyén,ott kellene körbenézni. Biztos ez a hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 A motor hátulján,a tűzfal felöl van egy kopogás szenzor,ha jól emléxem. Ez állítja az előgyujtást. Vagy a vezetéke szakadt,vagy nincs a helyén,ott kellene körbenézni. Biztos ez a hibakód? Értem, és köszi... :) Igen ez, a kód...ettől növekedhet a fogyasztás is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 ettől növekedhet a fogyasztás is? Igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Igen! Köszi! :) Tovább is adtam az infót, majd holnap átnézik a kocsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 bocsi, hogy közbeszólok, de nem 17, hanem 0170, ha jól látom. Az meg Lambda szonda. :) a sima 17 itt 0017 lenne. Az meg főtengely és/vagy vezérműtengely jeladó. mivel 0170-et írt Csabi, én a Lambdát mondom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 bocsi, hogy közbeszólok, de nem 17, hanem 0170, ha jól látom. Az meg Lambda szonda. :) a sima 17 itt 0017 lenne. Az meg főtengely és/vagy vezérműtengely jeladó. mivel 0170-et írt Csabi, én a Lambdát mondom. :) Akkor én kérek elnézést!Én innen néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 nincs miért elnézést kérned, hisz neked az ilyenekre nincs szükséged. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts