warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Küldj önéletrajzot az emilemre, továbbítom a főnökömnek!! Ako' küggyé' ímélcímet pü.ben! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Küldj önéletrajzot az emilemre, továbbítom a főnökömnek!! Hány embert kerestek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Küldj önéletrajzot az emilemre, továbbítom a főnökömnek!! Mennyit fizettek? Jöhet pü-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 irodai alkalamzottat nem keresnek? német tanárnő barátnőm kecskeméti helyet keres - emelett menedzser végzettségű is, assszem.... valami HR-er munka kéne neki. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Az új cégemnél kell raktáros, a réginél meg az én helyemre kell valaki. Ez elvileg két ember. Az egyik csak részben raktárosi, részben adminisztrátori, a másik tisztán raktárosi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Indítsatok egy logisztikai céget, és mindenkinek lesz új állása. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Indítsatok egy logisztikai céget, és mindenkinek lesz új állása. :lol: Jah...kamionosunk már van... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 kamionos van bőven :lol: én tudok egy telket amire már csak a log központot kell felépíteni, a terület megvan, bekerítve, főút mellett, kb 10-12 rampás raktár ráfér, meg egy LKV PKV mosó + kajálda + fürdő a kamionosoknak. erre pályázatot is lehet nyerni. Ha összefogunk, lenyomunk mindenkit a környéken, hisz a KOMA erős :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én benne vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Végre normálisan sütött a nap, és olvadt is! :lol: Már nagyon untam a hetek óta tartó -4 fokot.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 nálunk is szuper idő volt! tegnap megtisztult az Astra, ma pedig Rapidoztam...! Hurrá tavasz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Asszonynak keresnek valami megbizhato jarganyt kicsi pénzért. Amivel nem kell foglalkozni pár évig. Akinek van ötlete ne tartsa magában :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Asszonynak keresnek valami megbizhato jarganyt kicsi pénzért. Amivel nem kell foglalkozni pár évig. Akinek van ötlete ne tartsa magában :huh: A régi piros corsám lehet eladó lesz :lol: új kipuff lett rárakva, csak egy festés, meg egy műszaki kell rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Asszonynak keresnek valami megbizhato jarganyt kicsi pénzért. Amivel nem kell foglalkozni pár évig. Akinek van ötlete ne tartsa magában :lol: Van 1 nagyon megbízható, igen keveset futott, tárcsafékes, összteleszkópos kerékpárom! :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A régi piros corsám lehet eladó lesz :huh: új kipuff lett rárakva, csak egy festés, meg egy műszaki kell rá! A-B corsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Asszonynak keresnek valami megbizhato jarganyt kicsi pénzért. Amivel nem kell foglalkozni pár évig. Akinek van ötlete ne tartsa magában :huh: Kisccm, kispézé! :lol: Az sem baj ha Opel, majd hackeljük.De a távolkeleti verdák mint pl.Toyota/Honda/Nissan sem egy rossz alternatíva.Tönkretehetetlen készülékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Isten igazából B corsa vagy Suzuki jött eddg szóba. Paja GSX-R-je jó is volna, csak ne rögyezne annyira. Nem akarok 1 év múlva egy vagyont költeni lakatosra. Nem vetettük el teljesen az uzletet, holnap egy lakatos cimbi felméri a bajt, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Isten igazából B corsa vagy Suzuki jött eddg szóba. Paja GSX-R-je jó is volna, csak ne rögyezne annyira. Nem akarok 1 év múlva egy vagyont költeni lakatosra. Nem vetettük el teljesen az uzletet, holnap egy lakatos cimbi felméri a bajt, ha minden igaz. Corsa B 1.6 16V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Corsa B 1.6 16V Ezzel az a baj, hogy nem kis fogyasztású, éshát eléggé le van lakva... :huh: Sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ezzel az a baj, hogy nem kis fogyasztású, éshát eléggé le van lakova... :huh: De 3K-ért pl. egy ilyen gépet megvenni.....pl.......:D Aztán majd később jöhet a többi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Én nem vagyok az a nagy szerelőmágus. Félek az ilyen gépektől. Az ára az jó, de fene tudja mennyit kell rákölteni még..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ha már az állásoknál tartunk, pályakezdő gépészmérnöki állást nem tud valaki véletlenül kecskeméten??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 A-B corsa? Faceliftes A corsa, kilakatolva, festeni kell, meg műszaki, meg passz, meg kell nézni, megkérdezem a tulajt, hogy mennyire gondolja komolyan az eladást. C12NZ motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Corsa B 1.6 16V 3k-ért nem sok, bár látni kéne közelről, az igaz hogy nem tűnik egy bagyon megkímélt gépnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts