warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 De legalabb az oszlopot kikerülte :lol: Amúgy meg elég érdekes sérülés.....Mint ha egy darabig csak a felnin ment volna, aztán az meg elfáradt........volna...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 vagy akkus flex-el körbevágták :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 vagy akkus flex-el körbevágták :huh: Valószínűleg a gumi kellet nekik mert ugye ezen extrem meret van ezért biztos drága. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Suba vagyok, csak most csatlakoztam a MOTE-hoz, de már egy ideje itt vagyok a fórumon. Bár nem kecskeméten lakom, de ott születtem és ott is nőttem fel, csak a munka miatt kelett eljönnöm. Talán páran látták is közületek a Centrum parkolóban (piros 3 ajtós E kadett, zöld GSi csomagtérajtóval), akkor még nem igazán mertem odamenni hozzátok mert az én autóm a Tiéitekhez képest elég lelakott volt. Most azonban szívesen csatlakoznék a társasághoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Suba vagyok, csak most csatlakoztam a MOTE-hoz, de már egy ideje itt vagyok a fórumon. Bár nem kecskeméten lakom, de ott születtem és ott is nőttem fel, csak a munka miatt kelett eljönnöm. Talán páran láttk is közülettek a Centrum parkolóban (piros 3 ajtós E kadett, zöld GSi csomagtérajtóval), akkor még nem igazán mertem odamenni hozzátok mert az én autóm a Tiéitekhez képest elég lelakott volt. Most azonban szívesen csatlakoznék a társasághoz. Nem zavartunk volna el szerintem akkor sem, de várunk szeretettel!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Suba vagyok, csak most csatlakoztam a MOTE-hoz, de már egy ideje itt vagyok a fórumon. Bár nem kecskeméten lakom, de ott születtem és ott is nőttem fel, csak a munka miatt kelett eljönnöm. Talán páran láttk is közülettek a Centrum parkolóban (piros 3 ajtós E kadett, zöld GSi csomagtérajtóval), akkor még nem igazán mertem odamenni hozzátok mert az én autóm a Tiéitekhez képest elég lelakott volt. Most azonban szívesen csatlakoznék a társasághoz. Isten hozta fedélzeten.Még mindig Sárbogárdon leledzel? Amúgy itt nálunk a klubtagság nem autófüggő......... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Isten hozta fedélzeten.Még mindig Sárbogárdon leledzel? Amúgy itt nálunk a klubtagság nem autófüggő......... :huh: Nem már Dunaújváros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nem már Dunaújváros :huh: akkor pénteken M6 minimeet :lol: üdv köztünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 akkor pénteken M6 minimeet :lol: üdv köztünk Nagyon szívesen. Mikor? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nagyon szívesen. Mikor? :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nem már Dunaújváros :huh: Elköltöztél v. tetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 akkor pénteken M6 minimeet :D üdv köztünk Nagyon szívesen. Mikor? :huh: Baratnömnek lesz a szülinapja és oda megyunk :lol: valamikor estefele mar ujvárosban leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Elköltöztél v. tetek? Én költöztem csak el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Sziasztok! Suba vagyok, csak most csatlakoztam a ..... Szevasz! Üdv köztünk :D Természetesen, szívesen látunk,bármikor csatlakozhatsz a csapathoz :D Mostanában viszont nem járunk már a Centrum Parkolóba, hanem inkább az El Bandi büfénél gyülekezünk...kicsit nyugodtabb... :huh: De eddig is nyugodtan jöhettél volna... anno én is féle mentem oda, azóta már a társaság bánta meg! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Na, ma sikerült kissé versenybe bonyolódnom a budai kapunál, miután kifordultam az Akadémiáról a Jókai felé, mellém jött 1 fekete C Corsa,:huh: és elkezdte tolni mellettem, a temető magasságánál, már elég közel a lámpához, kb. 90-nél, elengettem,vagyis beengettem magam elé ...:lol: mivel nem voltam egyedül ... :D Lehet, hogy van még 1 Gsi a városban? :D Nem tudtam megnézni, hogy milyen gép volt, mert lekanyarodott balra, én meg mentem egyenest a városba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Na, ma sikerült kissé versenybe bonyolódnom a budai kapunál, miután kifordultam az Akadémiáról a Jókai felé, mellém jött 1 fekete C Corsa,:huh: és elkezdte tolni mellettem, a temető magasságánál, már elég közel a lámpához, kb. 90-nél, elengettem,vagyis beengettem magam elé ...:lol: mivel nem voltam egyedül ... :D Lehet, hogy van még 1 Gsi a városban? :D Nem tudtam megnézni, hogy milyen gép volt, mert lekanyarodott balra, én meg mentem egyenest a városba... Megkeresük és eladatjuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Lehet, hogy van még 1 Gsi a városban? :huh: Nem tudtam megnézni, hogy milyen gép volt, mert lekanyarodott balra, én meg mentem egyenest a városba... Ha 3 ajtós sötétített verda volt, akkor sanszos, hogy egy DTi-vel akadtál össze...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ha 3 ajtós sötétített verda volt, akkor sanszos, hogy egy DTi-vel akadtál össze...... :huh: 3 ajtós volt, de nem volt lesötétítve... de mostmár keresni fogom...és remélem akkor akadok vele össze, amikor egyedül leszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 3 ajtós volt, de nem volt lesötétítve... de mostmár keresni fogom...és remélem akkor akadok vele össze, amikor egyedül leszek :huh: 90-ig valszeg partyban lehet még az 1.4Twinport is, de utána gyalázatos ruhát kap.A DTi nehezebb eset.Ott van nyomaték rendesen.240NM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 90-ig valszeg partyban lehet még az 1.4Twinport is, de utána gyalázatos ruhát kap.A DTi nehezebb eset.Ott van nyomaték rendesen.240NM. Valszeg igazad van,és sztem, is inkább DTi lehetett... :huh: Na de majd meglesz ám még ez...mert láttam, hogy nagyon figyelt utánnam a gyerek, amikor kanyarodott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Valszeg igazad van,és sztem, is inkább DTi lehetett... :huh: Na de majd meglesz ám még ez...mert láttam, hogy nagyon figyelt utánnam a gyerek, amikor kanyarodott... :D A Meteorral szemben szokott állni a gép a körúton.Valszeg ott lakik a tag........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 NemtémaEmili! :huh: :lol: :D Emili????? És még ő piszkál engem az Ibolyával két éve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 anno én is féle mentem oda, azóta már a társaság bánta meg! :huh: :lol: Hogy akkor miért nem zavartunk el.... :D :D :D Suba üdv a csapatban! Szívesen látjuk az új embereket a csapatban. (meg a régieket is) Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 A Meteorral szemben szokott állni a gép a körúton.Valszeg ott lakik a tag........ :D Egyszer már én is birkóztam vele.... :P :huh: Igen az egy Dti C Corsa.... Majd csak emberére akad... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Csabi, ne hagy magad nehogymár egy olajkályha szégyent hozzon a benyásokra. ha ezt Johnny olvassa majd.... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts