warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én nem vagyok az a nagy szerelőmágus. Félek az ilyen gépektől. Az ára az jó, de fene tudja mennyit kell rákölteni még..... Esetleg v.mi ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az ára az jó, de fene tudja mennyit kell rákölteni még..... Kell, az tuti...és nem is keveset... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én nem vagyok az a nagy szerelőmágus. Félek az ilyen gépektől. Az ára az jó, de fene tudja mennyit kell rákölteni még..... Nem olyan gáz azért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Esetleg v.mi ilyesmi? Az a bajom ezzel a vonallal, hogy tudom hogy strapabíróak, de ha romlik akkor egy vagyon hozzá minden. (aszongyááák) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 De 3K-ért pl. egy ilyen gépet megvenni.....pl.......:D Aztán majd később jöhet a többi. :huh: Akkó méi nem veszed meg? :D játszósautónakkicsipénzértunatkozósnapokra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Az a bajom ezzel a vonallal, hogy tudom hogy strapabíróak, de ha romlik akkor egy vagyon hozzá minden. (aszongyááák) Ne gondold..... :D Akkó méi nem veszed meg? :lol: játszósautónakkicsipénzértunatkozósnapokra... :huh: Jelenleg ilyesmire nem akarok pénzt áldozni, bármennyire is esz a penész...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jelenleg ilyesmire nem akarok pénzt áldozni, bármennyire is esz a penész...... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tudom ezeket nem jó szemmel nézitek, de csak városi kisfogyasztású, kis költségből fenntartható, igénytelen verda kell. 1. 2. 3. Valami ilyesmi, csak mind Pest, meg vidék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tudom ezeket nem jó szemmel nézitek, de csak városi kisfogyasztású, kis költségből fenntartható, igénytelen verda kell. 1. 2. 3. Valami ilyesmi, csak mind Pest, meg vidék :huh: Szerintem, ha valaki nem azért veszi az autót mert az valamelyik testrészét képezi,csak közlekedési eszközként tekint rá, akkor jó vétel egy Swift. Nekem nagyon unalmas népautó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tudom ezeket nem jó szemmel nézitek, de csak városi kisfogyasztású, kis költségből fenntartható, igénytelen verda kell. Én inkább ilyesmit néznék. Unalomig megbízható darabok........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Szerintem, ha valaki nem azért veszi az autót mert az valamelyik testrészét képezi,csak közlekedési eszközként tekint rá, akkor jó vétel egy Swift. Nekem nagyon unalmas népautó lenne. Nekem is unalmas, de arra kell hogy asszony bemenjem melozni, meg tudjon nekem hozni söröt a tescoból :huh: Én inkább ilyesmit néznék. Unalomig megbízható darabok........ Nagyon más hullámhosszon vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nagyon más hullámhosszon vagyunk :huh: Tehát akkor el van döntve, hogy Swift, csak a páciens a kérdés? Mert akkor ott van Valkaimester megkímélt kék 3ajtósa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Tehát akkor el van dnve, hogy Swift, csak a páciens a kérdés? Nem, csak a nissan, honda, toyota, mazda vonallal van gond. Tudod Zsolti a szerelőm és nagy hatással van rám :huh: Ez nagyon jó lett volna, de hát az ilyet elkapkodják :lol: Ez jó lett volna, de gyorsan elkapkodják az ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem, csak a nissan, honda, toyota, mazda vonallal van gond. Tudod Zsolti a szerelőm és nagy hatással van rám :lol: Ez nagyon jó lett volna, de hát az ilyet elkapkodják :D Döntsetek belátásotok szerint.Amit a pénztárca megenged. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ez jó lett volna, de gyorsan elkapkodják az ilyet. Furcsa, hogy a hirdetés még fent van... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Döntsetek belátásotok szerint.Amit a pénztárca megenged. :huh: 300.000-350.000 körül engedgeti a pénztárca. Viszont elgondolkoztam azon hogy 500-600 korul már 1999-2000 körüli Suzukik is vannak, és egy ilyenbe kéne befizetni a felét vagy ilyesmi. Csak milyen már hogy egy Suzuki részletét fizetem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nem, csak a nissan, honda, toyota, mazda vonallal van gond. Tudod Zsolti a szerelőm és nagy hatással van rám :huh: Ez nagyon jó lett volna, de hát az ilyet elkapkodják :lol: Ez jó lett volna, de gyorsan elkapkodják az ilyet. A swiftek nagyon jó, megbízható és takarékos autók, második autónak, vagy városban rohangálni ideális választás - szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem EZ is tetszik, de ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 .... de egyik elvárásnak sem felel meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 .... de egyik elvárásnak sem felel meg :huh: Csak az átírása közel 100e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Csak az átírása közel 100e. Hát igen :lol: Mind1, ez csak álom. Majd egyszer öreg koromban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Hát igen :D Mind1, ez csak álom. Majd egyszer öreg koromban :lol: Inkább akkor Paja Swiftje.legalább tudod, hogy mit kapsz a pénzedért. :huh: S, még utazni sem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Nekem EZ is tetszik, de ..... .... elvileg már elkelt, nemrég írta Lace. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 .... elvileg már elkelt, nemrég írta Lace. Akkor nem fájdítom a szívem legalább :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Inkább akkor Paja Swiftje.legalább tudod, hogy mit kapsz a pénzedért. :D S, még utazni sem kell. Meg le tudod verni rajta, ha valami nem stimmel... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts