warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Köszi az infókat! :) NM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ezeket a gépeket nem lehet lepapírozni, mert közel 7k. lenne. Tehát le lehet, csak az ár kérdés. Meg én úgy tudom, hogy ezt a kocsit nem is használja közúton (mielőtt valaki rosszra gondolna), csak kiállításokra szokta hordani. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Tehát le lehet, csak az ár kérdés. Meg én úgy tudom, hogy ezt a kocsit nem is használja közúton (mielőtt valaki rosszra gondolna), csak kiállításokra szokta hordani. :) :) Eleinte használta olykor, aztán időhiány miatt többet állt a gép, mint ment.Asszem 1X voltak Demóval közösen gyorsulni, meg 1X olyan 160-nal beleszállt egy fotóba a lajosmizsei úton, mert sietett.De kb. ennyi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Eleinte használta olykor, aztán időhiány miatt többet állt a gép, mint ment.Asszem 1X voltak Demóval közösen gyorsulni, meg 1X olyan 160-nal beleszállt egy fotóba a lajosmizsei úton, mert sietett.De kb. ennyi..... Ezt a puntos kisasszonyt szivesen megszívatnám vele! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ezt a puntos kisasszonyt szivesen megszívatnám vele! :) Cseréld be Dezsőt, és hajts! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Cseréld be Dezsőt, és hajts! :) A nagy büdös lóf@szt! Dezsőt nem adom! :) kanyarvadász :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 A nagy büdös lóf@szt! Dezsőt nem adom! :) kanyarvadász :) Akko' rágd a kefét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Akko' rágd a kefét! :) Nem rágtam,de visítva röhögtem,amikor kanyarban utolértem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Nem rágtam,de visítva röhögtem,amikor kanyarban utolértem! :) 1.4T egyenesben királyság, de kanyarban orrtolós, mint minden nagymocis kisautó.Mondjuk ha tennének alá egy normális futóművet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 1.4T egyenesben királyság, de kanyarban orrtolós, mint minden nagymocis kisautó.Mondjuk ha tennének alá egy normális futóművet..... Lehetett volna azzal menni,csak nem volt kifizetve kanyarban! :) De pl megnézném Kacseroval mit kezdene! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Lehetett volna azzal menni,csak nem volt kifizetve kanyarban! :) De pl megnézném Kacseroval mit kezdene! :) Szerited?Elolvasná párszor a hátsó rendszámtábláját a Corsának , hogy még1X ne szo@pjon ekkorát! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Szerited?Elolvasná párszor a hátsó rendszámtábláját a Corsának , hogy még1X ne szo@pjon ekkorát! :) Szerintem baromi ideges lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Hogy itt mennyi rosszindulat van. :) Csabi ne vedd fel, csak írigykednek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Hogy itt mennyi rosszindulat van. :) Csabi ne vedd fel, csak írigykednek. :) Dehogyis! Csak van egy napképű kisasszony a városban,aki azt hiszi,hogy az 1.4T mindent aláz. Majd ráébred,hogy azért van annál jobb is és van olyan kocsi,ami kanyarban is kivan fizetve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Majd ráébred,hogy azért van annál jobb is és van olyan kocsi,ami kanyarban is kivan fizetve! meg egyenesbenis! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Csak van egy napképű kisasszony a városban,aki azt hiszi,hogy az 1.4T mindent aláz. Tomival találkozott már? :) :) Ki is a hölgy, milyen autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Tomival találkozott már? :) :) Ki is a hölgy, milyen autó? Egy szőke szemüveges csaj. Piros Grande Punto az újabb fajta,1.4turbó! Bal eleje törött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Egy szőke szemüveges csaj... Bal eleje törött... Hehehe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 J0hnnynak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Dehogyis! Csak van egy napképű kisasszony a városban,aki azt hiszi,hogy az 1.4T mindent aláz. Majd ráébred,hogy azért van annál jobb is és van olyan kocsi,ami kanyarban is kivan fizetve! Ne aggódj. multkor összeakadt Zsoltival. Lenyomtak 5 kört, és a csaj maradt hátul. Egyenesben erősebb volt, de aztán jött a kanyar. Zsolti ott sem nagyon fékezett :D Aztán 5 kör után ott villogott Valkai mester seggében , ő meg nyomott egy satut. Asszem akkor fogta fel hogy nincs értelme többet küzdeni :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 De pl megnézném Kacseroval mit kezdene! :) Szerited?Elolvasná párszor a hátsó rendszámtábláját a Corsának , hogy még1X ne szo@pjon ekkorát! :) Na, kezdek kivi lenni, ki is ez... :lol: Mostanában úgyis bekostólgatnak... a héten volt már, micsu 3000GT, Pajeró(a nagyobb fajtából)... :lol: Szerintem 1 kis punytó sem lenne nagyobb kihívás... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Egy szőke szemüveges csaj. Piros Grande Punto az újabb fajta,1.4turbó! Bal eleje törött. Heni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Eh..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 J0hnnynak! :) http://img2.tar.hu/pjoc/size2/33557124.jpg Silence!You infidel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ne aggódj. multkor összeakadt Zsoltival. Lenyomtak 5 kört, és a csaj maradt hátul. Egyenesben erősebb volt, de aztán jött a kanyar. Zsolti ott sem nagyon fékezett :lol: Aztán 5 kör után ott villogott Valkai mester seggében , ő meg nyomott egy satut. Asszem akkor fogta fel hogy nincs értelme többet küzdeni :) :) :) Pont Zsoltiéknál voltam kint,onnan jöttem.Ő mesélte,hogy figyeljek mert van egy ilyen nőszemély. Erre mentem bent egy kört,hát pont össze akadtam vele. :D Beállt mellém,nagyon menni akart már a lámpától.Én nem siettem,Zsolti mondta,hogy a kanyart nem szereti a csaj! :D Hát úgy lett ahogy Zsolti mondta,egyenesben kaptam rendessen,de kanyarban...szánalmas volt. :lol: Csak azért nem autóztam körbe,mert voltak mellete a külsőben!A körforgónál végig toltam,aztán a rendőrség előtt is,ott már villantottam is neki,hogy haladjunk már vazee,kihül a vacsim! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts