berlina Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ma véletlen lőttem ebayen egy vadiúj varajet karbit 16juróért, 100ért szokott elmenni, ha vadiúj... tud valaki segítni németbe utalás ügyében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Tegnap átírattam aZasszony szusiját. 47.000 lett a végeredmény. Többre számítottam :huh: Anno ennyiért írattam át Dezsőt! Durván felment az ára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Anno ennyiért írattam át Dezsőt! Durván felment az ára! Hát jah, csak mindenki azt mondta 60.000 körül lesz. Így én már örültem a 47-nek is. 8 évvel ezelött a trabantomra jócskán kevesebb volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hát jah, csak mindenki azt mondta 60.000 körül lesz. Így én már örültem a 47-nek is. 8 évvel ezelött a trabantomra jócskán kevesebb volt :lol: Anno mikor vettem a Vekit, 89e.ft-ot adtam az átírónéninek.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tegnap este kicseréltük Bazsinál a fékem. hát ezt is kifizettem, a tárcsa válla már rajzolt a vasba :huh: 69.000km-t bírt ki. textar Köszönet Udinak a GM számokért, szombaton megcsináljük az ablakot is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 tegnap este kicseréltük Bazsinál a fékem. hát ezt is kifizettem, a tárcsa válla már rajzolt a vasba :huh: 69.000km-t bírt ki. textar Köszönet Udinak a GM számokért, szombaton megcsináljük az ablakot is. Lassan ki lesz cserélve az összes alakatrész újra az ótóban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Lassan ki lesz cserélve az összes alakatrész újra az ótóban :lol: Ilyenkor kell eladni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ilyenkor kell eladni! :huh: Akinek van esze és ilyet keres, ilyenkor vesz meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Akinek van esze és ilyet keres, ilyenkor vesz meg :lol: Sajnos nem gondolkodnak a népek.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Gepárd jelentkezz SOS SOS!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Gepárd jelentkezz SOS SOS!!! Telefon?Pl? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 mi a francnak kell alkalmazni vkit papírok nélkül akár egy félóára is? és ha nem jóakaró miatt lenne most a gond, hanem mert ráesik egy féltégla? kölcsönzőn keresztül kölcsönözzétek ki 3 napra, ha beválik akkor meg állománybaveszitek. és minden sima... MIért van olyan számlanélkül meg stb...... miért miért miért, gondolom neked mindenről számlad van amit megörzöl 5 évig és még sorolhatnám ja persze és gondolom 2-3 válalkozasod. Sajnso igy alakult, megszívtuk ez az igazság. De nagyon jo lenne kitalálni ki volt a jóakaró.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 és mégis lehet még tovább ragozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 De nagyon jo lenne kitalálni ki volt a jóakaró.... Az a gáz, hogy ha névtelenül tette, akkor nem lesz meg.Ha neve is volt, előbb-utóbb előkerül. :huh: és mégis lehet még tovább ragozni... Nos.....kicsit nemszépdolog, kétségtelenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 MIért van olyan számlanélkül meg stb...... miért miért miért, gondolom neked mindenről számlad van amit megörzöl 5 évig és még sorolhatnám ja persze és gondolom 2-3 válalkozasod. Sajnso igy alakult, megszívtuk ez az igazság. De nagyon jo lenne kitalálni ki volt a jóakaró.... Bárki megteheti névtelenül a feljelentést,azt nem firtatják hogy ki tette! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Gepárd jelentkezz SOS SOS!!! Esetleg füstjelek?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Este nézzétek 19.00-kor a KTV-t és benne a Hírös Híreket!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Este nézzétek 19.00-kor a KTV-t és benne a Hírős Híreket!!!! jah :huh: ezt is leszerveztük denemvoltegyszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 jah :huh: ezt is leszerveztük denemvoltegyszerű Bammeg amikor hívtál még javában dolgoztam. Majd holnap elmesélem a részleteket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Este nézzétek 19.00-kor a KTV-t és benne a Hírős Híreket!!!! Nálunk nem fogni az ilyen világadókat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nálunk nem fogni az ilyen világadókat :lol: Elvileg innen le lehet szedni a friss Hírös Híreket. Nemtudom mikorra lesz fent a mai adás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 úgynézem kb 2nap mire fent van de holnap meglesz a dvd majd youtube-ra feltóljuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Elvileg innen le lehet szedni a friss Hírös Híreket. Nemtudom mikorra lesz fent a mai adás :huh: Oké, köszi, majd ránézek. Amúgy mi lesz benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Remélem a karácsonyra tervezett ajándék átadás lesz benne... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szerintem megtaláltam a riporter lányt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts