Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ma megyek az alkuszomhoz, dután okosabb leszek, vagy szomorúbb Okosabb lettél? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nagymányok! Akkor ez nem jött be, ha a közelbe jöttél volna, és ráérsz akkor talizhattunk volna. Így viszont a Mediterránosok közelebb vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Okosabb lettél? :) :lol: Csodák márpedig nincsennek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Csodák márpedig nincsennek! :lol: :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 na, úgy látom a szekcióból mindenki költözködik/ne. :huh: én is úgy vettem az Astrát, hogy "amig nem veszünk házat, ebben álljon a pénz", de mostmár nincs szivem eladni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 na, úgy látom a szekcióból mindenki költözködik/ne. :huh: én is úgy vettem az Astrát, hogy "amig nem veszünk házat, ebben álljon a pénz", de mostmár nincs szivem eladni..... Mi már nem akarunk. Viszont van ezer dolog a ház körül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 be kell fogni a komatagokat fűnyírni, kertet ásni, kerítést festeni.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 be kell fogni a komatagokat fűnyírni, kertet ásni, kerítést festeni.... :huh: Amit a legjobban utálok az a festés. Sajnos nekünk is azzal kell majd kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Amit a legjobban utálok az a festés. Semmi gond, akkor megnyerted a fűnyírást! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 be kell fogni a komatagokat fűnyírni, kertet ásni, kerítést festeni.... :lol: nana, csak óvatosan az effajta elképzeléssel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Belefér. Eddig a tizesben úgysem tudtál füvet nyírni... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nana, csak óvatosan az effajta elképzeléssel :huh: Van aki camping székből is tud "dolgozni" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nana, csak óvatosan az effajta elképzeléssel :huh: Félsz mi? Te már fogtál a kezedben lapátott minállunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Te már fogtál a kezedben lapátott minállunk :lol: Messzire dobta? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Messzire dobta? :huh: Nem!De ügyesen támaszkodott rajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Messzire dobta? :lol: Érdekes, de nem dobta el :huh: Sőőőőt, szóríította :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Harcostársak!Mijezakihalccság? :huh: Astra + Astra = 2 Astra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Viccet félretéve, köszönöm is neki és Pajának azt a lapátfogdosást!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Astra + Astra = 2 Astra... :huh: Gratula az "új" szerzeményhez... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Félsz mi? Te már fogtál a kezedben lapátott minállunk :lol: Nem félek, de nem biztos hogy fogsz még többször ilyet látni. :huh: Viccet félretéve, köszönöm is neki és Pajának azt a lapátfogdosást!! Nincsenmit! A jó Cartárs ott tud, ahol segít! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Majd pénteken iszunk rá..... :) :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Majd pénteken iszunk rá..... :D :lol: :) Csak ne annyit mint a főnökünk, hogy vasárnap, egész délelött "telefonált"... :huh: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 szóval nem tudom, hogy okosabb vagyok-e, www.aig.hu ? ismeri valaki? Olyan számokat mondanak hozamra, hogy lefordulok a székről. Már csak azt nem értem, hogy a Magyar Állam miért nem ebbe fekteti a pénzét, sokkal nagyobb lenne a GDP. B Vectra ---> A Vectra = az egyel kisebb vectra de csak autómata :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 B Vectra ---> A Vectra = az egyel kisebb vectra de csak autómata :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts