Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ezt most úgy elképzeletem... :lol: :)Te csak NE FANTÁZIÁLJ rólam! :huh: :) :D ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Na ja... csak lehet, hogy nem ez a legjobb idő az egykerekezés gyakorlásához / megtanulásához! :) (na meg az orrkerékhez) :lol: Könnyebben megtalálod a holtpontot! Kis gáz-fék...nagy perec.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az a bizonyos Enzo Ilyen Enzo fotót találsz több félét, mert az Enzo nagyobb ütésre így reagál... szóval kettétörik a motor és az utastér között! :huh: Az oldalon van fent jó pár ilyen crash. Képpel nem idézük! Üdv: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Könnyebben megtalálod a holtpontot! Kis gáz-fék...nagy perec.. :huh:Most ugye a nagy széllel van a legnagyobb probléma... főleg a hirtelen széllökésekkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ilyen Enzo fotót találsz több félét, mert az Enzo nagyobb ütésre így reagál... szóval kettétörik a motor és az utastér között! :) Az oldalon van fent jó pár ilyen crash. Ne is mond..maradok az Astránál! :huh: Szegény Enzo tulajok..gyűjtsünk nekik, mint Izaurának! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 mindjárt megvan, hova menjenek az 1, 2 forintosok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azt írják, hogy ezt az ENZO-t egy orosz parlamenti képviselő - Suleyman Kerimov - a világ 72. leggazdagabb embere vezette. Röviddel ez előtt vette a gépet és igen nagy forgalomban száguldozott vele (nagyon gyorsan), amikor elveszítette az uralmát fölötte és egy fának csapódott, majd kigyulladt. Ő sok helyen megégett és kómába esett. A női utasa szintén súlyosan megsérült. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 (na meg az orrkerékhez) :huh: Az Isten meg a stoppy..Rossi rulez..de azért Talma a szívemcsücske: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mi van itt? Motorbuza topik? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Mi van itt? Motorbuza topik? :huh: JóvannaDezsőrulez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 JóvannaDezsőrulez :huh: Dízelbuza? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az előbbi (Endy által is linkelt) Ferka másik szögből. :lol: Ez egy picit arrébb tört szét... Ezt szintén mutattam már... ebből is hiányzik a moci... :huh: Ezt a három motor-kiejtős Enzo-t találtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 diesel-buza?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 tessék, itt egy Johnny-nak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Dízelbuza? :huh: Ne legyé: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 a stoppy..én is erre is gyakorlok :D csak én terepen... ;) (azért nem akarom keményen nyomni... de tudjam ezt is, ha kell! :D) Tudod, ha úgy hozza a szükség, hogy épp muszáj egy stoppy-val megállni! :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Te csak NE FANTÁZIÁLJ rólam! :huh: :) :) :D ;) :D Konkrétan NEM Rólad :D ;) Csak a helyzetet... de látom Endyka már linkelt is be FA & Motor képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 FA&MotorNem ezt akartad? "Faßa" ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 jaaa nem! :huh: Már értem! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Te csak NE FANTÁZIÁLJ rólam! :huh: :) :) :D ;) :D Vizuális típus! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem ezt akartad? "Faßa" ? :huh: Nem, de hogy világos legyen, már javítottam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 http://www.wherestheride.com/images/events...505%20001sm.jpg :lol: Ilyesmire gondoltam volna annyi különbséggel, hogy Speed van a fán! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Ilyesmire gondoltam volna annyi különbséggel, hogy Speed van a fán! :huh: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 :huh: :lol: :) :) Mer' kerekezés közben lefútta szellő....ami most is baromira fúj.Mozgatta is a Vekit hazafelé..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Omegát kellene venned.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts