tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ott én is észerevettem, hogy jobban harap a verda csak nem adnak smart pontot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ott én is észerevettem, hogy jobban harap a verda csak nem adnak smart pontot :) Nincs sz@rtkártyám,szal ez nem izgat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ott én is észerevettem, hogy jobban harap a verda csak nem adnak smart pontot :) Ott, super-shop pontot adnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ........én meg 215ft-ért tankolok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ........én meg 215ft-ért tankolok! :lol: :) :D :lol: Ezen godndolkoztam már én is, de nem tudom, mit szólna hozzá a gépsas... :) Amikor megvettem, azt mondták, hogy csakis 98-assal megy, különben hibát jelez... Egy ideig tankoltam is azt, utánna kipróbáltam a 95-öst...hibát nem jelzett, azóta is azt tankolom. :lol: Szóval, nem tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) :D :lol: Ezen godndolkoztam már én is, de nem tudom, mit szólna hozzá a gépsas... :) Amikor megvettem, azt mondták, hogy csakis 98-assal megy, különben hibát jelez... Egy ideig tankoltam is azt, utánna kipróbáltam a 95-öst...hibát nem jelzett, azóta is azt tankolom. :lol: Szóval, nem tudom... :) Csak símán max. asszem 20%-ban keverhető a benzinbe, amiben állítólag amúgy is van E85.Ha tisztán csak E85-t akarsz tankolni, ahhoz kell majd FlexTek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ........én meg 215ft-ért tankolok! :) tudtam, hogy bevágja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 tudtam, hogy bevágja :) Kihagyhatatlan volt! :) Amúgy a Hiace-t beviszed a Star-ba?Céges gép és tsai?Mert gondolom hitelre ment a dolog......S, mikor lesz nálad?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kihagyhatatlan volt! :) Amúgy a Hiace-t beviszed a Star-ba?Céges gép és tsai?Mert gondolom hitelre ment a dolog......S, mikor lesz nálad?? még nem tudom, nem biztos, hogy hitelezem, holnap tárgyalok a könyvelővel talán a hét végére elhozhatom de lehet csak a köv héten... ja a Star-t Szel és ával írják---> Sztár :) magyar cég :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 még nem tudom, nem biztos, hogy hitelezem, holnap tárgyalok a könyvelővel talán a hét végére elhozhatom de lehet csak a köv héten... Akkor lefoglalózva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkor lefoglalózva? mivel sajnos a bank ma zárva tart így holnap tudok foglalót vinni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 mivel sajnos a bank ma zárva tart így holnap tudok foglalót vinni Értem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 itt ülök 3 órája és pangás van bezzeg tegnap ment a chat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 akkor hszt növelek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 itt ülök 3 órája és pangás van bezzeg tegnap ment a chat :) Vasárnap van,ilyenkor nem "dolgozunk"! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 állj távol a munkától, más is odaférjen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 állj távol a munkától, más is odaférjen :) Ez a te mottód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 C6telhetünk is........de MSN gyorsabb! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 C6telhetünk is........de MSN gyorsabb! :) go to chat.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 go to chat.hu :) Mennyémá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 akkor hszt növelek van mit a te hsz-számod még elég kicsi :) ha sokáig itt leszel egyedül akkor hátha nő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ha sokáig itt leszel egyedül akkor hátha nő.... úúúú de tudnék erre rákontrázni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 mondjad, mondjad,legfeljebb kimoderálnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 mondjad, mondjad,legfeljebb kimoderálnak. :) Ááááá,megint kapok a nagy pofám miatt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Majd én kimondom... IDÉZET(corsarulez @ 2008-02-03 - 21:09) * ha sokáig itt leszel egyedül akkor hátha nő.... ....nélkül is megy. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts