corsarulez Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ejjj Sanya!Dinka vagy! :) Azt kellett volna mondanod,hogy megcsípte és te szájrátéttel gyógyítasz vagy azonnal kitudod szívni a mérget! :huh: Azt,hogy hol csípte volna meg a fantáziádra bízom! :) Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!! Csiga eladná a Szeniket, (több darab - 3) ezt biztos forrásból tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Edit! Mit keresett a Rapid az Agro Line parkolójában múlthéten? Tudod,ott kint az akasztói útról balra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 KOMA kém :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 KOMA kém :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Csiga eladná a Szeniket, (több darab - 3) ezt biztos forrásból tudom. :) Hm........ :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hm........ :huh: :lol: Van neki egy 24v-s Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hm........ :huh: :lol: Ilyen üa árak melett nagymocit? :) Az átíratásról már nem is beszélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Ilyen üa árak melett nagymocit? :huh: Az átíratásról már nem is beszélve. Tudom, csak mégis.......Hm.......Amúgy meg Flextec! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tegnap beszéltem vele, és én is agyalok rajta. Megvehetnénk szekciópénzből :huh: úgy sincs mit hekkelni A Corsa nincs, Losinak jó az autója, Johnny astra kész...nem is folytatom Szerintem beszéljünk róla valamelyik este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Tegnap beszéltem vele, és én is agyalok rajta. Megvehetnénk szekciópénzből :lol: úgy sincs mit hekkelni A Corsa nincs, Losinak jó az autója, Johnny astra kész...nem is folytatom Szerintem beszéljünk róla valamelyik este... Kérdéses az ár.Sztem mivel itthon nincs ilyen eladó, bizti nem olcsó péézért adná..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nem kell aggódni lesz mit "hekkelni" hamarosan.... xenon, légrugó, digit klíma + középkonzol átalakítás, carpc, tempomat, hifi stb. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ....úgy sincs mit hekkelni A Corsa nincs, Losinak jó az autója, Johnny astra kész...nem is folytatom Szerintem beszéljünk róla valamelyik este... Jövő héten költözöm, készüljetek erővel. Utána úgyis mindenki csak aludni akar majd. :huh: Azt, hogy melyik nap lesz a nagyon pakolós még nem tudom, de a menü marhalábszár pöri lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kamion kell? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jövő héten költözöm, készüljetek erővel. Utána úgyis mindenki csak aludni akar majd. :huh: Azt, hogy melyik nap lesz a nagyon pakolós még nem tudom, de a menü marhalábszár pöri lesz. :lol: Aztán én hogyhát?He'? :) Mer' a pöriből ennék ám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ....Kell egy olyan autó amin van mit szerelni.... Mi lenne az ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Aztán én hogyhát?He'? :huh: Mer' a pöriből ennék ám! :lol: Ha enni kell,rám is számíthattok! :) :) Szerelni való is lenne,az enyém elkezdte enni az olajat.800 km 1 lityi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kérdéses az ár.Sztem mivel itthon nincs ilyen eladó, bizti nem olcsó péézért adná..... :huh: 100.000.- hoppá 1500adik hsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 elkezdte enni az olajat.800 km 1 lityi! nem mondták, hogy a sárga kupak alá kell tölteni nem mellé :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ha enni kell,rám is számíthattok! :huh: :lol: Szerelni való is lenne,az enyém elkezdte enni az olajat.800 km 1 lityi! Fogyid milyen?Mert ha az is megemelkedett, akkor lehet célszerű lenne mérni némi kompressziót.Ha az okés, akkor jöhet a szelepszárszimering.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jövő héten költözöm, készüljetek erővel.... Úgy érzem kicsit csúszik a dolog.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 aha esetleg Tibi Bácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 aha esetleg Tibi Bácsi? Nemkicsit volt gáz szegény Veki amit néztünk...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Mit keresett a Rapid az Agro Line parkolójában múlthéten? Az Eckerle parkolója. Ottan dógzódik a Peti. Már ha nincs Németországban.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Az Eckerle parkolója. Ottan dógzódik a Peti. Már ha nincs Németországban.... :huh: Áháááááá! Vigyázzatok!Mindent látok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Áháááááá! Vigyázzatok!Mindent látok! :huh: Csak azt nem aki szemben közlekedik és villog is. :lol: A körúton karistoltál a Reál felé, a kőhíd utcai lámpa irányából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts