J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nekem frankón ennyi a testzsír%om! :) Le lett mérve! :) Szal én baromi jóó vagyok! :D Hát nem vagy éppen szalonnának való! ;) Nem baj,majd kolbásznak jó lesz! :huh: Húsmalac! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hát nem vagy éppen szalonnának való! :) Nem baj,majd kolbásznak jó lesz! :huh: Húsmalac! :lol: Kisit érdekesen beszél a szakkomentátor, de a videó jó! :) KLIKK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 nem mondták, hogy a sárga kupak alá kell tölteni nem mellé :huh: miféle sárga kupak? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Fogyid milyen?Mert ha az is megemelkedett, akkor lehet célszerű lenne mérni némi kompressziót.Ha az okés, akkor jöhet a szelepszárszimering.... :huh: Fogyi nem emelkedett, én is erre gondoltam! Csak most nincs idő megcsinálni, kell az autó. Ha kész lesz a C-Max, akkor majd lesz vele vmi. Lehet, hogy piac! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kell egy ilyen verda! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 C20XE-vel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 C20XE-vel? :huh: Elég lenne bele az NE is! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 :huh: egyezerforintos telifény: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 :lol: egyezerforintos telifény: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...forum/89_u4.jpg http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc.../forum/7_u3.jpg Nagyon tutik! :huh: :) De van egy másik téma, oda is be lehetne linkelni őket.Corsa-Tigra/Corsás képek...... Zoli!Jössz holnap talira?Volna egy kiszedett alapjárati léptető, amit szeretnék odaadni, hogy az UH-s kütyüdbe bele tudnád-e tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 megpróbálok átmenni, vagyis idöben hazaérni, mostanában csak 10-re sikerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 de nem mégse, inkább csak holnap mennék át megnézni Nyertem-e sevi kombit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 de nem mégse, inkább csak holnap mennék át megnézni Nyertem-e sevi kombit... Rendben, akkor össze kellene talizni, és átadnám!Vettem a régi helyett egy újat, de ez sem 100as...... :huh: Dobsz PÜ.ben egy tel.számot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Van raktárról 250grammos Tchibo familym 6 darab és egy Wiener Extra, darabonként 286ftos egységáron. Ugyanitt 20gigás winyó eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Továbbítottam az önéletrajzod!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Továbbítottam az önéletrajzod!! Hívni akartalak mánn', hogy mijaszitu........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 én is esélyes vagyok ám a 3 sevire. :lol: meg cd-re. bármi is van rajta, ami ingyen van, jöhet. :) bár erről az a mondás jut eszembe, hogy a kollégista főiskolás mindent megeszik, ami ételnek látszik és ingyen van... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 bár erről az a mondás jut eszembe, hogy a kollégista főiskolás mindent megeszik, ami ételnek látszik és ingyen van... :huh: és ami akciós a boltban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Szerintem 1milka körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Gepárd éppen most intézi az övét, szal tud majd adni helpet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Losi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egy kérdés azokhoz, akik már vettek házat: mennyi a járulékos költség? Úgy értem, mennyi az az összeg, amit mindenképp ki kell fizetni kp-ban? (ügyvéd, bejegyzések, efféle plusz sz@rság a vételáron felül) Gondolom kölcsönre vennétek, ebben az esetben: Hiteles tulajdoni lap kell 2-3 alkalommal ez 4000Ft/db Hiteles térképmásolat: 3000Ft Címjegyzékbe vétel 6000Ft Közjegyzői díj (függ az igényelt kölcsön nagyságától) Kb:20-50.000Ft Értékbecslői díj Kb: 30.000Ft Számlanyitási díj: 50-100.000Ft Ügyvédi díj kb:50.000Ft Nagyjából, összesen: 200.000Ft Ja és van még az illeték azt most nem tudom, hogy mennyi, mert sok tényező befolyásolja. Legrosszabb esetben 10%-a lakás árának. (faterom fizetett ennyit a Balatonnál) de első lakásnál vannak kedvezmények, és ott 4-6% körüli az összeg, de ezt nem tudom pontosan. Közben rátaláltam A lakásvásárlási illeték négymillió forintig a vételár 2%-a, négymillió feletti rész 6%-a. Garázs, és egyéb nem lakás céljára szolgáló ingatlan átírási illetéke 10%. Ezen felül a jelenleginek ki kell fizetni az összes rezsiköltségét. Plusz még amit az újba akarsz, de az meg már opcionális, ti döntitek el mikor mit, és attól függ a mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Losi! :lol: Egyelőre az a legvalószínűbb, hogy az autó egyedi példány marad, bár nem kizárt, hogy az eredeti Type-RR-hez hasonlóan ebből is készül majd egy kisebb sorozat a legtehetősebb japán Mugen-rajongóknak, vagy forgalmazni kezdik az autó különleges alkatrészeit. Jellemző...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Gepard: köszönöm.... (hát, durva sok pénz, ebből lehetne venni egy kadett gsi-t, amit már régóta szeretnék... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 pl ezt: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts