J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Na, kezdek kivi lenni, ki is ez... :D Mostanában úgyis bekostólgatnak... a héten volt már, micsu 3000GT, Pajeró(a nagyobb fajtából)... :lol: Szerintem 1 kis punytó sem lenne nagyobb kihívás... :) :) Este bemegyünk a GSi-vel és megkeressük!Tuti bent lesz 9-10 körül! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Heni. Nem tudom ki ez,de szánalamas ahogy vezet! :) Mert ha egy Abarth Fiat lenne,akkor még azt mondom ok,hogy mindekit bekóstol,de így... Az egész város tudja már lassan micsoda egy ostoba @äđ*;>}! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Este bemegyünk a GSi-vel és megkeressük!Tuti bent lesz 9-10 körül! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nem tudom ki ez, megin nem dolgozik, netel. bezzeg mikó hívom?!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Este bemegyünk a GSi-vel és megkeressük!Tuti bent lesz 9-10 körül! :) A GSI-kbe viszketőport is beépítenek alapból?:D :) :) Ha kell valakinek, megint van nálam féktisztító. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nem tudom ki ez,de szánalamas ahogy vezet! :) Mert ha egy Abarth Fiat lenne,akkor még azt mondom ok,hogy mindekit bekóstol,de így... Az egész város tudja már lassan micsoda egy ostoba @äđ*;>}! :) Teccik a csaj azért szapulod ennyit mi ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 A GSI-kbe viszketőport is beépítenek alapból?:D :) :) Ha kell valakinek, megint van nálam féktisztító. Áháá, akkor a fékportól viszket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Teccik a csaj azért szapulod ennyit mi ? :D :lol: Rondán rá van gyulladva a turbójára! :) Áháá, akkor a fékportól viszket... :) Ha voltál katona, ismered a mondást.......mossa az aki lusta vakarni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Johnny, azt hiszem te nem barátkoztál meg soha a Trabi váltóval, jól emlékszem? Pedig nézd meg, milyen villám gyorsan lehet vele váltani! :) 0-100 Km/h 46s enyhe lejtőn, hátszélben. :) Azért ennél az enyém lényegesen jobban ment .:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Teccik a csaj azért szapulod ennyit mi ? :) :) Ilyen idióta?Ugyanmár! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Johnny, azt hiszem te nem barátkoztál meg soha a Trabi váltóval, jól emlékszem? Pedig nézd meg, milyen villám gyorsan lehet vele váltani! :D 0-100 Km/h 46s enyhe lejtőn, hátszélben. :) Azért ennél az enyém lényegesen jobban ment .:) Nekem nem volt vele bajom,az egész autóval inkább! :lol: Nem rossz,A-ból B-be jó autó,de akkor jösz rá csak,hogy milyen jó kocsid is van valójában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 A GSI-kbe viszketőport is beépítenek alapból?:D :) :D :lol: :lol: :lol: vagy a kecsói szekció összes gépébe szórt valaki.......... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Te is kakaskodsz? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na?Volt tegnap este Grandepunci vadászat? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Na?Volt tegnap este Grandepunci vadászat? :) :) Volt élet bent, de tele volt "birodalmi cirkálóval" a körút... :) ígyhát, inkább nem puntóztunk... :D Mentem 2 kört, de csak úgy szétnézősdiből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Volt élet bent, de tele volt "birodalmi cirkálóval" a körút... :) ígyhát, inkább nem puntóztunk... :) Mentem 2 kört, de csak úgy szétnézősdiből... :lol: Meglestük mi is, hogy Renit hol büntették meg szabálytalan parkolásért, és sajna jogos :D Elég érdekesen van megoldva az az utca parkolásügyileg. Hazafelejövet láttam a Puntos kisasszonyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Volt élet bent, de tele volt "birodalmi cirkálóval" a körút... :) ígyhát, inkább nem puntóztunk... :) Mentem 2 kört, de csak úgy szétnézősdiből... :) Johnny mesélte, hogy Karlót is megszabták a rendőrök mert gyorsan ment......Meg fóliázott volt a gépe.......meg nem volt még kötelezőt igazoló papírosa....5 pénz volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Johnny mesélte, hogy Karlót is megszabták a rendőrök mert gyorsan ment......Meg fóliázott volt a gépe.......meg nem volt még kötelezőt igazoló papírosa....5 pénz volt. Facca... :) de ahhoz képest, elég olcsón megúszta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Facca... :) de ahhoz képest, elég olcsón megúszta :) Meggyőzta a rendőröket.Mégis csak hó eleje van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kicsit belenyúltunk az új vas lelkibe..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mint karácsonykor, nem ?.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 számla nekem? eszedbe sem jutott pedig jól jött volna most. na mindegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Te is adtál volna kedvezményt kb. 40%-ot ?..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 számla nekem? eszedbe sem jutott pedig jól jött volna most. na mindegy... Hiéna... :) Sztem, a kisebb gond is,nagyobb volt ennél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 1.4T egyenesben királyság, de kanyarban orrtolós, mint minden nagymocis kisautó.Mondjuk ha tennének alá egy normális futóművet..... Nebáncsátok az 1.4 túrót. Nekem volt Punto GT-m, még a régifajta, 98-ban. Ha rendesen leteszed Konival, nem tol az semmit semerre, csak megy, mint a b@rom. :) Mnimális tuninggal az enyém kb. 150-160 ló lehetett - igaz, sokkal jobban ment, mint én vezetni tudtam, szóval béke poraira... :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts