J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ma vettem erre jegyet! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ma vettem erre jegyet! :huh: :lol: Mikor, hol, mennyi ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mikor, hol, mennyi ? :huh: Már alig volt jegy!1hét alatt szinte az összeset eladták! Én is csak pótszékre kaptam,bár elég jó helyre még! 2600Ft! Nekem megér ennyit!2óra tuti röhögés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 megkaptam a szokásos készülékupgradet a héten, elég fura: írták ugyan a leírásban, hogy teljesértékű böngésző van benne, de meglepett: tényleg teljesértékű böngésző van, benne... ami mégjobban meglepett: hiányolom a készülékből a pdfviewert... ..... és nem tudok youtube-ot nézni rajta.... sose gondoltam volna, hogy ezt el fogom várni egy telótól... letöltés tuti frankó, már ahol van hozzá háló: kb 55-75Kb-tel szaggat. és tényleg szaggat az a még furább, hogy hazamegyek és vár majd az 5.4kb/s..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Már alig volt jegy!1hét alatt szinte az összeset eladták! Én is csak pótszékre kaptam,bár elég jó helyre még! 2600Ft! Nekem megér ennyit!2óra tuti röhögés! Pfff, talán majd legközelebb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Pfff, talán majd legközelebb :) :huh: Na ezért nem is hívtalak fel déután,amikor a pénztárnál voltam!Tudtam,hogy úgyis lesz nyafogás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 :lol: Na ezért nem is hívtalak fel déután,amikor a pénztárnál voltam!Tudtam,hogy úgyis lesz nyafogás! :) Nem nyafogás ez, csak tudod az asszony sokba kerül. Kocsi+átírás+stb :) :D ;) Jah és ma hívott Zsolti, hogy lehet volna egy komplett szusi motor, váltóstól, mindenestől 30e körül, és szerinte nem lenne hülyeség beruházzak rá. Szal..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Max majd megyünk azt játszunk vele péntek esténként, ha széthajtom lesz tartalékmotor. 50-60-ig nagyon nagyon :lol: :) :) Csak félő, hogy nem tud az ember megállni vele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Max majd megyünk azt játszunk vele péntek esténként, ha széthajtom lesz tartalékmotor. 50-60-ig nagyon nagyon :lol: :) :) Csak félő, hogy nem tud az ember megállni vele :huh: Ha játszós autó kell,nem szusit kellett volna venni,hanem A Corsa GSi-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ha játszós autó kell,nem szusit kellett volna venni,hanem A Corsa GSi-t! :D Tudok én azt. Csak vicceltem, de ha már van (lesz) tartalékmoci akkor lehet nem fogom annyira kímélni. Mondjuk nem is vagyok az a fajta :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 SOK BOLDOG NÉVNAPOT a PÁL-oknak! Legfőképp PAJA Cartársnak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 SOK BOLDOG NÉVNAPOT a PÁL-oknak! Legfőképp PAJA Cartársnak! :huh: :lol: :) :) éljen a Főnök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 SOK BOLDOG NÉVNAPOT a PÁL-oknak! Legfőképp PAJA Cartársnak! :huh: Vizes-gázos királyság! :lol: Csatlakozom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Csatlakozom! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Soha nem voltam olyan szerencsés, hogy ilyesmi lányokkal járhattam volna.Pedig jó lett volna.Csak kevés voltam$.S, mivel nagyon sokuknál ez dominált, így némi ellenszenv alakult ki emiatt irányukba.Jobban szeretem/szerettem azokat a lányokat, akikben van v.mi egyedi, ami úgymond karakteresé teszi őket.Legyen ez egy őszinte, megigéző szempár, v. művészi száj......ilyesmi.De semmi csicsa, meg műdolgok. Hátígyhát...... :lol: Ismerős, de végül is örülök a végeredménynek, ahogy mostanra alakult. Szerencsés vagyok. Szép is, közel is lakik, Morzsát is elviseli... igen drágám, azonnal elmosogatok! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Boldog névnapot kívánok én is a Páloknak! Cartársak,tiszta ideg vagyok!Vettem egy NOKIA E51i mobiltelefont,egészen 4 teljes napig működött.Bevittem a nokia szervízbe,ott közölték velem,hogy 3 hét múlva érdeklődjek,hogy kész van-e.Mondtam nekik cseréljék ki de a válasz "az nem olyan egyszerű" volt.Ugyhogy nyugodt vagyok mint nyúl a hurokban. További szép napot,kellemes hétvégét mindegykinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 ezért van régi Nokiám az már nem romlik el ha eddig nem tette :huh: de azért van egy mégrégebbi is tartalékban ami a 3. emeletről esett és ma is OKÉs most a 6500 classic tetszik nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangya Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Szép jó napot! Tegnap előtt este hazafelé jövet kanyarodásnál morgó hangot hallottam.Hazaértem motorháztető fel, szervóolaj locsolt kifelé a kupak szelepnél. Megállapítottuk hogy a szervónak annyi. Ma megyek a bontókba és azt mondták hogy 20eFt . Nem akarom elhinni hogy azért a marék vasért ennyit elkérnek. Mivel ebben (93-as 1,7d , 255000km) vékony szíjas van , lehet hogy az sem bírja sokáig(mivel az is hasonló évj. lehet) A másik lehetőség a feljavítás ,ami 30e ,vagy több. Azt kérdezném , volt -e már valakinek hasonló problémája és melyik verzióval oldotta meg Köszönöm a válaszokat ,most megyek dolgozni , 10 után jövök Üdv:hangya Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Szép jó napot! Tegnap előtt este hazafelé jövet kanyarodásnál morgó hangot hallottam.Hazaértem motorháztető fel, szervóolaj locsolt kifelé a kupak szelepnél. Megállapítottuk hogy a szervónak annyi. Ma megyek a bontókba és azt mondták hogy 20eFt . Nem akarom elhinni hogy azért a marék vasért ennyit elkérnek. Mivel ebben (93-as 1,7d , 255000km) vékony szíjas van , lehet hogy az sem bírja sokáig(mivel az is hasonló évj. lehet) A másik lehetőség a feljavítás ,ami 30e ,vagy több. Azt kérdezném , volt -e már valakinek hasonló problémája és melyik verzióval oldotta meg Köszönöm a válaszokat ,most megyek dolgozni , 10 után jövök Üdv:hangya Joee-nak volt hasonló problémája,de ha jól emléxem ő bontottat vett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Joee-nak volt hasonló problémája,de ha jól emléxem ő bontottat vett! Igen, es ha minden igaz akkor benzines szervot sikerult rarakni, mivel a szíj nem passzolt. Félő volt, hogy nem lesz neki elég a fordulat, de szerencsére szépen dolgozik. (kop kop kop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Cartársak,tiszta ideg vagyok!Vettem egy NOKIA E51i mobiltelefont, Én is már szívtam Nokiával. azóta nem bízok egyben sem!! kivéve az ősöreg 5110-esemet. :huh: és: Boldog Névnapot Pajának!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 BOLDOG NÉVNAPOT PAJA!!!!! Joee & Reni Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Köszönöm szépen a jókívánságokat.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Köszönöm szépen a jókívánságokat.... :huh: Sok Boldog Névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts