zsolesz1 Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 90-ig valszeg partyban lehet még az 1.4Twinport is, de utána gyalázatos ruhát kap.A DTi nehezebb eset.Ott van nyomaték rendesen.240NM. Hali!Dizel moci visz könnyü kaszniban rágós lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Hogy akkor miért nem zavartunk el.... :D :P :lol: :huh: :D :D Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. Nem is fogom, de most muszáj volt, mert aki velem volt, mondta, hogy most hadjam... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Egyszer már én is birkóztam vele.... :P :huh: Igen az egy Dti C Corsa.... Majd csak emberére akad... :lol: :D :D De akkora autóval, mind a Tied, esélyed sincs 1 ilyen kis ótóval szemben ... :P :P Megtalált, csak nem jó időben :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nem is fogom, de most muszáj volt, mert aki velem volt, mondta, hogy most hadjam... :lol: Nem szorít a rövid póráz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Majd csak emberére akad... :huh: :lol: :D El kell kérni Fux-tól a 20NE Corsát vagy szólni kell Demónak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 GSICsabi! Csak 1 kis elektronika és E85...simán meglesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nem szorít a rövid póráz? :lol: Ez nem erről szól, Te is tudod! Gondolom, ha melletted ülnek, Te sem nyomod olyankor annyira... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 GSICsabi! Csak 1 kis elektronika és E85...simán meglesz... :huh: OKé, majd az elektronikára visszatérünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :lol: Hát, a nyertesek! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :D Most másztam elő a szék alól. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ez nem erről szól, Te is tudod! Gondolom, ha melletted ülnek, Te sem nyomod olyankor annyira... :huh: Jaja!Akkor ohne áll@tkodás...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Berlina: Sok boldog születésnapot kívánok neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Boldog Szülinapot Zolinknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Boldog Szülinapot! - Halász Judit előadásában küldeném Berlinának! :huh: Losi! Megjött az FFV/E85 cucc, meg kellene nézni egyik injektor csatinak a bekötését hátha csak az enyém volt fordított polarítású... :lol: Mobilon elérhető vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sok boldog szülinapot Berlinának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Meg kell nézni a gyorsulásikon kik vannak az első helyeken. :huh: Melyik kategóriában? :lol: Boldog Szülinapot Berlinának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Melegszik mellettem az ebédem. Bureket fogok kajcsizni. Tomi tudja miért írom. (nosztalgia) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Losi! Megjött az FFV/E85 cucc, meg kellene nézni egyik injektor csatinak a bekötését hátha csak az enyém volt fordított polarítású... :lol: Mobilon elérhető vagyok! Oksa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Melegszik mellettem az ebédem. Bureket fogok kajcsizni. Tomi tudja miért írom. (nosztalgia) Jó étvágyat!(megvolt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Megvolt. (igaz a zárójelet nem is értem) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 GSI vs. DTI ? még jó hogy nekem DTI-m van :huh: :lol: :D persze nem voltál egyedül...duma Wolfi meg nem szerelmes :D Az a baj, hogy korán elváltjátok, Te is meg Johnny is anno...pedig hányszor mondtam.. megvan: ezzel lehet én versenyeztem, most visszaadta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 BOLDOG SZÜLINAPOT, BERLINA ZOLI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 GSI vs. DTI ? még jó hogy nekem DTI-m van :lol: :D :D persze nem voltál egyedül...duma Wolfi meg nem szerelmes :D Az a baj, hogy korán elváltjátok, Te is meg Johnny is anno...pedig hányszor mondtam.. megvan: ezzel lehet én versenyeztem, most visszaadta :P Először is, nem voltam egyedül! :P és ez nem duma :P Másodszor, a Te DTi-d közel sem megy annyira, de ezt már tapasztalhatad még Békéscsabán... :P amikor csak a hátsó lámpáimat láttad... :P Harmadszor, nem is váltottam, egyfolytában 3.-ban voltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 BOLDOG SZÜLINAPOT, BERLINA ZOLI! Kisit megkésve, de csatlakozom!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts