Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080202/SN850387.JPG...ltoltes.hu_.jpg Kicsit belenyúltunk az új vas lelkibe..... :) Kész lett már? Sikerült összepakolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Te is adtál volna kedvezményt kb. 40%-ot ?..... :) igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kicsit belenyúltunk az új vas lelkibe..... :) Mint Dr. Csernus. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 de én hiába tépem a számat. Meg minek az egységet összekovácsolni, ha mindenki a saját útját járja? Minek küzdjek a csapat érdekeiért ha egyáltalán nem akartok élni a lehetőségeinkel. Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón. Ott van a Bolha esete Johnnynak, szakadjak meg ha nem kaptuk volna meg olcsóbban a Tormásiban de a Karcsi adott 10 %-ot hurrá! Nem a % mértéke számít, hanem az hogy mennyit kell kifizetned! Tudom, hogy Paja intézte a fékemet két éve és igen szép kedvezményt kaptam, ezt nem felejtettem el, de hiszem, ha következetesen élünk, jobb lehet (olcsóbb). és a számla kérdés sem mindegy. van ott még egy áfa is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kész lett már? Sikerült összepakolni? :) Kedden fognak neki, eddig szaladgáltam az anyag után, hf. javítás stb... "Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón." És nem a legolcsóbb cuccokat vettem ! lehetőleg gyári minőséget vettem mindenből ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Miért kellett hengerfejezni? :) Kihez hordod a géped? Holnap otthon vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 de én hiába tépem a számat. Meg minek az egységet összekovácsolni, ha mindenki a saját útját járja? Minek küzdjek a csapat érdekeiért ha egyáltalán nem akartok élni a lehetőségeinkel. Inkább össze-vissza vásárolunk, pedig a gyárit is megkaphatnánk olcsón. Ott van a Bolha esete Johnnynak, szakadjak meg ha nem kaptuk volna meg olcsóbban a Tormásiban de a Karcsi adott 10 %-ot hurrá! Nem a % mértéke számít, hanem az hogy mennyit kell kifizetned! Tudom, hogy Paja intézte a fékemet két éve és igen szép kedvezményt kaptam, ezt nem felejtettem el, de hiszem, ha következetesen élünk, jobb lehet (olcsóbb). és a számla kérdés sem mindegy. van ott még egy áfa is :) Egyrészt én még semmi jót nem láttam abból,hogy neked hordom a számlákat,másrészt a tormási elmehet a ¶csába.A balesetnél tanúsított hozzáállásuk nekem örökre elvette a kedvem attól,hogy egyetlen csavart is náluk vegyek,vagy bármit velük csináltassak meg. Arról nem is beszélve,hogy amikor Bazsinál bent vagyok,látom micsoda kedvvel dolgoznak ott a szerelők,mennyire vannak jól megfizetve stb stb nem adnám nyugodtan a kezükbe a gépem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Udi! Kellene neked ilyen matricát szerválni,nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080202/SN850390.JPG...ltoltes.hu_.jpg Mint karácsonykor, nem ?.... :) Mijé kellett ennyire szétborítani?Mi volt a baja? :) Udi!Kellene neked ilyen matricát szerválni,nem? :D http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/...hunflex_049.jpg Sztem nem csak neki! :lol: KannásE85Rlz! :) A lopót meg majd viszem...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 A lopót meg majd viszem...... :) Nem kell Papa! Az a tiéd már! Nekem van nagyobb áteresztő képességű! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Nem kell Papa! Az a tiéd már! Nekem van nagyobb áteresztő képességű! :) Akko' Thx akko' :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Akko' Thx akko' :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :) Amúgy írtam ma egy mógernek a használtautón, mert árult Veki küszöbspoilert.A'szonta, ha megvan még, 8e.-ért enyém a pár.Már csak v.mi eszköz kell, ami arra jár...... Nyilván nem íbéjen kellett volna anno keresnem...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ...Már csak v.mi eszköz kell, ami arra jár...... Merre arra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Merre arra? Na igen! :) Szigetszentmiklós...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Amúgy írtam ma egy mógernek a használtautón, mert árult Veki küszöbspoilert.A'szonta, ha megvan még, 8e.-ért enyém a pár.Már csak v.mi eszköz kell, ami arra jár...... Nyilván nem íbéjen kellett volna anno keresnem...... :) 5literből megjárjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 5literből megjárjuk! :) Első körből hátha jár arra céges verda, no meg Magyar Posta......Ha céges nem jár, és Posta drága, akkor Dieselfüst! :) Lassan elkezdhetek spórolni kasztnisporejktre.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Tomi meg itt bögölhet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Paja ne érts félre semmi bajom. Johnny te meg amúgy is renitens vagy :) én sem kaptam tőled pénzt a hiphopműszakira ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 febr 9-én tuti megyek pestre ha kell lehozom. Elkelt az Astra :) jöhet a Toyota Losi: Sajnos az adatbázis nem tartalmaz járművet a megadott feltételekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 van itt pár: Szalay E5Y SzilAuto Harta Dini remélem meglesi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 van itt pár: Szalay E5Y SzilAuto Harta Dini remélem meglesi :) Az uccsó kettőt meg lehet nézni.Az első 2 elég fiktív.............pl. km.futás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Johnny te meg amúgy is renitens vagy :) én sem kaptam tőled pénzt a hiphopműszakira ugye? Majd meglátjuk neked,hogy állna a szád,ha bemész majd és elhajtanak.Több szempont miatt sem fogom nyalni a tormási seggét! A hiphop müszaki témát meg jobb,ha nem feszegeted,nincs kedvem összebalhézni emaitt,bőven tudnék mit az orrod alá dörgölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ha a nagy autókeresésben ráakadtok egy ige-igen olcsó kis suzuki swiftre (apósomnak kéne)ma kkor jegyezzétek fől, légyíszi. köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nincs kedvem összebalhézni emaitt,bőven tudnék mit az orrod alá dörgölni. jobb ha te sem :) a barátságunk úgy is többet ér, csak ne bszogass Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts