J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 jobb ha te sem :) a barátságunk úgy is többet ér, csak ne bszogass Én azt mondom,hogy nem kell erőltetni a tormási féle szervízt,aki akarja vigye oda,de te is tudod,hogy Bazsin kivül nem sok megbízható szerelő dolgozik ott. Ha gondolod csináld,de ne várd,hogy mindeki oda hordja majd a gépsast. Az anyag beszerzés pedig...nem a boltokkal van a baj.Szerintem kicsit el is vagyunk kényesztetve,más városokban nincs ennyi választék. Azért arra kiváncsi lennék mikor nyitná ki nekem a tormási a boltot vasárnap délután SOS-ben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha a nagy autókeresésben ráakadtok egy ige-igen olcsó kis suzuki swiftre (apósomnak kéne)ma kkor jegyezzétek fől, légyíszi. köszi. :) Pajánál van egy eladó........éppen.....Annak a helyébe lett véve az Astra amit éppen szétszedtek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Pajánál van egy eladó........ :) Már beelőztelek, pü-ben.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :) Már beelőztelek, pü-ben.. :D :) Csak nyíltan!Hiszen egymás között vagyunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Én azt mondom,hogy nem kell erőltetni a tormási féle szervízt,aki akarja vigye oda,de te is tudod,hogy Bazsin kivül nem sok megbízható szerelő dolgozik ott. Ha gondolod csináld,de ne várd,hogy mindeki oda hordja majd a gépsast. Az anyag beszerzés pedig...nem a boltokkal van a baj.Szerintem kicsit el is vagyunk kényesztetve,más városokban nincs ennyi választék. Azért arra kiváncsi lennék mikor nyitná ki nekem a tormási a boltot vasárnap délután SOS-ben! :) Most egyet kell értsek Veled. Szerintem nem tudnának akkor kedvezményt adni, hogy oda vigyük a gépet szervízbe... Főleg én, amikor csak néznek, hogy milyen autóhoz is keresek esetleg náluk valami alkatrészt... :) Az árakról meg nem is beszélve... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Csak nyíltan!Hiszen egymás között vagyunk! :) Ez ok, csak gondoltam, azt hamarabb olvassa Edit, mint ezt a sok hsz-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Megvettük... Anyuéknak vettünk egy B Corsát, 93 as 1.2 es fehér, 2010 7. hóig műszaki. Kicsi csinálgatnivalók vannak rajta, kellene majd 4 kilincsrugó is, meg összeszedjük holnap, hogy miminden, aztán ha valaki elhozná nekem Kaszáéktól akkor pénteken ellépnék érte. egyébként 360 000 lett az alku vége. Cserés a válókulissza szimering, a szelepdekni tömítés, a 4 gumi, a km óra spirál /u.gy. lett beletéve és félelmetes hogy mit művel ugrál a mutató + zakatol/ a jobb első ajtó kilincs /valaki fel akarta törni/, kis rohadás a váznyúlványon a kerék mögött /Corsa betegség/, kipuffot kell megigazítani mert valahova odaverődik, meg valami kell a lámpájához is mert alulról semmi nem rögzíti, csak a 2 felső fül, nem tudom mi hiányozhat onnan. Első ránézésre ennyi. Na igen! :) Szigetszentmiklós...... Khmmmm.... Ma ott is voltunk, előbb is szóllhattál volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Először is Gratula! :) ... meg valami kell a lámpájához is mert alulról semmi nem rögzíti, csak a 2 felső fül, nem tudom mi hiányozhat onnan. Lehet, hogy még 1 fül, alulról... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Megvettük... Anyuéknak vettünk egy B Corsát, 93 as 1.2 es fehér, Khmmmm.... Ma ott is voltunk, előbb is szóllhattál volna... Gratula a kicsihez.Amúgy honnan tudhattam volna, hogy ott vagytok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Gratula a kicsihez.Amúgy honnan tudhattam volna, hogy ott vagytok? :) Nem tudhattad, de ha már tegnap beírod akkor elhoztam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem tudhattad, de ha már tegnap beírod akkor elhoztam volna :) Mai ímélváltás volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mai ímélváltás volt. :) :) Ezt meg én nem tudhattam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :) Ezt meg én nem tudhattam... Azért THX! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Na igen! :) Szigetszentmiklós...... Bkori odavalósi, próbálj neki írni. Tőle bejut a Titánba, onnét meg elhozza akármelyik sofőrünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Bkori odavalósi, próbálj neki írni. Tőle bejut a Titánba, onnét meg elhozza akármelyik sofőrünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Méghogy nekem volt sz@r évvégém: Karotta blogjából: Még szerencse, hogy amúgy sincs se gumim, se felnim driftelni, mert ugye mindet ellopták januárban. Augusztusban meg a motoromat. Júniusban a tárcám az irataimmal. Márciusban a számítógépem a lakásomból. Ilyenkor örülök, hogy a traffipax mögé mindig jut rendőr. Elnézést a méltatlan populizmusért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Kannázás Rlz! :) Ügyes voltam! Udinak köszönöm az olcsó naftát, és Johnnynak a hokicsövet! :) Kb. 10 perc alatt meg is voltam, és még maradt is ki. Gepárdnak felajánlottam keverésre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ma kint voltam ezen az "autópiacnak " nevezett helyen......hát siralmas... :) Ha 100-ezerért raktam volna ki sem kelt volna el.... :) Csak nézelődők meg a " kissebség".... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ma kint voltam ezen az "autópiacnak " nevezett helyen......hát siralmas... :) Ha 100-ezerért raktam volna ki sem kelt volna el.... :) Csak nézelődők meg a " kissebség".... :) Olykor én is voltam kint, de csak kidobott pénz volt.Talán egyetlen autómat adtam el ott, az egy Fiesta volt, még 84'-ből.De semmi több.Ha a Swiftinek keresel gazdit, akkor tedd be egy autókerbe.Hamarabb elmegy majd.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Peti ma akart kimenni a halasi autóvásárba, az emlyített szuzukiért (remélem, sikerül rávenni sz öreget, hogy Pajáét vegyük meg!!), de lebeszéltem. Annak idején a Pandát többször is kivittem, tapasztalat: kisebbség széthuklloptt verdákkal, alkoholisták, mindenki azt hiszi, 2 fillérért adjuk az autókat.... Nem sok kelt el a végén, még érdeklődő se volt sok. Paja, ha írnál egy-két sort az autóról....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 én is nézelődtem ma és valóban pang az autópiac. Nincs pénz. Én azért vettem ma egy Hiace-t. Hartán Dinivel :) THX A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 én is nézelődtem ma és valóban pang az autópiac. Nincs pénz. Én azért vettem ma egy Hiace-t. Hartán Dinivel :) THX Akkor nem sokat tököltél! :) Mondjuk ha korekt darab volt, nem is szabad..........lásd 2korábbi példa...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ....Mint karácsonykor, nem ?.... :).... Nagyon állat :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Akkor nem sokat tököltél! :) Mondjuk ha korekt darab volt, nem is szabad..........lásd 2korábbi példa...... megnéztem a fiktíveket is, az egyik elkelt, a másik órája mutatott 186 ezret, míg a motortérben az olajcserematrica 330 ezerre figyelmeztet :) de a motor öccre ugrott és remek hangja volt. ebbe van 220e de talán valósabb mint a 186 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ma lecseréltem én is az olajat.Hát az Agip 8000 után is elég jó maradt,nem volt pisi jellege. Jobbos féltengelyt szét kell szednem majd,a külső gumiharang nem oda való,belső felén nyomja ki a grafitos zsírt. Viszont tegnap már pillogott a szegénység jelző.Az OMV-nél tankoltam 3E-ért.Csabi szerint az ottani anyagot szlovákiából hozzák.Valahogy fura,de még olajcsere előtt is csendesebb lett tőle és picit jobban is ugrik. 290 a gazoil náluk,amíg a forrásom müszakiztatja a gépét,ott fogok tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts