Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 igazad van a többit már a Telo és Nyuszifül házasélete.... topicban :lol: :lol: :lol: És ki lesz közületek az oldalborda? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nyuszka! Van illen topic? már nincs az Astra G tulajok és barátaik cseverésznek lett átnevezve egy időre :lol: :lol: nem is értem miért. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 És ki lesz közületek az oldalborda? :lol: :lol: már klubtag vagyok :evil: és szervezem a debreceni szekciót :lol: így senki, de gondolom tipped azért lett volna, hogy nem én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Hajrá Debrecen!!! Azért Telo válaszára is kíváncsi lennék. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Hajrá Debrecen!!! Azért Telo válaszára is kíváncsi lennék. :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: na jó lelépek, hagylak benneteket, mert a végén kapok a garázdálkodásért s akkor a másik szemem is feldagad 8) ja még a mediterránook is meghívtak, topicot lendíteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Szóval péntek.Hm.Igyexem. Nyuszifül!Írtam p.ü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Dénes nemrég hívott, ő is el fog jönni egy kis időre, tehát aki szeretne vele találkozni, illetve egy kis meglepit is látni, az időzítsen fél órával korábbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Vettük az adást! Remélem végzünk addigra!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Üdv Udi! én is olvastam abemutatkozód. :lol: Általánosidős koromban minden nyarat ott kellett végignyaralnom... Meg a szigemben is az van írva, h : KKfháza. ezt nagyon nem szeretem, mert nagyon hosszú. Szivesebben születtem volna Szegeden pl., mert az minden szaggatott vonalra kifér. Irígylem is aztokat akik Szegeden születtek. De pl Üllőn már nem szivesen születtem volna, az nem tetszik... Vagy Pilisen se. ----- Holnap reggel 7re megyek én is Műszakizni, most a KPM-hez, azt igérték nem kell várni.. :lol: Most nem szereltem rajta semmit azóta, csak lemostam, na még megnéztem világítanak-e az izzók... Remélem holnap este már nem kell OFF autóval mennem talira... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 KPM Kecskeméten lesz? Ha igen akkor elég húzós a dolog, ők alaposan átnézik a kocsit. Ha időben akarsz végezni, javaslom reggel 6-ra legyél a kapuban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nálunk KPM-hez műszakváltás előtt kb. fél órával érdemes érkezni, akkor már sietnek haza és sokkal lazábbak! :lol: Bár már régen jártam náluk. Itt még az új autókat, az első műszakisokat is gyakran kivágják műszről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 jó ott leszek 6ra. :lol: nem világít az a kib** ködzárfény hátul. :lol: , úúúúgy fog maradni, és pont. persze biztos lesz más is amibe beleköthetének, most nyugodtabb leszek, és majdcsak lesz vhogy. a múltkor csak az a 2 hiba volt, hátha nem gyarapszik. szabit se kaptam, a múlthéten reg-eltem, ez volt a legkorábbi időpont holnapra, aztán megyek melózni, sietni kéne... :lol: Nekem is mesélték a Márkában, hogy voltak olyan off autók, amiket vám után azonnal teljes fékcserére vittek házon belöl, mert 20% fölött ingadozott..., de a story szerint ez már rééégen volt. (a ködös országból származók, amelyikekből már nem lesz több új) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Zotya! Lélekben Veled vagyunk!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nekem a multkor a MAK vizsgán másfél órát kellett várnom. 7-re volt időpontom, 6után ott is voltam a csukott kapu előtt,6:45kor befutott a kapukulcsos, begurultam mint első auto, de már ketten álltak előttem tegnaprólotthagyottak. Reggeli+kávé+duma dolgozni senki sem akart. Nagynehezen elkészültek a papírok ami feltétele volt a padragurulásnak. Bement egy off autó "a ti autótok" kb 45percig mérték a tetves zöldjét. majd egy omega gurult be szépen vizsgázott utána én jöttem. márcsak 15perc és mehettem is haza az új matricámmal. péntek OK 18:30körül arra megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 Nekem is jó a péntek,ha addig anyám nem töri össze a jószágom! :pale: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :lol: :lol: cooooooooool csak a pénztárra kellett várnom, mert 7:30kor nyit, tényleg alapos szemrevételezéses és műszeres vizsgálat történt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Dénes nemrég hívott, ő is el fog jönni egy kis időre, tehát aki szeretne vele találkozni, illetve egy kis meglepit is látni, az időzítsen fél órával korábbra. Ott leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Idézet: Álltalában cseverészés, meg a kiskörúton száguldozó önjelölt autóversenyzők nézegetése.Aztán Szeliden már más lesz a helyzet. Szelid? Hol van több info? Szóval szerveződés alatt van egy szelidi buli, ahová mindenki jön, aki tud, meg nem megy Gregékkel repülni.Vagy utána lejön hozzánk.Az időpont még egyeztetetés alatt van, de valószínű a július 16.-a, vagy környéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Hello! Szerintem nagyon penge szekciótali volt a mai. Csinált képeket leszedhetitek a joee.myftp.org-ról. User : MOTE Pass : MOTE Ha nem működne szóljatok, mert mindenki hibázhat :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Sziasztok... igazán sajnálom, hogy lemaradtunk a kisautómmal a mai taliról és a fotózásról... :lol: De remélem, hogy jövő hétfőn már tényleg véglegesre összeáll a szekér... és végre tökéletes lesz a klímám... (kicsit már kezd teli lenni ezzel a dologgal a hócipőm). A legszarabb az egészben, hogy már megint itt egy hétvége a kisautóm nélkül... :lol: Tiszta lelkibeteg vagyok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Sziasztok... igazán sajnálom, hogy lemaradtunk a kisautómmal a mai taliról és a fotózásról... :lol: De remélem, hogy jövő hétfőn már tényleg véglegesre összeáll a szekér... és végre tökéletes lesz a klímám... (kicsit már kezd teli lenni ezzel a dologgal a hócipőm). A legszarabb az egészben, hogy már megint itt egy hétvége a kisautóm nélkül... :lol: Tiszta lelkibeteg vagyok! :lol: Nem a szölő savanyú,meg jó dolog a klima,de ilyenkor örülök egy picit hogy az én olajkályhámban szinte alig van elektronika és luxus!Ebből a szempontból örökélet! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Szeritnem is nagyon jó volt a péntek este! :lol: Jó gyorsan haza is értünk, rátapadtam egy pögó 407-re...... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Haga az asztal amit említettem tegnap a tescóban: Ezen elfér az egér is!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 De vajh' hol lehetnek azok a gyönyörűséges képek? :roll: JOOOOEEEEEEE! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 De vajh' hol lehetnek azok a gyönyörűséges képek? :roll: JOOOOEEEEEEE! :twisted: Már mükszik. Bocs, csak kikapcsóltam kicsit a géepet :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts