Udi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Losi! Pénteken jöhet következő E85 szállítmány? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Majd én kimondom... ha sokáig itt leszel egyedül akkor hátha nő.... ....nélkül is megy. :) :) :) Na kb erre gondoltam én is! :D Pali bátyjám.Csabinál a cucc,de kérd tőle el holnap,mert leadja a szinesfémbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Hát legalább tanult valamit tőlünk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Majd én kimondom... IDÉZET(corsarulez @ 2008-02-03 - 21:09) * ha sokáig itt leszel egyedül akkor hátha nő.... ....nélkül is megy. :) :) :) én nem pont erre gondoltam, de közelít.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Na kb erre gondoltam én is! :) Pali bátyjám.Csabinál a cucc,de kérd tőle el holnap,mert leadja a szinesfémbe! :) Amúgy meg köszi, kilóra vagy darabra adod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Amúgy meg köszi, kilóra vagy darabra adod ? Felejcsé má el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Losi! Pénteken jöhet következő E85 szállítmány? :) Okhaj, megkommunikáljuk majd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 bár a gázolaj menne így... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 bár a gázolaj menne így... :) Benyásat kell venni, és nincsi lyen gond, kivitelezhető a dolog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 A Suzi tényleg elmegy minden okosság nélkül E 85-tel ? Lehet ha ilyen nagy a kereslet a Suzira azt kéne megtartani, és eladni a felújított F Astrát.... :D Miket beszélek......ragályos ez az autócseremizéria..... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 A Suzi tényleg elmegy minden okosság nélkül E 85-tel ? Lehet ha ilyen nagy a kereslet a Suzira azt kéne megtartani, és eladni a felújított F Astrát.... :lol: Miket beszélek......ragályos ez az autócseremizéria..... :) :) :) Azt mondja Udi. Mutatott is egy cikket a neten. Ott azt irtak, hogy mar 25000km-ert ment el egy 1.3-as 97-es szuzi E85-tel. Szerinte ki kellene probalni, de nem merem :D Bar veszitenivalom nem sok van. Meg amugy is ott a kamrában a pótmotor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hallom Johnny, hogy van egy újabb hebrákolni való vas. :) Kösz mindent mégegyszer! Mondjuk azt elfelejtettem mondani az öcskösnek, hogyha Demóval találkozna, akkor tapassza le a fülét, és csináljon úgy, mint a Raifaisen reklámban (papapapapapapa), különben az asszony kellemes kis 1.4-es Corsájából hamar egy aszfaltszaggató 2.0 lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Azt mondja Udi. Mutatott is egy cikket a neten. Ott azt irtak, hogy mar 25000km-ert ment el egy 1.3-as 97-es szuzi E85-tel. Szerinte ki kellene probalni, de nem merem :) Bar veszitenivalom nem sok van. Meg amugy is ott a kamrában a pótmotor :) Első körből érdemes lenne fele/fele arányban keerni, hogy hogy viselkedik.Ha nincs vele gáz, nincs motorkontrol lámpa, akkor mehet bele direktben is. Az E85-nek annyi a lényege, hogy adott bfecskendezéses időn belül többre van szüksége belőle a motornak.Nem old ki semmit, nem vág haza semmit.CSak a tiszta Etanol károsítja a motort/környezetét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Mozgalmas délutánom volt , jöttek megnézni a motorom.....közben hívtak a Suzi miatt is ... jöttek azok is megnézni.... :) Motort elvitték...a suzit még nem....sebaj 1 napra elég 1 biznyák..... :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ez az E 85 engem is érdekelne. Mit jelent ez: "az E-85 jelű üzemanyagot csak külön erre a célra épített, FlexiFuel vagy BioPower jelzésű autók képesek használni." Idézet innen: http://www.zoldtech.hu/cikkek/20070903-tesco-bioetanol CorsaB '97 -es 1.4 -es benzines suhanóba menne. Épp tegnap rágtam le a saját hajam, hogy 300-ért kell tankolni. :) Mi ez a flexi cucc? Mennyibe fájna az átállás, és honnan lehet szerezni ilyen "toroköblögetőt" ? u.i.: Jót röhögtem a szegénységjelzőn. Nekem olyan nincs is! Szinte mindig a műszer bal oldalán fekszik a mutató, pár miliméterrel a piros sáv felett. Izzóm már régen nincs ott, helyette egy kis füstös üvegburácska (odakormolta magát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ez az E 85 engem is érdekelne. Mit jelent ez: "az E-85 jelű üzemanyagot csak külön erre a célra épített, FlexiFuel vagy BioPower jelzésű autók képesek használni." Idézet innen: http://www.zoldtech.hu/cikkek/20070903-tesco-bioetanol CorsaB '97 -es 1.4 -es benzines suhanóba menne. Épp tegnap rágtam le a saját hajam, hogy 300-ért kell tankolni. :) Mi ez a flexi cucc? Mennyibe fájna az átállás, és honnan lehet szerezni ilyen "toroköblögetőt" ? u.i.: Jót röhögtem a szegénységjelzőn. Nekem olyan nincs is! Szinte mindig a műszer bal oldalán fekszik a mutató, pár miliméterrel a piros sáv felett. Izzóm már régen nincs ott, helyette egy kis füstös üvegburácska (odakormolta magát :) Vedd fel a kapcsot Udival.2 lehetőség van, az egyik a HunFlex, a másik pedig a FlexTek.Előbbi 40e.ft, utóbbi 58e.ft.A drágábbik kiforrottabb, finomabb technika. E85-t pedig a Budai kapunál lévő OiL benyakúton lehet tankolni.Viszont nem tudom, hogy C14NZ-be hogyan lehet, ill. bele lehet-e egyáltalán tenni. Amúgy 20%-ban hozzá keverheted a benyához is, attól még nem lesz baja a kisgépnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Hallom Johnny, hogy van egy újabb hebrákolni való vas. :) Kösz mindent mégegyszer! Mondjuk azt elfelejtettem mondani az öcskösnek, hogyha Demóval találkozna, akkor tapassza le a fülét, és csináljon úgy, mint a Raifaisen reklámban (papapapapapapa), különben az asszony kellemes kis 1.4-es Corsájából hamar egy aszfaltszaggató 2.0 lehet. :) Drága Szesztestvérem,neked bármikor bármit! :) Jó lenne már összeülni egy sör melett dumálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Köszi! Érdeklődöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Pali bátyjám.Csabinál a cucc,de kérd tőle el holnap,mert leadja a szinesfémbe! :) :lol: Mivel, Paja ma nem volt, ígyhát elmaradt az átadása az árunak... :) :D JOhnny, amúgy meg: :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Köszi! Érdeklődöm :) Javasolnám a privát üzit...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Megtörtént :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Kellene nekem egy kis segítség: kellene 4 db kilincsrugó meg váltószoknyát ha valaki tudna, és ha nem túl drága akkor az is kellene. Illetve a B Corsa középkonzolba milyen égők valók, és mennyi? A szétszedésnek már utánanéztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Kellene nekem egy kis segítség: kellene 4 db kilincsrugó meg váltószoknyát ha valaki tudna, és ha nem túl drága akkor az is kellene. Illetve a B Corsa középkonzolba milyen égők valók, és mennyi? A szétszedésnek már utánanéztem... Kilincsrugót szerintem Tomi tud,ha még él a forrása. Izzók pedig szerintem ua mint az astrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 A Karcsinál is van ha nincs a Tominak véletlen, péntekre vihetünk párat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 még nem szóltak vissza a rugó ügyben de rendeltem 4-et majd azt odaadom, de gyorsabb lehet a karcsinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts