ENDYKA Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Johnny ezt imádni fogod: kisdezső Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Johnny ezt imádni fogod: kisdezső Traktor banyek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Traktor banyek! :) Traktor? Ugyanmár! Ez ám a technikai sport! :) És ilyen, ha már nem bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Hamar be fogjátok érni. főleg ha Ti is ide írtok :) kéne valami verseny, a vesztes csapat fizet a nyertesnek egy tortát :) pl 25 ezrenként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Én ott már csak vendég vagyok (ahogy itt is :)). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Én ott már csak vendég vagyok (ahogy itt is :)). Jut eszembe Sanyi! Valamelyik ottani régiónak ha kell, ugye segítesz megalakulni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Hétvégén megyek mediterrániába. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Traktor? Ugyanmár! Ez ám a technikai sport! :) Amikor volt a Eurosporton akkor mindig néztem, kár, hogy mostanában már nem közvetítik. Egyébként a füstöt elnézve nekem a gőzmozdonyok jutottak eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Reggel köd volt, az igaz, de délután már hazafelé "félkabrióztam", olyan jó idő lett. Viszont ha jön a jó idő, megint motorra szálok. Sajnálom 3-4 kilométerekkel nyúzni az Astrát.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 én/mi meg az off/pletyi? :D ugyan már :) Szinte tudtam, hogy nem hagyod ki, hogy ne reagálj erre... :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ha szerzel windowsos laptopot megpróbálok szerezni egy modemet a hétvégére oszt kimehetünk mérni Nekem van egy eladó laptopom. Ha még meglesz hétvégén szivesen odaadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Szinte tudtam, hogy nem hagyod ki, hogy ne reagálj erre... :lol: :) :) hát mert nem vagyok pletyis egy cseppet sem. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Nekem van egy eladó laptopom. Ha még meglesz hétvégén szivesen odaadom. Utánanéztem a dolgoknak. Jó lenne a Zoli féle net, csak az 5Gb-os letöltési korlát nekem kevés. Azt hiszem így másikat fogok igénybe venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Udinál holnap reggel meglesz a cucc és ki kell fizetni. Sajnálattal értesültem az eddigi minimális összefogásról. Úgy gondolom tudunk többet is tenni. Ha valaki tud még utalni, kérem tegye meg, Udi szálma száma nekem is megvan, átküldöm püben ha kéritek. Én megyek pestre holnap délelőtt, ha nem megy az utalás, nekem is ide lehet adni a rávalót. Udival találkozom holnap pesten. Ha nem jön össze az összeg, megígértem neki, hogy kipótolom. Ennek ellenére szeretném ha összedobnánk, esetleg az idei szekciópénz terhére is mehet a dolog--->JOEE??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Udinál holnap reggel meglesz a cucc és ki kell fizetni. Sajnálattal értesültem az eddigi minimális összefogásról. Úgy gondolom tudunk többet is tenni. Ha valaki tud még utalni, kérem tegye meg, Udi szálma száma nekem is megvan, átküldöm püben ha kéritek. Én megyek pestre holnap délelőtt, ha nem megy az utalás, nekem is ide lehet adni a rávalót. Udival találkozom holnap pesten. Ha nem jön össze az összeg, megígértem neki, hogy kipótolom. Ennek ellenére szeretném ha összedobnánk, esetleg az idei szekciópénz terhére is mehet a dolog--->JOEE??? Hát nemtom, ebben nem nekem kéne dönteni szerintem. Véleményem szerint igazságtalan a többiekkel szemben, de ezt nem nekem kell megitélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Üdv! A csóka utcán nem találtam boltot, találtam viszont egy opelbontót (kapcsoló 3000). Az apeh-val szemben van a Rádi autósbolt. Esetleg erre gondoltál? Végülis majdnem ott van. A lámpát a meteornál rendeltem meg, mert kapok a cég után kedvezményt. Pénteken megyek érte, meg a kapcsolóért (ami bármelyik boltban "csak gyári van, és 12000") Viszont sikerült végre befejezni a tolatóradaros projektet :) (Alakul a fedélzeti szgép projekt is, most már képes felismerni ha mobilról felhívom, és aszerint reagál rá. Következő lépésként megépítem az erősáramú részét, majd jöhet a színes szagos látványos: monitor, telefon kihangosítás, stb :) Érdekel egyébként valakit hogy hogyan alakul a dolog, vagy hagyjam a híradót a csudába?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Véleményem szerint igazságtalan a többiekkel szemben én is így gondolom, ezért tettem a nyilvános részbe, hogy mindenki reagálhasson. Még egy 20-as kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 én is így gondolom, ezért tettem a nyilvános részbe, hogy mindenki reagálhasson. Még egy 20-as kell! Döntsön a többség, vagy az elnökünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Döntsön a többség, ....... Részemről, nincs akadálya, ha a szekció pénzből kell pótolni... :) Persze, ha van a szekciónak pénze... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Aki megígérte, hogy beszáll, sztem tegye meg, amit meg kell tenni.De akkor is fenmarad 10e.Ezt lehetne a sexciópénzből is. Asszem Dini akart csak 5 pénzzel beszállni a porjektbe, de gyanítom, hogy Bazsi ennél többet tett már érte.Én ezért is mondtam, hogy 10e. részemről okés a dolog.Elég dokszor raboltam már Bazsi drága idejét, és cserébe csak féktisztítót vittem, mert soha egy szóval sem mondta, hogy akkor fizessek ennyi v. annyi pénzt.S, én egyáltalán nem akartam és a továbbiakban sem akarok visszaélni a bizalmával.Ill. ha gondom van, továbbra is szeretnék hozzá kimenni. Szal Dini is tolja meg még 5e.-rel amit kell, fenmaradó 10e.-t pedig vagy dobjuk össze.........vagy mittomén...... :) Aki pedig névlegesen beszállt: -Udi -Gepárd -Johnny -Tomi023 -Dini (+5e.) -ww Tudtommal....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 milyen projektről is van a szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 -Udi -Gepárd -Johnny -Tomi023 -Dini (+5e.) -ww -Morgó Beszéltem Morgóval,hétfőn ad bele ő is 10E-t,akkor kap fizut. Megmondom őszintén,ha kell még adok 10E-t,magasívben szarok a pénzre,ha ez kell ahhoz,hogy örömet tudjak szerezni a Barátomnak!Ez nem mártírkodás,aki nem így érzi,az nézzen magában elég mélyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 milyen projektről is van a szó? Sokan jártunk ki kisebb-nagyobb javítások erejéig Bazsihoz.Mivel jött a névnapja, azon eszeltünk, hogy esetleg venni kellene neki v.mit.Ekkor Udi javasolta, hogy Bazsi álma egy tempomat a Vivaróba.Igaz, hogy áfa nélkül 70e.ft, de talán kellő viszonzás lenne részünkről azért a sok segítségért, amittőle kaptunk. Tehát összekötjük a kellemest a hasznossal. Beszéltem Morgóval,hétfőn ad bele ő is 10E-t,akkor kap fizut. Megmondom őszintén,ha kell még adok 10E-t,magasívben szarok a pénzre,ha ez kell ahhoz,hogy örömet tudjak szerezni a Barátomnak!Ez nem mártírkodás,aki nem így érzi,az nézzen magában elég mélyen. Akkor szépen lassan meg is leszünk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Akkor szépen lassan meg is leszünk..... És ez így van jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hy! Úgy fest hogy megvettem astrát igaz nem annyiért amit gondoltam... De ha nem mész ez miatt ölre velem egyenlőre pihentetem az eladást. Ok ; egyszerű; Nagyon állat a gép, és persze tele van a tö...m az audival így lehet hogy egyenlőre meg is tartom sk használatra.. De lehet tok neked egy másikat.... :) Nem fogok ölre menni! :) S, milyen is az a másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts