corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én viszont sose szúrlak ki a kiskőrösi forgalomban.... Viszont a Rapidban motorcsere lesz valószinűleg. Elegünk van a karburátoból, hogy szakadjon meg, mindig elcsesződik. Favorit motor rulez..... (egyáltalán, micsoda szörnyű instabil, macerás dolog a karbi?? kézi szivató meg egyéb biz-bazzok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én viszont sose szúrlak ki a kiskőrösi forgalomban.... Viszont a Rapidban motorcsere lesz valószinűleg. Elegünk van a karburátoból, hogy szakadjon meg, mindig elcsesződik. Favorit motor rulez..... (egyáltalán, micsoda szörnyű instabil, macerás dolog a karbi?? kézi szivató meg egyéb biz-bazzok) Vigyétek leHajósra.Majd Peti tesz bele "rendes" motort! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 C20NE? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 C20NE? :) :) Ez számára Istenkáromlásnak minősülne! :D C20XE-t!! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Most veszem csak észre, megint Warwolf vagy. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Most veszem csak észre, megint Warwolf vagy. :lol: Télleg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ... megint Warwolf vagy. :huh: Már egy ideje... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Már egy ideje... :) :lol: De má mikóóóó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Csak azt nem aki szemben közlekedik és villog is. :lol: A körúton karistoltál a Reál felé, a kőhíd utcai lámpa irányából. Melyikkel voltam?Forddal? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Melyikkel voltam?Forddal? :huh: Dezsővel, 4 után 10 perccel kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Most veszem csak észre, megint Warwolf vagy. :huh: Néhányan jelezték, hogy nemgyerebe a Corsawolf nick, aztán így kb. 2 hete jeleztem Mkéknek, hogy uninstall.... :lol: S, kb. 3 perc múlva újra a régi lettem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Már egy ideje... :) :huh: Hát, ha Edit nem mondja, nekem fel sem tűnik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Dezsővel, 4 után 10 perccel kb. Biztos máshol járt az agyam! :huh: Na meg ki vesz észre egy hétköznapi színű astrát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Néhányan jelezték, hogy nemgyerebe a Corsawolf nick, aztán így kb. 2 hete jeleztem Mkéknek, hogy uninstall.... :lol: S, kb. 3 perc múlva újra a régi lettem! :) Én még mindig azt mondom,hogy legyél Losi vagy Wolfi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Na meg ki vesz észre egy hétköznapi színű astrát? :huh: Pl: ÉN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Pl: ÉN! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Én még mindig azt mondom,hogy legyél Losi vagy Wolfi! :huh: Háátt Eénn vagyok!Nemismérsz meg? :) Amúgy mivel baromi sok dolgom van, letöltöttem a Totalcar honlapjáról azt a műsort, ahol az EVO-t ill. az STi-t tesztelik. Nemsemmi 2 vas, az 100.Az EVO szívszerelem.Az STi szintén, bár főleg a hangja..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Háátt Eénn vagyok!Nemismérsz meg? :huh: Róóóóóóland!Te vagy az? :lol: Adjál már egy sört! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Losinak az aláírásához találtam. " Mennyi legyen ez az ideális arány? Férfiak esetében 30 éves kor alatt 14%-20%, 30 év felett 17%-23%" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Losinak az aláírásához találtam. "Férfiak esetében 30 éves kor alatt 14%-20%, 30 év felett 17%-23%" "Attól, hogy homokba dugod a fejed, az élet még seggbe b@sz!" /Dr. Csernus/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Mi az összefüggés amit értenem kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Amúgy mivel baromi sok dolgom van, letöltöttem a... Jó munkahely... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Mi az összefüggés amit értenem kéne? Kb annyi mint a tiédnek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kb annyi mint a tiédnek! :huh: Nekem frankón ennyi a testzsír%om! :lol: Le lett mérve! :) Szal én baromi jóó vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jó munkahely... :) :) Előtte azé' nem uncsiztam! :lol: Meg kül.is nekem is kijár a pihenés.........amíg nem lesznek felrakva a kamerák... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts