Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Pííísta! Most ezt mié is?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Szia Tomi! Voltatok Becsben? Boldog uj evet kivanok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Pííísta! Most ezt mié is?? :huh: Nem elenni más buktáját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Boldog uj evet kivanok mindenkinek! Köcce, Neked is hasonló jókat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 szia Jhonny! a geped kesz van mar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nem elenni más buktáját :huh: Jah, hogy ezt nem nekem szántad! Akkor jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Jah, hogy ezt nem nekem szántad! Akkor jó :huh: Nemmmmmmmmmmmmm TE most lenyomsz 5 fektőtámaszt hibás szövegértelmezésért :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 rakjatok fel pacalpörköltrtől is képet..... a bukta mellé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 rakjatok fel pacalpörköltrtől is képet..... a bukta mellé.... Nem értem mi köze a pacalnak az el/lebukáshoz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 az evéshez van köze :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 az evéshez van köze :huh: Jó de ez elBUKTA :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nemmmmmmmmmmmmm TE most lenyomsz 5 fektőtámaszt hibás szövegértelmezésért :lol: :D Még biztos másnapos! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nah, egész YO az út S.vadkert felé........ögengyorsan hazaérettem...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Innen pedig rendeltem egy pinzát...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Innen pedig rendeltem egy pinzát...... :huh: Mi pedig megjártuk Nyárlőrincet Udival és faterjával.Most már nyugodtam alszom,Udi apukája rábólintott a színre egy kis korrigálás után,ha ő azt mondja jó lesz,neki elhiszem. Hiába na.Jó az öreg a háznál,nem lehet pótolni a tapasztalatot semmivel sem. Minden tiszteletem az öregnek Udi,nagyon jó szeme,színlátása van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Mi pedig megjártuk Nyárlőrincet Udival és faterjával.Most már nyugodtam alszom,Udi apukája rábólintott a színre egy kis korrigálás után,ha ő azt mondja jó lesz,neki elhiszem. Hiába na.Jó az öreg a háznál,nem lehet pótolni a tapasztalatot semmivel sem. Minden tiszteletem az öregnek Udi,nagyon jó szeme,színlátása van neki. S, végül telibe, v. csak ködölve lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 S, végül telibe, v. csak ködölve lesz? Udi öregje szerint sem kell telibefújni,főleg ha kap az egész egy gépi polírt nem lesz gond. Hát nagyon remélem,de ha nyáron az "érés" után el fog ütni a szín,akkor majd telibefújatom jövőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Innen pedig rendeltem egy pinzát...... :huh: Nem győzött meg arról, hogy még1X fogok......A pizza nem rossz, de inkább nevezném átlagosnak.A szósz pedig nemfinom.Meg sem közelíi a la Verdéset.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Eladó lett a "GSX-R" :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ha nyáron az "érés" után el fog ütni a szín,akkor majd telibefújatom jövőre. pénz nem számít :huh: sosefogyeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 pénz nem számít :huh: sosefogyeee :D Inkább nem mondok semmit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Eladó lett a "GSX-R" :D :huh: Egy vasárnapi autópiacot lehet, megérne........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nah, egész YO az út S.vadkert felé........ögengyorsan hazaérettem...... :lol: Az 52-es is jó egészen Solttól... csak a régi 6-oson esett kicsinykét az ónos eső... :huh: De találkoztam sok-sok szóró autóval...végre dolgoztak! :D Így ezért én is elég gyorsan hazaértem az elébb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nemmmmmmmmmmmmm TE most lenyomsz 5 fektőtámaszt hibás szövegértelmezésért :huh: :lol: Igenis értettem! :D Megtörtént... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 csak a tudományos kíváncsiság hajt :huh: Én úgy emléxem, hogy Téged más hajt, nem a tudományos... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts