Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Én szombaton színházban leszek, tehát ez a nap lőve. Péntek ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ok várjuk még a többieket mit szólnak, de akkor csütörtök reggel teszem be a tatyóba a szemüt meg a gatyát. :lol: mit néztek? Kecsón mentek szinházba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ok várjuk még a többieket mit szólnak, de akkor csütörtök reggel teszem be a tatyóba a szemüt meg a gatyát. :lol: mit néztek? Kecsón mentek szinházba? A Madáchba megyünk az új Webber darabra 'Volt egyszer egy csapat' a címe ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Mi is a Madáchba vótunk.....Madách kamara (mostanság Örkény színház néven fut)!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Mi is a Madáchba vótunk.....Madách kamara (mostanság Örkény színház néven fut)!! :lol: jegyre madách van írva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Igen, mert az a Madách is!! Az Örkény meg már nem tartozik a Madách-hoz! Azért lett Örkény!! 8) :wink: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nem értek a lovakhoz....... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Énmeg a bagolyokhoz se nem... :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Pisti! Ti valszínüleg a "nagy" Madáchba mentek..Mi meg a Madách Kamarában voltunk.A kettő nem egy ...Azt hiszem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Majd megnézem mi lesz kiírva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Amikor Mi is beléptünk a színházba,egy nagyon aranyos jegyszedő kisjány lépett oda hozzánk rögtön elkérvén a jegyeket.Csodálkozva néztünk rá,hogy már az ajtóban megnézik. "Igen,-felelete-mert volt már olyan,hogy véletlenül rossz színházba ment a "kedves Ügyfél",és nem is oda szólt a jegye." :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Sziasztok.jöttem garázdálkodni :lol: szóval Wolfi hol is vannak azok a képek, amelyeket ígértetek? :wink: Gepárd gratula neked, bár a honvédzöld kicsit erős volt, :lol: reszkess mert a nyuszi nem fél a gepárdtól, ha harc hát legyen harc :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricky Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Én a hétvégén járok a környéken, majd utána érdeklődök, a rokonság hátha többet tud. Köszönöm szépen!! :lol: Én is gratulálok Neked! Kár, hogy nem láttam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Sziasztok.jöttem garázdálkodni :lol: szóval Wolfi hol is vannak azok a képek, amelyeket ígértetek? :wink: Gepárd gratula neked, bár a honvédzöld kicsit erős volt, :lol: reszkess mert a nyuszi nem fél a gepárdtól, ha harc hát legyen harc :twisted: :wink: Kinek van itt gondja a honvédzölddel? :lol: Nyuszifül te merre lax?Ird ki az avatarod alá pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Dábrecenyíííí! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 helo, lesz tali pénteken vagy szombaton? hogy készüljek, úszni megyek vagy Kecsóra? Nagyon érdekelne az élőszavas beszámolótok A Vadkertről Pénteken tudok menni, de a szombat már nem stimel nekem sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Pénteken tudok menni, de a szombat már nem stimel nekem sem. Szija Joee! Péntekkel is csínnyán, mert fél ötre megy az egész család fogászatra!! Ha időben végzünk, és úgy választunk tali időpontot akkor esetleg nekünk is jó lehet! Amúgy csak szombat! :lol: Jja és megy már az MSN -em! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Szekcio Körkérdés! A SZELIDI talira főahdiszalásnak katonai sátrat gondoltunk! Kinek van esteleg ki tud szerezni? Aki tud segíten pü-be jelezze felém! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Kinek van itt gondja a honvédzölddel? :lol: Nyuszifül te merre lax?Ird ki az avatarod alá pls. igen debrecen :wink: csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 igen debrecen :wink: csak nem akartam hollétemet felfedni ezért nincs az avatarban, de Haga rámparancsolt, :wink: így a ki kicsodába felfedtem mindent :lol: Nade Nyuszika!! MINDENT? :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Arra amindenre sokan kivácsiak lennének, de azt szerintem már a 18+-ba kellene tenni :lol: Gepárd és Nyuszi csata, benne vagyok :smt017 És miben mérjük össze egymást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 @Udi: mutatkozz be pls! a ki kicsoda topicban (csak Astra-a topicban találtam hozzászólásod) szép a ruhád szép a lovad? Mi szél hozott monca erre? pls Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Pénteken 19:00-kor mini tali a Centrum parkolóban Viszem a kupát is megmutatni, illetve pár szót szeretnék szólni a fórumon történt vitáról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 remélem, téma leszek :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 na máááááááááá. mé kell állandóan anyázódni?? :? tessék rendesen viselkedni! :goodman: :smt008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts