Joee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Kisit megkésve, de csatlakozom!! Szintén zenész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Egyik cimbi g astra-ra horgot akar rakatni. Hova küldjem skacok? Gubacsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Egyik cimbi g astra-ra horgot akar rakatni. Hova küldjem skacok? Gubacsi? GT szervíz, nem csak kipuffot szerel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Egyik cimbi g astra-ra horgot akar rakatni. Hova küldjem skacok? Gubacsi? a legolcsóbb szerintem a Régi Mini-Max helyén ( a Pólussal szemben)... :lol: csak ott nem szerelik fel... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 GT szervíz, nem csak kipuffot szerel? :huh: Nemtom, azért kérdem :lol: Valszeg azért emlékszek rosszul, mert az én horgomat ő vette le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Nemtom, azért kérdem :huh: Valszeg azért emlékszek rosszul, mert az én horgomat ő vette le. Hát, levenni megint más, mint hivatalosan felszerelni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Hát, levenni megint más, mint hivatalosan felszerelni... :huh: Bárki felrakhatja...az enyém is én raktam fel, csak le kell vizsgáztatni, de állítólag ha nem használod a "szerv" sem szolhat érte ha nincs a forgalmiba bejegyezve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 PAJA! Még 4 hsz és meglesz az 1000. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Bárki felrakhatja...az enyém is én raktam fel, csak le kell vizsgáztatni, de állítólag ha nem használod a "szerv" sem szolhat érte ha nincs a forgalmiba bejegyezve. :huh: Most megy vizsgára , azért szeretnénk elötte felrakni. Akkor ha jól értem a Mini-Max-nál meg kell venni és felrakni. Aztán vizsgán meg gondolom kérik a papírt azt ennyi. Még egy kérdés: Mennyibe fáj egy ilyen horog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Mennyibe fáj egy ilyen horog? Szerintem 50-120-ig bármennyi lehet. Általában helytől függ. Mondjuk 120-ért már le is szokták vizsgáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 A fórumnak már van egy hivatalos blogja is, lehet nézegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Nekem 3 éve volt 13-ezer, az Autóflexes (most már BOSAL) meg 32-ezer... :lol: És ez ráadásul horganyzott... :huh: Szerintem most se kerül 20-ezerbe.....a műszaki meg ugyan annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 999 Itt meg is álok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 999 Itt meg is álok. Na még 1-et :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Megvoltak az uccsó símítások a csapat dieselkoromkörforgalombanbéemvétalázó Astráján.Röviden, Dezsőn.Szebb volt, mint lett! :huh: Johnny, amúgy nem katunk ki, csak éppen 5 perccel kellett volna később haza érnünk, mert a törpét annyi választotta el az elalvástól.Amúgy mind2 még fent huhog, a főnökasszony pedig a végét járja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Megvoltak az uccsó símítások a csapat dieselkoromkörforgalombanbéemvétalázó Astráján.Röviden, Dezsőn.Szebb volt, mint lett! :lol: Johnny, amúgy nem katunk ki, csak éppen 5 perccel kellett volna később haza érnünk, mert a törpét annyi választotta el az elalvástól.Amúgy mind2 még fent huhog, a főnökasszony pedig a végét járja! :D Kimentem a kútra,keréknyomást néztem és beállítottam a lámpát. Ha a kipuff megvan akkor lesz 100%! :huh: Az a baj,hogy ez most nem pénz kérdése,hanem idő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Az a baj,hogy ez most nem pénz kérdése,hanem idő! Semmiről nem vagy lekésve. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Az a baj,hogy ez most nem pénz kérdése,hanem idő! hú de jó neked nekem van némi pénz bajom is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 hú de jó neked nekem van némi pénz bajom is :huh: Drága dolog a kabát! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 hú de jó neked nekem van némi pénz bajom is :huh: Képek, hogy állnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Kicsit közbe brekegek, hogy ha neadj valaki beszél Zsócival, akkor Boldog Születésnapot neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Kicsit közbe brekegek, hogy ha neadj valaki beszél Zsócival, akkor Boldog Születésnapot neki! Én is beszélhetek Zsócival, de nem kell ezért boldog szülinapot kívánni, ugyanis nem most tartom. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Képek, hogy állnak? kész Elnök Úr! ismétlem Elnök Úr! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 :lol: :huh: Assezm gond van a szövegértelmezéssel főnök! Na mindegy! Üsse kő! Akkor Boldog szülinapot Zsócinak! (így világos, vagy az a borsodi?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts