mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Engem meg a helyi rendőrök szívattak. Mentem befelé és a vadasparknál utolértem őket. Na mondom bütykösautó...f@sza! Gyök2-vel átballagtunk a két vasúti átjárón,aztán rá a mükert sétányra. Ott folytatták gyök2-vel és néztek a tükörben,hogy na vajon ki unja meg? Hát én meguntam. Vissza 2,padló és előztem.Vártam,hgoy jönnek-e villogval,de semmi. Aztán a lámpánál beálltak mellém,voltak vagy annyi idősek mint én és néztek át,hogy ki merte ezt megtenni? Gratulálok nekik,hogy ennyire unatkoznak.Érdekes,hogy ez én ügyemben még egy papírig sem jutottak el a kollegáik. :huh: Szerintem magadat szívattad :D Állandóan megelőzöm a rendőrautókat és meg egyszer nem állítottak meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Szerintem magadat szívattad :D Állandóan megelőzöm a rendőrautókat és meg egyszer nem állítottak meg :huh: Ha rádnéznek, nem csodálom, hogy nem mernek megállítani,...............Mr. Bond......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Sztem inkáb az autódat nézték, már mint a nem éppen 1séges színét...... :huh: Nyalják meg a balacskóm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 reggel láttam a csapatot áthúzni a Nagyváradtérnél úgy hetvennel, egyszercsak valami tankszerű gumihangot hallottam közeledni, aztán kép is lett... 2 Antara utánuk a két MAN, érdekes hogy motorhangja csak a második Antarának volt a többi csak dübörgő gumihangot adott. de tényleg, mintha tankok vonultak volna Egyébként tök jó lett a garázsnaptár, köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Klafa kis fagyos tali volt ez a mai! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Klafa kis fagyos tali volt ez a mai! :huh: Jah, jó volt, de a végére szétfagytunk. reggel láttam a csapatot áthúzni a Nagyváradtérnél A Dakaros teamre gondolsz? Most láttam őket a Hírtv-n A naptárat én még nem kaptam meg. De már várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Jah, jó volt, de a végére szétfagytunk. Pedig nem is bőrkabátban voltál... :huh: :lol: A naptárat én még nem kaptam meg. De már várom. Milyen naptár? és honnan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Srácok!Kméten hol lehet kapni/kipróbálni/bérelni a korcsolya dolgot? Tegnap voltunk kint S.vadkerten a tónál, megfogant a gondolat, hogy esetleg ki kelene próbálni.......mert idáig csak vidékigyerek módjára csúszkáltam...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Srácok!Kméten hol lehet kapni/kipróbálni/bérelni a korcsolya dolgot? Tegnap voltunk kint S.vadkerten a tónál, megfogant a gondolat, hogy esetleg ki kelene próbálni.......mert idáig csak vidékigyerek módjára csúszkáltam...... :huh: A Katona Gimi udvarán van jégpálya... Ha jól tudom, ott lehet bérelni korit...vagyis régen lehetett, de szerintem ez nem változottt azóta, hogy nem voltam... (kb. 8-9 éve) :lol: De ötletnek nem rossz, elmehetne a csapat eggyet csúszkálni, úgyis nagy röhögések lennének a végére... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 De ötletnek nem rossz, elmehetne a csapat eggyet csúszkálni, úgyis nagy röhögések lennének a végére... :D A traumatológián van ismerős! :huh: :lol: :D :D A hirdetés szövege!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 két dologra hívnám fel a figyelmet. Az egyik, hogy a katona jégpálya16-20-ig és lehet bérelni (tavaly így volt) Ez közelebb van mint Svadkert. A másik a mostanában felhalmozódott ünnepek, István és János napok alkalmából kifolyólag semmilyen nemes nedű nem folyt le a torkomon. Ez hanyagságra vall. De holnap délután remélem legalább egy barackkal koccintunk. És mielőtt bárki kiszúrná a mostanában két Tamás napot a naptárban, én március 7-én ünneplem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 két dologra hívnám fel a figyelmet. Az egyik, hogy a katona jégpálya16-20-ig és lehet bérelni (tavaly így volt) Ez közelebb van mint Svadkert. A másik a mostanában felhalmozódott ünnepek, István és János napok alkalmából kifolyólag semmilyen nemes nedű nem folyt le a torkomon. Ez hanyagságra vall. De holnap délután remélem legalább egy barackkal koccintunk. És mielőtt bárki kiszúrná a mostanában két Tamás napot a naptárban, én március 7-én ünneplem :lol: Höhö,öszikéval akarsz koccintani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ez közelebb van mint Svadkert. Klafa, de én nem szeressem a tömegnyomort! :lol: A másik a mostanában felhalmozódott ünnepek, István és János napok alkalmából kifolyólag semmilyen nemes nedű nem folyt le a torkomon. Ez hanyagságra vall. Tamásom!Majd iszol v.mit az egészségünkre ha lesz péézed! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Tamásom!Majd iszol v.mit az egészségünkre ha lesz péézed! :lol: Hanyagság mi? :huh: Pista barátomnak a bor mikor jön meg? Na az a hanyagság szerintem! :D Egyébként két bejgli között nem akartunk zavarni ilyen csip-csup dologgal,mert ugye 27-ig te nem dolgozol vagy mifene! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Pista barátomnak a bor mikor jön meg? Köszi, de nem szeretem a bort. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Köszi, de nem szeretem a bort. :huh: :lol: Én sem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én meg nem iszok alkoholt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Az alkohol vajon mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 na ez monnygyuk nem olyan rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 na ez monnygyuk nem olyan rossz Zoli! Segíts nekem! Volt D kadettben olyan,hogy benzines,autómata,caravan és barna festés,famintás oldalal? Tegnap láttam ilyet,de neten sehol nem találok ilyet. Ennyire ritka lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 nem tudok róla, h lenne woody d kadett egyébként az csak tapéta, a különlegessége abban van, hogy gyári woody-n a tapéta körül krómlécek is voltak, enélkül tényleg nem szép és nem is gyári. de: ha az a d kedett monygyuk holland import és vauxhall astra akár lehet gyári is. mintha a c ascona caravan is woody lett volna még 86-ban is, hazaérek megnézem. vagy keress rá youtube-on: vauxhall cavalier commercial Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 továbbra is az a véleményem, h az a szocializmus egyik legnagyobb fenéje, hogy a Halász Jutka néniről soha nem készült Playboy naptár. pedig ha csak egy kicsit odébb tette volna a fenekét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 továbbra is az a véleményem, h az a szocializmus egyik legnagyobb fenéje, hogy a Halász Jutka néniről soha nem készült Playboy naptár. pedig ha csak egy kicsit odébb tette volna a fenekét... :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Unokatesómék tegnap megcsúsztak az izsáki úton és jócskán összetörték a vadiúj jettát.... vigyázni kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Unokatesómék tegnap megcsúsztak az izsáki úton és jócskán összetörték a vadiúj jettát.... vigyázni kell... csak nem ők nyomták ki a kék korlátot a vasúti átjárónál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts