Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 csssssssssssss psssssszzzzzt Inkognitóban vagyok! :huh: A fönöki gépről írok,ahol melózunk!Behoztam a céges laptopot és kihúztam a hálókábelt a fönöki gépből! Na most onnan jön a net! :) Értem én, hogy fogom-viszem számítógép, de miért van a falhoz drótozva??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 csssssssssssss psssssszzzzzt Inkognitóban vagyok! :huh: A fönöki gépről írok,ahol melózunk!Behoztam a céges laptopot és kihúztam a hálókábelt a fönöki gépből! Na most onnan jön a net! :) Mi főnököd száma ? Felhívom, hogy küldte neki egy mailt, nézze már meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Csendesebben,mert felébrednek és kiderül.hogy lopom a netet! :huh: Éljen a DHCP! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na elteszem magam holnapra, 5-kor ébresztő van! :huh: Holnap már otthonról jelentkezem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Na elteszem magam holnapra, 5-kor ébresztő van! :huh: Holnap már otthonról jelentkezem! :lol: Jóéjt! Holnapra jó utat hazafelé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ma rámdudált egy kék caravan, azt sem tudtam hova kapjak, hát én is dudáltam :huh: Szombaton délután csináljuk Anyuék H caravanján a tempomatot Bazsinál, aztán nekem fékbetétcsere elöl. Akinek van kedve jöhet: Losi? Jhonny? Udi? Többiek? Aki jön, szombat 12:45 Tormási szélmalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 akkor meg pláne már az én memóriám sem a régi :) nem emlékszem hol kivel...a minap is rámköszönt egy szöszi a malom parkolóban, azt sem tudtam kicsoda de azt sem tudtam mit mondjak a Csillának! Első szava nem az volt, hogy ki ez hanem hogy dugt@d? érdekes...aztán beugrott :) A saller után ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 de má mikó! nincs saller csak vacsora nincs :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 asszem most offoltam egy párat...bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 de má mikó! nincs saller csak vacsora nincs :lol: Érdekes, hogy ezt mondod. Olyan vékonyabbnak tűnsz mostanában :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Az elmúlt napokhoz képest, kissé hüsss volt ma hajnalban.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 jah meg is lepődtem, hogy izzítottunk :huh: úgy fest még sincs tavasz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 előbányászom a bicajom, mit nekem vectra :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 http://www.traccebikes.com/ita/team/foto/B...r_la_pace_2.jpg előbányászom a bicajom, mit nekem vectra :) :) :D Ha megvársz, akkor én is pumpálok az enyémbe..........meg sztem jönnénk páran! ;) :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ha megvársz, akkor én is pumpálok az enyémbe..........meg sztem jönnénk páran! :) :lol: :huh: Hát a pumpálásról nekem így már egyből más jutott eszembe... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 http://www.traccebikes.com/ita/team/foto/B...r_la_pace_2.jpg előbányászom a bicajom, mit nekem vectra :huh: :lol: :) Elküldjem a hsz-t Csillának? Vazze éhen is döglenél!! :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Bács Kiskun. Van ugynézki egy névtelen jóakaronk a faluba és feljelentett minket hogy feketén dolgoztatunk emberekt. Ami igazabol nem jott be csak januártol van egy srác akit fel akarunk venne és apu mondta neki hogy jöjjön be januarban megnezzuk hogy megy neki és meglassuk. Hát kifogták. Itt kellene valamit simitani ha lehet Kedves barátom,nem akarlak elkeseríteni de ezzel már nem sok mindent lehet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Kedves barátom,nem akarlak elkeseríteni de ezzel már nem sok mindent lehet tenni. Dehogynem.Kideríteni, hogy ki volt a bejelentő, aztán eltörni a kezeit.......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Kedves barátom,nem akarlak elkeseríteni de ezzel már nem sok mindent lehet tenni. nekem 4 órát dolgozott bizonyíthatóan egy emberem, 200.000-et kaptam érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Most jövök a kajáldából, ssszóltam hogy legyen palacsinta bőven. Jah és kivel futottam ott össze pacalevés után ? Tomi jött és rakatott össze egy extra hambit. Végülis csak a hamburgerpogit cseréltette ki rántotthúsra :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Ma rámdudált egy kék caravan, azt sem tudtam hova kapjak, hát én is dudáltam :lol: Igen, azok mi voltunk Pajával... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Igen, azok mi voltunk Pajával... :lol: S, hogy bírod? :) Hogy nem megy! :) Kicsitsenem! :D Cserébe viszont kevesebbet fogyaszt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 S, hogy bírod? :) Hogy nem megy! :) Kicsitsenem! :D Cserébe viszont kevesebbet fogyaszt? :huh: Nem én vezettem...hanem Paja, mivel az Ő autója ;) Munkaidőben meg amúgy sem lehet száguldozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Munkaidőben meg amúgy sem lehet száguldozni :huh: Értem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Tegnap átírattam aZasszony szusiját. 47.000 lett a végeredmény. Többre számítottam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts